Veranda zonweringen

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Waarom zonweringen van Valk Veranda?

Bent u op zoek naar een zonwering voor uw veranda, zodat u een aangename plek heeft in uw tuin om te vertoeven tijdens de warme dagen van het jaar? Met een automatische zonwering creëert u schaduw onder uw veranda. Hierdoor blijft uw veranda tijdens de warme zomerdagen een stuk koeler en kunt u blijven genieten van uw tuin.

Houd warmte buiten

U wilt natuurlijk het hele jaar door lekker in uw tuin kunnen zitten. Tijdens de warme zomerdagen kan het nog wel eens onaangenaam benauwd worden onder de overkapping. De glazen schuifwand panelen zorgen ervoor dat er een hoop zonlicht wordt binnengelaten en dat deze warmte wordt vastgehouden onder de overkapping. Een zonwering is hiervoor dé oplossing! De zonwering houdt de zon tegen en creëert een koele plek in uw tuin. Zo kunt u tijdens de warme zomerdagen alsnog heerlijk vertoeven in uw tuin. Daarnaast voorkomt de zonwering dat het warm wordt in huis. De zonwering zal ook voorkomen dat er een hoop warmte naar binnen komt.

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonwering Steenbergen

Voordelen van een zonwering

Naast dat de zonwering het zonlicht buiten uw veranda en huis houdt, heeft de zonwering nog enkele voordelen.
De zonwering zorgt voor extra privacy. Wanneer u een echt buitenmens bent, dan geniet u het liefst het hele jaar van uw tuin. Een probleem waar mensen vaker tegenaan lopen in Nederland, is de privacy. Het liefst wil je in de zomer rustig buiten kunnen liggen, zonder gezien te worden door buurtbewoners. Met een zonwering kunt u ongestoord in uw tuin liggen. Ook zorgt de zonwering voor meer privacy in uw huis. Zo zult u minder last hebben van pottenkijkers. Echter heeft de zonwering niet alleen functionele voordelen. Met een zonwering geeft u extra sfeer aan uw woning. Het is een vorm van decoratie aan uw woning. De zonwering van Valk veranda is verkrijgbaar in de kleuren crème en antraciet. Zo kunt u zelf kiezen welke kleur het beste past bij de inrichting van uw tuin. Een crèmekleurige zonwering past eigenlijk wel bij elke tuin. De antracietkleurige zonwering is tegenwoordig erg gewild, deze kleur is een heuse trend geworden. Deze kleur past erg bij een strakke en moderne inrichting. Zonder een zonwering ziet de veranda er erg kaal en saai uit. De zonwering geeft dus gelijk meer sfeer aan uw tuin.

Gebruik uw veranda het hele jaar door

Een veranda kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. De veranda wordt vooral gebruikt als een extra leefruimte. U kunt het hele jaar door buiten zitten, zonder last te hebben van veranderende weersomstandigheden. Door de overkapping kunt u buiten een mooie loungeset plaatsen, zodat u altijd lekker buiten kunt zitten. U kunt gezellige avondjes organiseren met familie of vrienden of u kunt zich natuurlijk even alleen terugtrekken en op de bank neerploffen. Mocht het in de zomer te warm worden onder uw overkapping, dan kunt u natuurlijk de zonwering omlaag doen. Zo blijft het in de warme maanden van het jaar ook heerlijk om buiten te blijven zitten. Daarnaast is de veranda te gebruiken als extra opslag voor uw spullen. U creëert een ruimte waar u uw tuinmeubels kunt laten staan, zonder dat deze last hebben van wisselvallig weer. Vaak worden met name houten meubels aangetast door de veranderingen van kou naar warmte. Met een veranda blijft uw loungeset en andere tuinmeubels in een goede staat. Wanneer de zon fel begint te schijnen, kunt u de zonwering uit doen. Zo zal de zon uw meubels niet aantasten. De veranda kan dus ook prima fungeren als opslag waar u normaal gesproken geen plek voor heeft.
zonwering
zonweringen

Veranda zonwering van Valk Veranda

Wij van Valk Veranda zijn van mening dat u het hele jaar door van uw tuin moet kunnen genieten. Met een veranda kunt u het hele jaar door buiten zitten, zonder last te hebben van wind of neerslag. Het enige nadeel is de warme zon in de zomermaanden. Een zonwering van Valk Veranda is hiervoor dé oplossing. Zo wordt het in de zomer niet te warm en kunt u ook dan blijven genieten van het buitenleven. Wij zorgen er voor dat u het hele jaar door kunt blijven genieten van uw tuin.Wij leveren al onze producten op maat, zo ook de zonweringen voor de overkapping. Onze overkappingen zijn van heuse topkwaliteit. Zo is het doek gemaakt van hoogwaardige materialen, die ook nog eens waterafstotend zijn. Zo gaat uw overkapping voor een lange tijd mee. Daarom is een zonwering voor uw overkapping een goede investering. Het doek van de overkapping is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en crème. Vooral de kleur antraciet is bij de meeste mensen erg gewild. In de meeste tuinen is deze kleur wel terug te vinden in de meubels of de kleur van de schutting.De zonwering is voorzien van een Somfy LTS motortje. Zo kunt u de zonwering eenvoudig bedienen met een afstandsbediening. Wanneer het te warm wordt onder de overkapping, kunt u deze eenvoudig omlaag doen.

Onze projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u graag informeren naar de kosten voor een potentieel project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem een kijkje in onze showroom. Heeft u een andere vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!