Glazen schuifwanden

Haal buiten naar binnen

Waarom glazen schuifwanden?

Met een glazen schuifwand behoud je veel lichtinval. Vooral in de wintermaanden is dit zeer voordelig. Verder blijf je optimaal van buiten genieten met glazen wanden. Je creëert extra ruimte alles wordt namelijk optisch groter gemaakt. Het wordt als het ware een vergroting van je huis.

Glazen schuifwanden

De hardglazen panelen lopen op gelagerde wieltjes en zijn voorzien van meenemers die de panelen bij het sluiten automatisch meetrekken. De glazen panelen lopen op een smal onderprofiel, dat bestaat uit maximaal 6 sporen, afhankelijk van het aantal gewenste panelen. U kunt kiezen voor een wand die links, rechts of in het midden sluit.

Naar gelang de afmetingen van de glazen panelen worden deze geleverd in 10 mm ESG-veiligheidsglas.

De aluminiumprofielen worden gepoedercoat. U heeft keuze uit twee standaard kleuren: crème-wit en antraciet.

glazenschuifwand
Uiterst compact en sterk aluminium profiel
Ongeïsoleerd
Met tochtstrip in kleur en meenemers
10 mm gehard veiligheidsglas
Slagregen- en winddicht
Aluminium ijzersterk onderrail, 2 cm hoog
Bovengeleider met haar

LET OP: Wanneer u een offerte aanvraagt, vermeld dan maten die net iets langer zijn dan de benodigde maat. Mocht u een afwijkende maat nodig hebben of komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op.

Onze projecten

Wilt u uw veranda het hele jaar door kunnen gebruiken? Dan zijn glazen schuifwanden de perfecte toevoeging aan uw veranda. Zo kan u ook in de lente, winter en herfst blijven genieten van uw tuin. Door de glazen schuifwanden in uw veranda blijft u de lichtinval behouden, maar voegt u wel een extra ruimte toe aan uw huis. Er zijn al veel tevreden klanten u voor gegaan. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens tussen onze projecten of neem vrijblijvend contact met ons op!

Glazen schuifdeuren veranda

Onze schuifwanden zijn gemaakt van hard glas en lopen op gelagerde wieltjes. De panelen zijn voorzien van meenemers. Deze zorgen ervoor dat panelen bij het sluiten automatisch worden meegetrokken. De panelen lopen op een smal onderprofiel. Dit profiel bestaat uit maximaal 6 sporen en is volledig aan te passen aan het aantal gewenste panelen. Uw veranda schuifdeuren kunnen zowel links, rechts als in het midden gesloten worden. Het aluminium profiel is gepoedercoat en is te krijgen in de kleuren crème-wit en antraciet. Onze schuifwanden zijn altijd slagregen- en winddicht en worden geleverd met bijpassende tochtstrips.
Glazen wand veranda
Glazen wand veranda

Veranda glazen schuifwand

Een veranda met glazen schuifwand biedt een ruimtelijk effect. Daarnaast is het een goede toevoeging aan de waarde van het huis. U kunt dus niet alleen het hele jaar door genieten van uw tuin, maar u verhoogt ook nog de waarde van uw huis. Daarnaast zijn de veranda schuifdeuren gemakkelijk in gebruik. U kan zelf kiezen hoeveel panelen u wilt en deze zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven. Zo kunt u ze ook half open zetten als u een beetje wind wilt binnen laten, maar toch beschut wilt zitten. De schuifwanden schuiven achter elkaar weg waardoor u zo veel mogelijk open ruimte over houdt als u de veranda schuifdeuren open zet.

Glazen schuifwanden veranda kopen

Wij bij Valk Veranda zijn trots op onze jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. Wij monteren en leveren al jaren kwalitatief hoogstaande veranda’s, carports, zonweringen en nog veel meer. Wij staan voor kwaliteit, snelle levering en maatwerk. Wij zullen er altijd alles aan doen om de perfecte oplossing voor in uw tuin te vinden. Bent u benieuwd naar onze glazen schuifwanden veranda? Kom dan snel een keertje kijken in onze showroom of neem contact met ons op. U kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en een op maat gemaakte offerte opvragen. Wij zullen altijd een meetmoment inplannen voor uw veranda en gaan pas aan de slag als u 100% tevreden bent. Als u tevreden bent dan streven wij er naar om zo snel mogelijk de glazen schuifdeuren veranda te leveren, zodat u snel kan gaan genieten. Wij staan 100% achter onze producten, daarom bieden wij 10 jaar garantie aan. Ben u enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet heeft u binnenkort ook een Valk veranda met glazen schuifwanden!
Glazen wand veranda