Create your own

With Valk Veranda you can enjoy your Veranda, Canopy of Garden Room all year round.
Are you curious about all the possibilities?

Visit the showroom

Interested in our products? Let us inform and advise you in our showroom.

Get a custom quotation

Would you like to compose your own veranda? you can!
At Valk Veranda we are happy to help you.

Free customization

Every house and garden is of course different, both in terms of looks and sizes. That is why we provide free customization, so it always fits and we can guarantee quality.

10-year warranty

All our products come with a 10-year warranty. We guarantee quality and a long lifespan, so we show how confident we are in our business.

Top quality

Our products have the best quality available on the market. It’s not for nothing that we provide a 10-year warranty

Skilled personnel

When something is posted, you naturally want it to be done right. We ensure that this is always carried out by our own professional staff.

Our product range

Vanaf het eerste contact een vriendelijke indruk en gelijk een vertrouwd gevoel gekregen. Het team van Valk weet precies waar het om gaat. Komen langs om het geheel in te meten en te overleggen ter plaatse. Vandaag is de Veranda geplaatst door het team. Erg vriendelijke mannen en wat een werk verzetten ze op een dag. Zijn zeer goed op elkaar ingewerkt en maken ter plekke het geheel op maat. Alles in overleg.Zorg voor een warm bakje koffie en wat lekkers erbij. Dit verdienen ze echt.Top service en vak mensen. Erg tevreden en het advies team heeft nog even gebeld of alles in orde was na vertrek. Zelfs de vuilniszak met afval nemen ze mee.
Peter Schoenmakers
Peter Schoenmakers
17:10 23 Jan 23
Snel en netjes geholpen. Dit is onze 2de zeer goede ervaring binnen een jaar met Valk veranda. Wij zijn zeer tevredenen raden Valk veranda iedereen aan. Werken netjes en hard, de manier van communiceren is een voorbeeld voor veel bedrijven, snelle leveringen en de prijs is zeker heel scherp kortom een echte aanrader dikke 5 🌟 waard!!wij gaan genieten
Brenda Wiegmans
Brenda Wiegmans
15:32 12 Jan 23
Een mooi op maat gemaakte overkapping door een prima team geplaatst! Netjes gewerkt en alles verliep volgens afspraak. Bij twijfel was er overleg. Wij zijn erg tevreden
Loes Roos
Loes Roos
17:30 04 Jan 23
Fijn bedrijf en professioneel zeer tevreden 👍
Ellen De Leeuw
Ellen De Leeuw
21:49 03 Jan 23
vriendelijke mensen en top service! op 2 januari hebben ze een veranda geplaatst bij mij, kan stiekem zeggen dat het mijn favoriete plek is in het huis!
Migali
Migali
15:59 03 Jan 23
Afspraak is afspraak, een aanrader!Ze hebben bij ons glazen schuifdeuren geplaatst. Lang van tevoren besteld en niets hoeven aan te betalen. Goed en zeldzaam vandaag de dag. Alle afspraken zijn nagekomen en zelfs iets meer. Ze waren vergeten de meenemers mee te nemen op de dag van de montage, maar keurig opgelost. Kortom een bedrijf waar je op kunt vertrouwen, waar afspraak afspraak is. Goede prijs kwaliteit verhouding, alles keurig op de geplande data, vriendelijke mensen, goede montage en after sales service. Een aanrader.
Tim Mulder
Tim Mulder
13:21 03 Jan 23
bedankt voor onze mooie overkapping. ze zijn erg professioneel komen op tijd, en zijn zeer netjes! Mooiste wat ik vond was dat ze netjes hebben gewerkt en na het plaatsen van de overkapping dat ze hadden gebeld om te vragen of alles naar wens was. Nogmaals erg bedankt!
Sofia
Sofia
09:54 03 Jan 23
