Bezoek onze showroom

Dankzij onze jarenlange ervaring in de montage en oplevering van aluminium veranda’s, carports en bijbehorende artikelen, kent Valk Veranda de markt als geen ander. Maak bij ons vrijblijvend een afspraak om informatie op te vragen, of bezoek onze showroom. Hierna kunt u kiezen voor een inmeetmoment, waarbij wij de veranda opmeten, een offerte opstellen en bij akkoord de veranda bij u plaatsen.
Zo ontzorgen wij u van A tot Z.

Wij leveren vanaf standaard tot de meest exclusieve producten, waardoor we kwaliteit, snelle levering en maatwerk kunnen garanderen. Tevens bieden wij 10 jaar garantie, zó zeker zijn wij van onze producten.

Maak een afspraak
afhalen

Onze projecten

Inspiratie opdoen in een veranda showroom

Weet u nog niet zeker welke veranda u wilt, of twijfelt u nog over welke materialen u wilt gebruiken? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze showroom is een bron van inspiratie en voorbeelden. Zo kunt u rustig rondkijken om erachter te komen welke veranda bij u past. Bekijk de kleuren van de materialen en ervaar de kwaliteit van onze producten. Wij nemen de tijd om met u in gesprek te gaan en uw wensen in kaart te brengen. Als we precies weten wat u wilt gaan we een inmeetmoment inplannen. Hier gaan we de veranda exact opmeten om een zo goed mogelijke prijsopgave op te kunnen stellen. Bij akkoord gaan wij snel aan de slag om voor u uw veranda te plaatsen.
showroom veranda
veranda showroom

Alles voor uw tuin

Naast veranda’s hebben wij nog veel meer in ons assortiment. Zo kunt u ook bij ons terecht voor carports. Hiermee heeft u niet alleen voor uzelf een heerlijk beschut plaatsje, maar kan u ook uw voertuig beschermen tegen het wisselvallige klimaat in Nederland. Daarnaast zorgt het ook voor een afgewerkte woning. Ook zonwering is onderdeel van ons assortiment. Zonnewering is ideaal om uw terras te voorzien van een stukje schaduw. Zo kan u in de zomer toch heerlijk in de tuin zitten zonder direct te verbranden. Het zorgt niet alleen voor verkoeling, maar ziet er ook nog eens netjes en verzorgd uit. Onze zonnewering is ook te bewonderen in onze Valk Veranda showroom. Zo kan u precies zien hoe het werkt en of het past bij uw huis.
Bekijk ons assortiment

Veranda showroom en portfolio

Naast onze showroom veranda hebben wij ook nog een prachtig portfolio met al onze projecten. Hierin is te zien dat wij al een breed scala aan veranda’s, carports en zonwering hebben gezet. Voor ons is elk project uniek en het is onze taak om een oplossing op maat voor uw tuin te bedenken. Ook voor de extraatjes kan u bij ons terecht. Zo kunnen wij glazen schuifwanden in uw overkapping plaatsen of Led-spotjes om tot in de late uurtjes onder de veranda te kunnen blijven zitten. Ook deze variaties zijn allemaal te bewonderen in onze veranda showroom. Maak snel een afspraak en wie weet zien we u snel!
showroom veranda
veranda showroom

Veranda showroom van Valk Veranda

Wij bij Valk Veranda zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij leveren alleen maar materialen van de beste kwaliteit en streven naar uitstekende service. Wij willen dat iedereen lekker lang van de tuin kan genieten en zullen altijd met een passende oplossing voor uw tuin komen. Wij weten dat een veranda een investering is, maar wij garanderen u dat wij altijd een scherpe en eerlijke prijs zullen bieden. Wij staan achter onze producten en mede hierdoor bieden wij 10 jaar garantie op al onze veranda’s. Voor ons is niks te gek. Wij leveren standaardproducten, maar kunnen met gemak ook exclusieve producten op maat voor u regelen. Wij nemen onze producten rechtstreeks af van de fabrikant waardoor wij ze snel kunnen leveren. Wilt u een bezoekje brengen aan onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te plannen!
Neem contact op