Zonweringen

Veranda zonwering

Een Valk Veranda zonwering voorziet uw terras van verkoelende schaduw, zodat het ook op warme zomerdagen aangenaam vertoeven is in uw tuin.

Naast verkoeling geeft onze zonwering ook een gezellige uitstraling aan zowel uw woning als uw tuin. Het doek van uw Veranda zonwering is leverbaar in zeer veel verschillende kleuren.

 

Showroom

Bij Valk Veranda heeft u de keuze uit veel verschillende zonweringen. Hierdoor kunnen wij u altijd een zonwering aanbieden die geheel aan uw wensen voldoet. In onze showroom kunnen wij u eventueel hulp bieden bij te maken van uw keuze. Voorbeelden, materialen en kleuren te over.

Waarom een zonwering van Valk Veranda?

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Wij leveren zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden. Bij de levering van onze zonwering werken wij samen met de Duitse topmerken Lewens, Markisen en Smits.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is in meer dan 300 designs te verkrijgen!

  • Zonnescherm voor bovendaksmontage op een bestaand glazen dak of een bestaande veranda.Max. breedte 600 cm en uitval 450 cm.