vriendelijk mensen, goede service en goede kwaliteit! Komen hun afspraken naar. Ik raad Valk veranda aan iederen aan! Wij kunnen gaan genieten van een hele mooie overkapping met schuifpui! Bedankt!Groetjes Quincey en Monique
monique vermeeren
monique vermeeren
15:58 29 Dec 22
We kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Leveren topwerk en komen afspraken na.
Peter Rovers
Peter Rovers
10:31 21 Dec 22
Valk veranda heeft ons een aluminium carport geleverd. De personen van dit bedrijf zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken en boden goede oplossingen daar waar nodig. Een bijkomend voordeel in ons geval is dat de carport in het zwart geleverd kon worden zonder extra meerkosten. Ik heb er voor gekozen om de carport zelf te plaatsen dit was geen probleem en de service was hier niet minder om. Bij vragen werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik een passende uitleg. Daarnaast werd de carport vanaf het moment dat ik de offerte goed keurde binnen twee weken tijd geleverd.Kortom een keurig professioneel bedrijf die hun klanten waarderen.
Marcel van den Boomen
Marcel van den Boomen
20:43 17 Dec 22
Ptettig brdrijf. Vriendelijke professionele mensen. Ze hebben een glazen schuifpui bij ons geleverd en gemonteerd. Top!
Rob Bronsema
Rob Bronsema
11:16 10 Dec 22
Heel blij met onze dichte overkapping met montage.snel en professioneel vakmensen.!!!!Fam. Eshuis.
Albertjan Eshuis
Albertjan Eshuis
12:40 03 Dec 22
The Valk Veranda team is very professional and complete the Veranda installation on time. Without much hassle they installed a beautiful veranda in my backyard just in 4 hrs. The customer support is also very responsive and understandable.
jayant dhakate
jayant dhakate
11:44 28 Nov 22
Professioneel en goede service, zeer nette medewerkers..Vragen en problemen worden snel beantwoord en opgelost. Geen op- of aanmerkingen hierover.We zijn super blij met het resultaat.
Siu Chung
Siu Chung
17:21 08 Nov 22
Valk mensen kwamen netjes precies inmeten op de afgesproken dag en tijd kwamen ze werken snel geoliede machine echt professioneel
Frank
Frank
07:20 05 Nov 22
Super bedrijf.Eerlijke prijs voor goede kwaliteit, wij zijn superblij met onze veranda.Dank je wel!
Ilke Elshout
Ilke Elshout
13:01 21 Oct 22
Zeer tevreden qua afspraken én montage. Zéér mooie prijs én super service. Heel misschien 1 heel klein minpuntje is diegene die het afkitten doet. Verder écht aan te bevelen. Super bedankt
henk melkert
henk melkert
09:52 15 Oct 22
Fantastische bedrijf goede service en echte vak mensen ! Een echte aanrader.
Wendy Van Baal
Wendy Van Baal
13:41 14 Sep 22
Zeer vriendelijk en kundig. Goede communicatie. Helder in de afspraken. Kwaliteit overkapping zeer goed. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen indien je geïnteresseerd bent in overkappingen.
Tim
Tim
12:41 10 Sep 22
Valk is een heel fijn bedrijf , de monteurs zijn vakkundig en werken snel. Men levert een prima product voor een schappelijke prijs. Een aanrader!!
Piet Jonkers
Piet Jonkers
18:09 09 Sep 22
Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij dit bedrijf. Snelle acties, een geweldige service, goed bereikbaar, professioneel, vriendelijke medewerkers. Niets is te veel. Hier is de klant echt koning. Dikke pluimvoor jullie allemaal, bedankt voor de prachtige serre.
Shirley Verdaasdonk
Shirley Verdaasdonk
18:40 08 Sep 22
Top bedrijf zeer deskundig advies en blijven met je meedenken en door zeer vakkundige top monteurs geplaatst wij adviseren valk veranda aan iedereen aan. Cees en Anne-Marieke Dekkers
