Aluminium veranda

De sfeermakers in uw tuin!

Met een aluminium veranda en aluminium afdak weet u zeker dat u het meeste uit uw tuin haalt. Een veranda is een echte sfeermaker in uw tuin. Er zijn verschillende soorten veranda’s te krijgen en wij helpen u daar graag bij verder. Misschien gaat u liever voor een aluminium veranda aan huis, of gaat uw voorkeur toch uit naar een vrijstaande veranda. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan elke uitdaging aan. Zo hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Wilt u deze projecten eens rustig bekijken? Kijk dan eens in ons portfolio!

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Hoe een aluminium veranda te personaliseren

Onze veranda van aluminium is in verschillende varianten te verkrijgen. Zo kan je er voor kiezen om er een dak op te zetten dat gemaakt is van polycarbonaat. Polycarbonaat heeft een hoogwaardige afwerking en is van goede kwaliteit. Wat polycarbonaat zo bijzonder maakt, is dat het 250 keer sterker is dan glas van diezelfde dikte. Dit maakt het ontzettend duurzaam. Dus wilt u een stevige veranda van aluminium? Dan is een polycarbonaat zeker geen slechte investering. Deze veranda is in de kleuren antraciet, crème en zwart te krijgen. Ook kan u kiezen tussen een heldere, opaal of opaal warmtewereld uitstraling. Zo zit er altijd een optie tussen die bij uw woning en tuin past.

Daarnaast kan u kiezen voor een glazen dak. Onze glazen daken zijn altijd gemaakt van 44.2 gelaagd veiligheidsglas. Dit glas is niet alleen veilig, maar ook nog eens ontzettend helder. Een glazen dak is te krijgen in lengtes tot maximaal 400 cm. Deze aluminium veranda is te krijgen in de kleuren crème en antraciet. Door het glazen dak heeft u altijd de perfecte lichtinval en kunt u ‘s avonds langer genieten van de prachtige sterren.

Aluminium veranda

Onze projecten

aluminium veranda

Een veranda overkapping van aluminium

Naast dat onze veranda’s ervoor zorgt dat u langer in de tuin kunt blijven zitten, zijn er ook nog een hoop extraatjes toe te voegen aan uw veranda. Zo kan u er voor kiezen om de veranda te sluiten met aluminium zijwanden en glazen schuifdeuren. Hierdoor kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw veranda. De glazen schuifwanden zijn makkelijk open te zetten in de zomer, waardoor u het ruimtelijke uitzicht behoudt. In de winter kunnen ze gesloten worden om de warmte binnen te houden en toch te kunnen genieten van de tuin. Mocht u ’s avonds veel onder uw aluminium veranda willen zitten dan kunt u er voor kiezen om led-spots te plaatsen onder de veranda.

Een aluminium veranda op maat bij Valk Veranda

Bij Valk Veranda hebben wij al jarenlang ervaring met het zetten van goedkope aluminium veranda’s op maat. Naast veranda’s komen wij ook graag een carport of zonwering bij u monteren. Mocht u de aluminium veranda toch even willen zien voordat u er een aanschaft, dan kan dat in onze showroom. Hier ontvangen wij u graag onder het genot van een kopje koffie om uw wensen in kaart te brengen. Zo kunnen wij voor u de perfecte oplossing bedenken. Mocht u helemaal tevreden zijn met het idee, dan plannen wij graag meetmoment in om de veranda te meten. Aan de hand van dit meetmoment stellen wij een scherpe offerte op. Is de offerte akkoord? Dan streven wij ernaar om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw veranda van aluminium. Dus neem snel contact met ons op, en wie weet staat binnenkort een Valk Veranda bij u in de tuin!
veranda aluminium
aluminium veranda

Aluminium veranda’s en duurzaamheid

Bij Valk Veranda geloven wij in maatwerk en topkwaliteit. Die topkwaliteit is ongekend in de markt, wij zijn namelijk zo zeker van onze zaak dat we maar liefst 10 jaar garantie durven te bieden op al onze producten! Dit is dus inclusief de aluminium veranda, maar ook alle mogelijke accessoires die hierbij komen kijken. Als wij het in ons assortiment hebben, dan zit er 10 jaar garantie op. U verdient namelijk het beste, toevallig leveren wij ook het beste! Dus of u nu hier bent voor een nieuwe aluminium veranda of liever iets anders uit ons assortiment koopt, wij bieden u garantie. Daarnaast zorgen de producteigenschappen van onze veranda, waaronder het eerder benoemde polycarbonaat, het de duurzame keuze!

Hoe een aluminium veranda te installeren

Wij bieden bij onze veranda’s twee keuzes: zelf uw veranda installeren of het onze monteurs laten doen. Bent u een echte doe-het-zelver die goed op weg kan met gereedschap? Het staat u altijd vrij om onze montage handleidingen te volgen. Wilt u zeker weten dat u compleet ontzorgd wordt? Dan kunt u er voor kiezen om uw aluminium veranda op maat te laten monteren door onze specialisten. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra aanrijkosten, wanneer u kiest voor de montage optie dan brengen we deze graag naar u toe! Kiest u er toch voor om uw veranda zelf op te halen? Laat ons dit alstublieft van tevoren weten, zodoende kunnen wij een afspraak met u inplannen.
aluminium veranda