Glazen schuifwanden

Haal buiten naar binnen

Waarom glazen schuifwanden?

Met een glazen schuifwand behoud je veel lichtinval. Vooral in de wintermaanden is dit zeer voordelig. Verder blijf je optimaal van buiten genieten met glazen wanden. Je creëert extra ruimte alles wordt namelijk optisch groter gemaakt. Het wordt als het ware een vergroting van je huis.

Glazen schuifwanden

De hardglazen panelen lopen op gelagerde wieltjes en zijn voorzien van meenemers die de panelen bij het sluiten automatisch meetrekken. De glazen panelen lopen op een smal onderprofiel, dat bestaat uit maximaal 6 sporen, afhankelijk van het aantal gewenste panelen. U kunt kiezen voor een wand die links, rechts of in het midden sluit.

Naar gelang de afmetingen van de glazen panelen worden deze geleverd in 8 mm of 10 mm ESG-veiligheidsglas.

De aluminiumprofielen worden gepoedercoat. U heeft keuze uit twee standaard kleuren: crème-wit en antraciet.

U kunt uw hardglazen schuifwand uitvoeren met een RVS greep of een transparante PVC greep. Voor extra veiligheid is de hardglazen schuifwand ook uit te voeren met een slotkast met een cilindersluiting.

glazenschuifwand
Uiterst compact en sterk aluminium profiel
Ongeïsoleerd
met tochtstrip in kleur en meenemers
10 mm gehard veiligheidsglas
Maatwerk op aanvraag
Slagregen- en winddicht
Paal profielen links en rechts

LET OP: Wanneer u een offerte aanvraagt, vermeld dan maten die net iets langer zijn dan de benodigde maat. Mocht u een afwijkende maat nodig hebben of komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op.

Vraag offerte aan

Onze projecten