Ons assortiment

Wij hebben veel ervaring in het bouwen en plaatsen van verschillende overkappingsmogelijkheden. Hieronder vind je ons breed assortiment.

Veranda's

Onze veranda’s zijn door hun stevige constructie en de strakke lijnen een lust voor het oog en een pronkstuk in iedere tuin. Het aluminium is afgewerkt met een poedercoating zodat de kleuren van de veranda langdurig mooi blijven, seizoen na seizoen.

Carport

Een aluminium overkapping uit ons assortiment is ideaal als Carport. De aluminium carport van Valk Veranda biedt bescherming tegen het wisselvallige klimaat van Nederland. Het is natuurlijk een prettig idee dat uw auto, caravan, boot of andere zaken beschermd zijn tegen ijzel, sneeuw, regen en felle zon.

Zonweringen

Een Valk Veranda zonwering voorziet uw terras van verkoelende schaduw, zodat het ook op warme zomerdagen aangenaam vertoeven is in uw tuin.

Naast verkoeling geeft onze zonwering ook een gezellige uitstraling aan zowel uw woning als uw tuin. Het doek van uw Veranda zonwering is leverbaar in zeer veel verschillende kleuren.

Glazen Schuifwanden

De hardglazen panelen lopen op gelagerde wieltjes. De glazen panelen lopen op een smal onderprofiel, dat bestaat uit maximaal 6 sporen, afhankelijk van het aantal gewenste panelen. U kunt kiezen voor een wand die links, rechts of in het midden sluit.

(Aluminium) Zijwanden

 Onze (aluminium) zijwanden maken het mogelijk om ervoor te kiezen uw veranda dicht te maken. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden en variaties in ons assortiment.

Wilt u een extra wand plaatsen of van uw veranda een prachtige tuinkamer maken?

Bekijk samen met ons de vele mogelijkheden en kies wat het mooist is voor uw woning. De aluminium wanden zijn onderhoudsvrij en leverbaar in verschillende kleuren.

Schuifpuien & Kozijnen

Frisse lucht in huis is niet alleen lekker, maar ook hard nodig voor onze gezondheid. Als je de schuifpui open zet kan het echt lekker doorwaaien. Heerlijk met zomeravonden. Duurzaam, sterk, onderhoudsarm en energiebesparend. Uitvoerbaar in alle denkbare RAL – kleuren. Met de aluminium kozijnen van Valk Veranda heeft u een effectieve akoestiek en hoge inbraakveiligheid.