anne marieke dekkers
anne marieke dekkers
12:02 16 Aug 22
Op de reeds bestaande terrasoverkapping heeft men een elektrisch bedienbare zonwering geplaatst. En dat hebben ze keurig gedaan. Net en vriendelijk personeel. Erg tevreden!!!!!
Sjoerd Theeuwen
Sjoerd Theeuwen
14:45 10 Aug 22
Hebben vrijdag glazen wanden geplaatst. Waren keurig zoals afgesproken op tijd. Je kunt ook merken dat het echte vakmensen zijn die weten waar ze het over hebben. En heel correct en erg vriendelijk. Super tevreden. Een aanrader !
marcel messing
marcel messing
11:47 07 Aug 22
Wij zijn super blij met die mooie veranda en deuren super bedankt goed werk geleverd
Margreet Jonkers
Margreet Jonkers
16:13 01 Aug 22
Alles netjes verzorgd
Fonny van Waesberghe
Fonny van Waesberghe
12:35 21 Jul 22
fijn bedrijf , komt afspraken na , werken netjes en goed .
Perry Lonkhuizen
Perry Lonkhuizen
18:35 19 Jul 22
Dit bedrijf heeft bij ons een overkapping met glazen schuifwand. De monteurs zijn vriendelijk en werken hard en netjes. En ruimen ook nog alles op na montage. Een goede prijs en service met monteurs die meedenken. Ik kan echt iedereen dit bedrijf aanraden voor het plaatsen van een overkapping
Jeroen Biemans
Jeroen Biemans
16:16 15 Jul 22
Gisteren is er een prachtige aluminium overkapping gemaakt!Mooi strak, antraciet grijs.Maatwerk; dus helemaal customised!Ben er blij mee!Goede, degelijke kwaliteit.Fijn bedrijf!
Sjanet Steenbakkers
Sjanet Steenbakkers
07:31 12 Jul 22
Wat een geweldig bedrijf. Eerst de professionele inmeters. De communicatie, de geweldige plaatsers.Op en top een zeer goed en professioneel bedrijf.Bedankt Valk Veranda.
Casper Bruins
Casper Bruins
11:52 04 Jul 22
Op basis van reviews hebben we gekozen voor Valk, hoewel we in Zeeland wonen. Het resultaat telt voor het bedrijf en dat houdt in ons geval in dat er na de offerte wijzigingen aangebracht werden die het geheel verbeterden. Dat is met de klant meedenken. Dankzij het vriendelijke, maar ook vakkundige personeel dat van wanten weet, hebben wij een prachtig verlengstuk van onze tuin gekregen. Aanbevolen.
Klaas Kloosterman
Klaas Kloosterman
18:39 30 Jun 22
Vandaag in de hitte hebben de monteurs bij ons donker glazen schuifwanden geplaatst , wij zijn heel tevreden over het plaatsen en de afwerking van deze wanden , wij zullen ze zeker dit bedrijf aanbevelen bij andere
Wim Van Zoelen
Wim Van Zoelen
12:59 17 Jun 22
Offerte aangevraagd en binnen 24 uur al reatie!terug gekregen. Netjes de maten ingemeten en duidelijk advies gegeven. Vandaag zes schuifpuien geplaatst super netjes gedaan. Alles netjes afgewerkt en niks geen gehaast.Wij zijn dik tevreden.
Geert Jan ter Heerdt
Geert Jan ter Heerdt
21:00 12 May 22
Bij ons bezoek in de showroom werden mogelijkheden uitgebreid uitgelegd, offerte ter plekke gemaakt. Konden er ook rustig over nadenken. Telefonisch nog een wijziging doorgegeven, werd ook keurig in offerte verwerkt. Bij opdracht werd gelijk plaatsingsdatum ingepland. Monteurs kwamen thuis juiste maten opnemen.Plaatsen van serre was keurig , er werd heel netjes en conform afspraak gewerkt. Prettig dat we na plaatsing nog gebeld werden of alles naar tevredenheid verlopen was. We zijn erg blij met onze nieuwe serre.
Aad Verhart
Aad Verhart
19:19 24 Apr 22
Zeer tevreden met het resultaat, vriendelijk bedrijf
Dennis Cranenbroek
Dennis Cranenbroek
15:31 31 Mar 22
