Stel jouw carport samen

De ideale bescherming voor uw voertuigen

Waarom een carport?

De carport van Valk Veranda is ideaal om uw voertuigen onder te kunnen stallen. Een carport zorgt ervoor dat uw voertuig beschermd blijft tegen het wisselvallige weer in Nederland. Het geeft een fijn gevoel om te weten dat uw auto, caravan, boot of andere voertuigen beschut zijn tegen neerslag en de felle zon.

Wat is een Carport?

Een carport biedt onderdak aan uw voertuigen. Hierdoor worden uw voertuigen beschermd tegen weersinvloeden. Uw voertuigen zullen dus niet te maken krijgen met neerslag of de felle zon. Het is als het ware dus ook nog eens een zonwering voor uw voertuigen. Hierdoor blijven uw voertuigen langer in een goede staat. Een carport wordt ook wel eens aangeduid als een ‘open garage’ Dit komt doordat een garage volledig afgesloten is en een carport niet.
polycarbonaat carport

Polycarbonaat carport

Een aluminium auto afdek is een fraaie overkapping met zeer lange levensduur, die bovendien weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast biedt een aluminium afdek van Valk Veranda ook nog een mooi aangezicht.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

 16mm UV bestendig meerwandig polycarbonaat

10 jaar garantie op het profiel en de kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen carport

Wilt u liever een glazen carport? Dat is ook mogelijk bij Valk Veranda. De transparantie van glas zorgt ervoor dat er meer licht naar binnen kan schijnen, wat bijdraagt aan een heldere, lichte ruimte. Glas is bovendien makkelijk schoon te houden en duurzaam.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

aluminium carport

Polycarbonaat carport

Een aluminium carport is een prima investering. Door de hoogwaardige kwaliteit gaat de aluminium carport op maat voor een lange tijd mee. De carports van Valk Veranda worden geplaatst met extra dik glas. Bovendien is de carport makkelijk te onderhouden. Hierdoor zal de kwaliteit niet snel afnemen. Wij kunnen de carport voor u komen monteren of u kunt ervoor kiezen om zelf uw carport te bouwen.
Carport montage
Carport bouwpakket

Het aluminium zorgt ervoor dat uw carport een strakke en moderne uitstraling krijgt. De auto overkapping van polycarbonaat is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, zwart en crème. Zo kunt u uw carport naar wens laten maken. Met een carport in het zwart of antraciet gaat u voor een modern en strak. Kiest u liever voor een carport in crèmekleur? Dan kiest u voor een tijdloze kleur, die bij elke woning past.

Naast de kleur van de aluminiumprofielen, kunt u ook de kleur van de polycarbonaatplaten uitkiezen. U kunt kiezen voor heldere polycarbonaatplaten, maar ook voor opaal platen. Verder kunt u de overkapping voor uw auto nog naar smaak aanpassen, door te kiezen voor ronde of vierkante staanders en u kunt eventueel kiezen voor LED-spotjes.

Glazen carport

Heeft u liever een glazen carport op maat in plaats van een aluminium versie? Ook dit is mogelijk bij Valk Veranda! Onze glazen autohavens zijn ook volledig naar wens aan te passen. Ook bij dit type carport kunt u de kleur uitkiezen. Onze glazen carport is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en crème. Antraciet is de laatste tijd ontzettend populair.

Wilt u een moderne, strakke uitstraling, dan is de antracietkleurige overkapping de keuze voor u. Met een crèmekleurige carport kiest u voor een tijdloze kleur, die op vrijwel elke oprit geplaatst kan worden. Daarnaast wordt de carport natuurlijk op maat gemaakt. De glazen carport is bij Valk Veranda verkrijgbaar tot een lengte van maximaal 4 meter. Verder kunt u nog kiezen voor een ronde of klassieke dakgoot. Tot slot kunt u kiezen voor (dimbare) LED-spotjes. De U-profielen van de glazen carport worden allemaal voorzien van tochtstrippen. Zo voorkomt u dat het te warm of te koud wordt onder de overkapping.

glazen carport op maat

Voordelen van een carport

Het eerste voordeel van een carport is dat u uw auto op eigen terrein hebt staan. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Het geeft een hoop mensen een onveilig gevoel om hun auto aan de openbare weg te parkeren. De aanschaf van een carport geeft een veiliger gevoel, omdat u de auto in uw eigen voortuin kunt parkeren. U zou eventueel de carport nog kunnen beveiligen met een hek. Het geeft niet alleen een goed gevoel, maar u heeft zelf ook meer zicht en controle op uw auto. Een auto die op een afgesloten terrein kan staan onder een afdak, is haast de ideale situatie. Valk Veranda kijkt graag met u naar de mogelijkheden.

Dat uw auto op een afgesloten terrein staat levert u meteen nog een voordeel op.  Parkeerschade terwijl uw auto voor de deur staat is een post die vaak wordt ingediend bij de verzekering. Wanneer u een carport plaatst of laat plaatsen, loopt u hier een stuk minder risico op. Daarom is het handig de verzekering op de hoogte te stellen van de carport. Wellicht kunt een korting krijgen op de poliskosten van uw auto.

Een ander voordeel is de langere levensduur van uw voertuig. Wanneer uw voertuig niet op een beschutte plek staat, kan er eerder schade ontstaan, door weer of vallende takken. Wanneer u wilt dat uw auto voor een langere tijd zal meegaan, dan is het overwegen van een carport zeker een optie. Met de carport heeft uw auto geen last van neerslag en staat hij goed beschut.

Tot slot heeft u met een carport altijd een plek om te parkeren. Vooral in drukkere wijken kan het voorkomen dat u lastig een parkeerplek kunt vinden. Wanneer u een carport laat plaatsen, heeft u altijd een parkeerplek. U kunt uw auto dus parkeren op eigen terrein op een veilige plek. Voordat u uw carport laat plaatsen, raden we u aan om na te denken over de beste plek om deze te plaatsen. Houdt rekening met de afmetingen en wat de carport betekent voor de doorgang naar uw tuin.

Onze projecten

Offerte carport aanvragen

Als u helemaal overtuigd bent van de voordelen van een carport en u graag een offerte zou willen aanvragen, kan dat snel en gemakkelijk via deze pagina. Hier hoeft u alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn. Zo kunt u zelf kiezen wat de gewenste breedte en diepte van uw carport is. Ook kunt u kiezen voor het type carport, zoals we die hierboven beschreven hebben. Verder kunt u de gewenste kleur, stijl van het dak en eventuele opties voor led verlichting selecteren. Bovendien kunt u beslissen of u zijkanten en zonwering wilt voor uw carport. Als laatste kunt u nog kiezen of u hulp nodig heeft bij montage alvorens wij de carport zo snel mogelijk verzenden. U kunt de carport dus vrijwel geheel naar uw eigen wensen samenstellen!

Als u liever niet online wil bestellen, kunt u langskomen in onze showroom. Hier kunt u zien met welke producten wij werken en wat er allemaal mogelijk is voor uw carport. We werken namelijk met de meest exclusieve producten waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn zo zeker van onze producten dat we er 10 jaar garantie bieden. Hiermee hopen we u dan ook te ontzorgen van A tot Z.