Aluminium veranda

De sfeermakers in uw tuin!

Met een aluminium veranda en aluminium afdak weet u zeker dat u het meeste uit uw tuin haalt. Een veranda is een echte sfeermaker in uw tuin. Er zijn verschillende soorten veranda’s te krijgen en wij helpen u daar graag bij verder. Misschien gaat u liever voor een aluminium veranda aan huis, of gaat uw voorkeur toch uit naar een vrijstaande veranda. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan elke uitdaging aan. Zo hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Wilt u deze projecten eens rustig bekijken? Kijk dan eens in ons portfolio!

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glas03-600x600

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Veranda aluminium

Onze veranda aluminium is in verschillende varianten te verkrijgen. Zo kan je er voor kiezen om er een dak op te zetten dat gemaakt is van polycarbonaat. Polycarbonaat heeft een hoogwaardige afwerking en is van goede kwaliteit. Wat polycarbonaat zo bijzonder maakt, is dat het 250 keer sterker is dan glas van diezelfde dikte. Dit maakt het ontzettend duurzaam. Dus wilt u een stevige aluminium veranda? Dan is een polycarbonaat zeker geen slechte investering. Deze veranda is in de kleuren antraciet, crème en zwart te krijgen. Ook kan u kiezen tussen een heldere, opaal of opaal warmtewereld uitstraling. Zo zit er altijd een optie tussen die bij uw woning en tuin past.

Daarnaast kan u kiezen voor een glazen dak. Onze glazen daken zijn altijd gemaakt van 44.2 gelaagd veiligheidsglas. Dit glas is niet alleen veilig, maar ook nog eens ontzettend helder. Een glazen dak is te krijgen in lengtes tot maximaal 400 cm. Deze aluminium veranda is te krijgen in de kleuren crème en antraciet. Door het glazen dak heeft u altijd de perfecte lichtinval en kunt u ‘s avonds langer genieten van de prachtige sterren.

Aluminium veranda

Onze projecten

aluminium veranda

Veranda overkapping aluminium

Naast dat onze veranda alu ervoor zorgt dat u langer in de tuin kunt blijven zitten, zijn er ook nog een hoop extraatjes toe te voegen aan uw veranda. Zo kan u er voor kiezen om de veranda te sluiten met zijwanden en glazen schuifdeuren. Hierdoor kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw veranda. De glazen schuifwanden zijn makkelijk open te zetten in de zomer, waardoor u het ruimtelijke uitzicht behoudt. In de winter kunnen ze gesloten worden om de warmte binnen te houden en toch te kunnen genieten van de tuin. Mocht u ’s avonds veel onder uw aluminium veranda willen zitten dan kunt u er voor kiezen om led-spots te plaatsen onder de veranda.

Aluminium veranda op maat bij Valk Veranda

Bij Valk Veranda hebben wij al jarenlang ervaring met het zetten van aluminium veranda’s op maat. Naast veranda’s komen wij ook graag een carport of zonwering bij u monteren. Mocht u de aluminium veranda toch even willen zien voordat u er een aanschaft, dan kan dat in onze showroom. Hier ontvangen wij u graag onder het genot van een kopje koffie om uw wensen in kaart te brengen. Zo kunnen wij voor u de perfecte oplossing bedenken. Mocht u helemaal tevreden zijn met het idee, dan plannen wij graag meetmoment in om de veranda te meten. Aan de hand van dit meetmoment stellen wij een scherpe offerte op. Is de offerte akkoord? Dan streven wij er naar om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw aluminium veranda. Dus neem snel contact met ons op, en wie weet staat binnenkort een Valk Veranda bij u in de tuin!
veranda aluminium