Zijwanden voor veranda

Haal buiten naar binnen

Zijwanden

Met (aluminium) zijwanden kunt u een veranda helemaal afsluiten. Zo zorgt u voor een extra leefruimte waar u het hele jaar van kunt genieten. In de winter kunt u lekker warm in uw veranda met zijwand zitten en in de zomer heeft u een plek voor verkoeling. De zijwanden van de veranda zorgt voor een mooie afwerking van uw tuin. U creëert een perfecte overgang van uw woonkamer naar uw tuin. Met een veranda haalt u buiten naar binnen. U kunt heerlijk zitten van uw veranda en tegelijkertijd kunt u toch nog genieten van het buitenleven.

Waarom zijwanden?

De voornaamste reden om voor zijwanden te kiezen, is voor veel mensen om extra woonruimte te creëren. Doordat de ruimte gesloten is, kunt u hier namelijk het hele jaar door vertoeven. In de winter heeft u dan ook geen last van koude wind of onprettige neerslag. Ook in deze maanden kunt u optimaal genieten van uw tuin. Een kacheltje zal het extra aangenaam maken.

In de zomer zorgen de veranda zijwanden ervoor dat het relatief koel blijft in de veranda. De zijwanden houden u dus warm in de winter en zorgen in de zomer voor verkoeling. Een gesloten veranda is dus ideaal wanneer u volop wilt genieten van het buitenleven. Ook is het een perfecte plek om leuke avondjes te organiseren met familie of vrienden. Wanneer u erg van rust houdt, kunt u in de veranda ook heerlijk vertoeven met een goed boek en een kop koffie.

zijwand polycarbonaat

Zijwanden geheel polycarbonaat

Wilt u altijd een perfecte lichtinval in uw veranda? Met de polycarbonaat zit u beschut zonder dat u daglicht verliest.

16mm polycarbonaat

Keuze uit opaal en helder

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Vanaf €400,-

a3f1600b-e45f-41b4-8fd1-20135900c197

Zijwanden aluminium rabat

U kan kiezen om de wanden van uw veranda dicht te maken. Bekijk samen met ons de vele mogelijkheden. De aluminium wanden zijn onderhoudsvrij en leverbaar in verschillende kleuren.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke zijwanden voor uw veranda

Gepoedercoat aluminium in 2 standaard kleuren

Te combineren met spiekozijn voor meer lichtinval

Dikte panelen 16 MM & Hoogte panelen 160 MM

Sluit een overkapping af tot een hoogte van 190cm

Vanaf €452,-

Zijwanden Valk Veranda

Wij van Valk Veranda vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw tuin. Wie wilt er nou niet het hele jaar door heerlijk buiten kunnen genieten onder een overdekte veranda. Door zijwanden te plaatsen, kunt u het hele jaar door genieten in uw veranda. U hoeft geen rekening meer te houden met het wisselvallige weer in Nederland. Met een veranda kunt u gewoon het hele jaar door volop genieten van het buitenleven. U heeft geen last meer van wind en neerslag en wanneer de zon schijnt, blijft het koel onder uw overkapping.

Onze projecten

Aluminium rabat

Mocht u net even wat meer privacy willen? Dan zijn de aluminium wanden iets voor u. De wanden zijn handig in onderhoud en bieden net even wat meer privacy. Bij Valk Veranda zijn de aluminium zijwanden voor veranda verkrijgbaar in 2 standaard kleuren. De aluminium zijwand voor de veranda laat vrij weinig licht door en daarom is een spiekozijn optioneel. Zo komt er aan de bovenkant van de zijwand toch nog voldoende licht naar binnen. De panelen hebben een dikte van 16 mm en een hoogte van 160 mm. Met deze zijwand kunt u een overkapping afsluiten tot een hoogte van 190 cm.

Maak uw veranda af met glazen schuifwanden

Als u compleet beschut wilt zijn tegen barre weersomstandigheden en dus ook in de winter buiten wilt kunnen zitten, zijn onze glazen schuifwanden een perfecte oplossing. Op die manier creëert u extra woonruimte met een compleet uitzicht op uw tuin. Veel klanten zijn u al voorgegaan en kozen voor zijwanden, schuifwanden of een combinatie van beide. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze showroom.

Voordelen van een veranda met zijwanden

Naast dat u het hele jaar door buiten kunt genieten van uw tuin, heeft de veranda nog een aantal bijkomende voordelen.

Allereerst kan een goed aangelegde veranda de waarde van uw woning laten stijgen. Het is namelijk een extra ruimte. Wanneer u een ruime tuin heeft, wordt een veranda met zijwanden zeker gezien als een pluspunt. De aanschaf van een veranda met zijwanden kan nogal prijzig zijn, maar deze aanschaf zal de waarde van uw huis ook laten stijgen. U zult bij een eventuele verkoop van uw huis dit bedrag weer terug verdienen, mits de veranda goed wordt aangelegd en onderhouden. Bovendien zult u merken dat er een hogere interesse is voor uw huis, omdat een tuin met een veranda erg gewild is.

Een andere reden waarom een zijwanden voor uw veranda een goede aankoop is, is omdat de veranda energiebesparend is. Dit is iets waar u waarschijnlijk niet aan heeft gedacht, maar de veranda functioneert als een extra isolatielaag. Zeker wanneer u zijwanden neemt, zult u merken dat warmte beter wordt vastgehouden. Bovendien wordt de wind die langs uw huis waait gebroken door de veranda, waardoor er minder tocht is. Zo bespaart u dus op de energiekosten.

Tot slot is een veranda geschikt voor iedere woning. Toch zijn er een hoop verschillende veranda’s te vinden. Wanneer u een klassieke woning heeft, wilt u natuurlijk een andere veranda dan bij een moderne woning. De glazen schuifwanden veranda is het mooist bij een moderne woning. Een veranda heeft een hoop voordelen, voor u zelf en voor uw woning. Het kan ook voordelig zijn om een veranda te laten plaatsen, vlak voordat u wilt gaan verhuizen. Deze investering zult u makkelijk terugverdienen met de verkoop van het huis. Natuurlijk is een veranda een ideale manier om meer van de buitenlucht en van de tuin te genieten. Zeker in Nederland is een veranda geen overbodige luxe. Met een veranda met zijwanden hoeft u geen rekening meer te houden met het weer. Zo kunt u buiten zitten wanneer u maar wilt.

Benieuwd naar onze diensten of wilt u graag informeren naar de kosten voor een potentieel project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem een kijkje in onze showroom. Heeft u een andere vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!