In eerste instantie had ik 3 sterren gegeven. Dit op basis van mijn uitzoekwerk van de diverse mogelijkheden bij meerdere leveranciers. De 3 sterren waren puur vanwege het feit dat de zonwering op de veranda mij persoonlijk een beperking oplegt (breedte en kleur)In vergelijking met anderen is de moeite die Valk Veranda neemt in het offerte traject (ik beoordeel het bedrijf, niet het product wat zij leveren) een pluspunt en verdiend Valk Veranda 4 sterren. Er wordt mee gedacht en geluisterd en duidelijke uitleg gegeven.
Bastiaan Roubos
Bastiaan Roubos
10:53 16 Mar 22
Deze mensen zijn goed met hun werk bezig en dat wat zij doen dat doen zij ook goed ze denken ook voor de klant mee en ze zijn zeer vriendelijk ik zeg goed bezig jongens ga zo door
Ronnie Boekelo
Ronnie Boekelo
17:18 23 Feb 22
Valk Veranda, is een top bedrijf met goede service snelle levering plaatsing, en vriendelijke mensen, zodra onze overkapping stond werden we netjes gebeld door de eigenaar of alles goed was verlopen.Wij kunnen alleen maar zeggen wil je een mooie overkapping dan ben je bij VALK VERANDA op de juiste plaats.
Debby Verstraaten
Debby Verstraaten
21:43 11 Feb 22
Valk veranda came highly recommended to us, so after looking around at other companies, we decided to choose Valk veranda. Their quote for our veranda, sunscreen, side walls, spie and glass sliding doors was very reasonable. They were very helpful and gave us lots of advice.The mechanics arrived on time ( which is unusual for many companies) and were professional in their work. The weather was really awful, yet they were very cheery.All the packaging and general rubbish was cleared away and we were left with a beautiful veranda.We also liked that we could pay when the work was done to a very high standard and when we were completely happy with the end result.Really friendly team of hard workers and we are extremely happy with our new veranda.But, more importantly, our little dog loved them too!
lin smajkiewicz
lin smajkiewicz
16:11 26 Jan 22
Heel erg tevreden!! Vriendelijk,correct ,op tijd ,kwaliteit en niet te duur !!
conny hanssen
conny hanssen
18:12 03 Dec 21
Glazen schuifwand laten plaatsen voor mijn bestaande overkapping. Kan het ieder aanraden, wat een TOP bedrijf van begin tot eind. vakkundig team die dat plaatsen. Ben zooooo blij.
Anneke Giacomini
Anneke Giacomini
17:17 30 Nov 21
Vandaag geplaatst er valt niets op aan te merken deze mannen weten precies wat ze moeten doen en heel beleefd. Vakwerk
w ruigrok
w ruigrok
19:36 08 Sep 21
Erg vriendelijk personeel. Ze reageren snel, denken mee en het plaatsen van de glazen overkapping was binnen 3 uur gebeurd.
Mariska Leijdekkers
Mariska Leijdekkers
13:16 08 Sep 21
Wij zijn zoooooooooooo blij met het resultaat! Geweldig team van de offerte tot de uitvoering. Monteurs zijn echte vakmensen, denken mee ter plaatsen en gaan niet eerder weg totdat je tevreden bent. Ze werken zeer en zeer netjes💪. We kunnen zeggen dat jullie mannen zijn van jullie woord en dat is kostbaar in deze tijd. En niet geheel onbelangrijk is de prijs 👌 Na een jaar lang zoeken naar een betrouwbaar bedrijf hebben jullie onze dromen waargemaakt ❤️
Thamara de bruin
Thamara de bruin
18:56 11 Aug 21
Super bedrijf goed meedenkend zeer gastvrij
Jan van Bruchem
Jan van Bruchem
18:38 10 Jun 21
Goede info deze mannen weten waar ze over praten en in mijn vorige woning ook gebruik gemaakt van hun super goede service, daarom voor onze nieuwe woning geen anderen.
henriette van dalen
henriette van dalen
20:56 12 May 21
