Glazen schuifwanden

Haal buiten naar binnen

Waarom glazen schuifwanden?

Met een glazen schuifwand zorgt u voor veel lichtinval in uw veranda of woning. Vooral in de wintermaanden is dit zeer voordelig. Verder kunt u optimaal van buiten genieten met glazen wanden, u creëert een extra ruimte waardoor u woonkamer optisch groter lijkt.

Glazen schuifwanden

De hardglazen panelen lopen op gelagerde wieltjes en zijn voorzien van meenemers die de panelen bij het sluiten automatisch meetrekken. De glazen panelen lopen op een smal onderprofiel, dat bestaat uit maximaal 6 sporen, afhankelijk van het aantal gewenste panelen. U kunt kiezen voor een wand die links, rechts of in het midden sluit.

Naar gelang de afmetingen van de glazen panelen worden deze geleverd in 10 mm ESG-veiligheidsglas.

De aluminiumprofielen worden gepoedercoat. U heeft keuze uit twee standaard kleuren: crème-wit en antraciet.

Uiterst compact en sterk aluminium profiel
Ongeïsoleerd
Met tochtstrip in kleur en meenemers
10 mm gehard veiligheidsglas
Slagregen- en winddicht
Aluminium ijzersterk onderrail, 2 cm hoog
Bovengeleider met haar

 

LET OP: Wanneer u een offerte aanvraagt, vermeld dan maten die net iets langer zijn dan de benodigde maat. Mocht u een afwijkende maat nodig hebben of komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op.

Onze projecten

Glazen schuifdeuren veranda

Wilt u uw veranda het hele jaar door kunnen gebruiken? Dan zijn glazen schuifwanden de perfecte toevoeging aan uw veranda. Zo kan u ook in de lente, winter en herfst blijven genieten van uw tuin. Door de glazen schuifwanden in uw veranda blijft u de lichtinval behouden, maar voegt u wel een extra ruimte toe aan uw huis. Er zijn al veel tevreden klanten u voor gegaan. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens tussen onze projecten of neem vrijblijvend contact met ons op!
Glazen wand veranda
Glazen wand veranda

Veranda glazen schuifwand

Een veranda met glazen schuifwand zorgt ervoor dat er meer lichtinval in uw woning komt. Daarnaast heeft een veranda een positief effect op de waarde van uw woning. U kunt dus niet alleen het hele jaar door genieten van uw tuin, uw woning wordt met een veranda ook nog eens meer waard. De schuifdeuren van een veranda zijn gemakkelijk in gebruik. U kunt zelf kiezen hoeveel panelen u wilt. Deze zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven. Zo kunt u ze half open zetten als u een beetje wind wilt binnen laten, maar toch beschut wilt zitten. De schuifwanden schuiven achter elkaar weg, waardoor u zo veel mogelijk open ruimte overhoudt als u de veranda schuifdeuren open zet.

Glazen schuifwanden voor een veranda kopen

Wij bij Valk Veranda zijn trots op onze jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. Wij monteren en leveren al jaren kwalitatief hoogstaande veranda’s, carports, zonweringen en nog veel meer. Wij staan voor kwaliteit, snelle levering en maatwerk. Wij zullen er altijd alles aan doen om de perfecte oplossing voor in uw tuin te vinden. Bent u benieuwd naar onze glazen schuifwanden veranda? Kom dan snel een keertje kijken in onze showroom of neem contact met ons op. U kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en een op maat gemaakte offerte opvragen. Wij zullen altijd een meetmoment inplannen voor uw veranda en gaan pas aan de slag als u 100% tevreden bent. Als u tevreden bent dan streven wij er naar om zo snel mogelijk de glazen schuifdeuren veranda te leveren, zodat u snel kan gaan genieten. Wij staan 100% achter onze producten, daarom bieden wij 10 jaar garantie aan. Ben u enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet heeft u binnenkort ook een Valk veranda met glazen schuifwanden!
Glazen wand veranda

Bekijk hier hoe de glazen schuifwanden geplaatst worden!

Veel gestelde vragen over onze glazen schuifwanden

Wat kost een glazen schuifwand?

De kosten voor onze glazen schuifwanden kunnen per bestelling verschillen. De reden hiervoor is als volgt: bij Valk Veranda willen wij u een persoonlijke service aanbieden. Deze service zet zich door in de producten die wij aanbieden, die compleet afgesteld worden op uw wensen en behoeften. Denk hierbij aan afmetingen, kleur, verschillende kanten en montage mogelijkheden. Om te weten wat uw droom schuifwand kost, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!

Hoeveel overlap tussen glazen schuifwanden?

Deze keuze is, door de personalisatiemogelijkheden, helemaal aan u zelf. U kunt ervoor kiezen om geen overlap te hebben door de volledige rail te gebruiken. Heeft u liever wel overlap? Dan kan dit als volgt berekend worden: u heeft een opstelling met vier glazen schuifwanden, dit is zijn dus vier overlappingen. Deze vier overlappingen wilt u in totaal inkorten met 30 centimeter. De vuistregel is om één glasplaat minder te tellen in uw berekening. Zo komt u uit op een overlap van 30cm/3 = 10 centimeter per overlapping.

Hoe breed zijn onze glazen schuifwanden?

Onze glazen schuifwanden worden gemaakt en geleverd in 10 mm diep ESG-veiligheidsglas. Deze vorm van glas heeft een hoge breukbestendigheid, dit glas kan dus tegen een stootje.

Welke afmetingen hebben glazen schuifwanden?

Onze glazen schuifwanden zijn ‘made-to-order’. Dit betekent dat u bepaalt wat de afmetingen zijn van de schuifwand die u ambieert.