Gisteren een tuinkamer laten plaatsen door Valk Veranda uit Eindhoven. Harde werkers en super professioneel te werk gegaan. Zeer precies .Een dikke 10
Harm Lemmen
Harm Lemmen
06:06 22 Apr 21
Mooie veranda gezet. Heel blij mee. Snel en top werk geleverd. Als we klaar zijn plaats ik een foto
Marc Jansen
Marc Jansen
19:24 18 Apr 21
Top kwaliteit, hele goede service!!!
Ronny Dee
Ronny Dee
06:25 01 Apr 21
Super tevreden! Dankjewel Valk Veranda voor de mooie overkapping!
Roy van oeteren
Roy van oeteren
12:57 10 Dec 20
In september 2020 een serre van Valk Veranda laten plaatsen,in een woord SUPER!!goede kwaliteit en in 1 dag geplaatst. We zijn superblij met het getinte glas(bedankt voor de tip!!)1 dingetje vergeten,maar 1 week later al opgelost.Perfecte service!!Jongens bedankt!!
Marco Renkema
Marco Renkema
15:15 05 Oct 20
vandaag de Veranda geplaatst. Zeer vakkundige werklui die zich beleefd en professioneel opstellen. Heel blij met de opgeleverde veranda.Top kwaliteit en aardige werklui. Goede nazorg en komen hun afspraken na. Een aanraderBedankt Valk Veranda. Superblij met de Veranda.
Harold Lagarde
Harold Lagarde
19:57 17 Sep 20
Onlangs overkapping met schuiframen laten plaatsen door Valk veranda. Ze waren duidelijk, eerlijk en komen afspraken na. Zeer goede kwaliteit en goedkoop vergeleken met anderen. Professioneel en sympathieke vaklui.Ik adviseer iedereen Valk veranda. Top service en klantvriendelijk.Johan
Ozzie Bat
Ozzie Bat
11:01 16 Sep 20
Mooie veranda geplaatst, degelijk kwaliteit. Vakkundig personeel, vriendelijk, beleefd en wat ook hard werkt! ( zelfs op zondag) Bedankt voor het prachtige resultaat!
Angelique Visschers
Angelique Visschers
17:50 03 Sep 20
Eind juli een prachtige veranda laten plaatsen, zeer vakkundig en nette, vrolijke mensen.We hebben gekozen voor een volledig afgesloten variant met mooie zijwanden en een glazen schuiframen systeem.Zit prachtig in elkaar! Erg blij mee.Een klein probleempje werd prima opgelost.Niets dan lof over dit bedrijf.Waarschijnlijk gaan we ze ook de carport laten plaatsen.
Anja Gorter
Anja Gorter
12:18 26 Aug 20
Overkapping laten plaatsen vorige jaar waar we zeer tevreden over zijn nu Hebben we de voorkant dicht laten maken met schuif deur ramen, zeer netjes en kundig ik beveel dit bedrijf aan als goed en trouwens er was klein probleempje geen punt maar zeer snel op opgelost
rens schendelaar
rens schendelaar
14:42 04 Jun 20
Professioneel en vakkundig volgens afspraak geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Zeker een aanrader. Valk veranda bedankt!
Mooie degelijke profielenVolgens afspraakSnel en vakkundig geplaatstKlantvriendelijk
ozzie bat
ozzie bat
17:55 29 Sep 19
js_loader

Why Valk Veranda?

Thanks to our many years of experience in the assembly and delivery of aluminum verandas, carports and associated items, Valk Veranda knows the market like no other. Make an appointment with us without obligation to request information, or visit our showroom. After this you can choose a measurement moment, during which we measure the veranda, draw up a quotation and, if agreed, place the veranda at your place.
We take care of everything for you from A to Z.

We deliver from standard to the most exclusive products, so we can guarantee quality, fast delivery and customization. We also offer a 10-year warranty, that’s how confident we are of our products.

Want to get inspired? View our completed projects in the portfolio.

More about Valk Veranda
IMG_2711