Montage handleidingen

Lees hier alles over je montage. Download de verschillende montage handleidingen of kijk de instructie video.

Veranda's

Een veranda is een mooie toevoeging aan uw tuin. U kunt hier niet alleen zomers heerlijk buiten genieten, van zowel de schaduw als de zon, maar u hoeft zich in de winter ook geen zorgen meer te maken over uw tuinmeubels. Daarbij zorgt een veranda voor een waardevermeerdering van uw woning. Klik op de knop, om ons aanbod aan veranda’s te bekijken.
Bekijk onze veranda’s

Carport

Een carport is ontzettend handig wanneer u uw auto een onderdak wilt geven. Een carport zorgt er namelijk voor dat uw auto wordt beschermd tegen slechte weersomstandigheden, maar ook viezigheid. Uw auto blijft dus beter beschermd.
Onze Showroom

Zonweringen

Zonweringen zijn onderdeel van een veranda of overkapping. U kunt er namelijk voor kiezen om ook een zonnewering te laten installeren op uw veranda of overkapping. Op deze manier heeft u zelf in de hand op welke momenten u in de zon zit en wanneer u wilt genieten in de schaduw. Druk op de knop om ons aanbod te bekijken.
Bekijk ons assortiment

Glazen schuifwanden

Glazen zijwanden zijn een onderdeel van de veranda. Net als de zonnewering, kunt u glazen zijwanden laten aanbrengen aan uw veranda. Glazen schuifwanden zorgen ervoor dat u genoeg lichtinval heeft, waardoor er in feite geen licht verloren gaat. Daarbij zijn glazen schuifwanden ontzettend handig als u de optie heeft om de schuifwanden open te zetten, of dicht. Op deze manier kunt u ook van uw veranda genieten in de winter. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan de onderstaande video.
Onze glazen schuifwanden

Zijwanden

Het aanschaffen van zijwanden kan een nieuwe uitstraling bieden aan uw veranda. Zijwanden kunnen voor extra stevigheid zorgen bij uw veranda, maar draagt ook bij aan het uiterlijk van de zijwanden. Bent u nu erg enthousiast geworden over onze producten, twijfel dan vooral niet en klik op de onderstaande button om een offerte aan te vragen.
Vraag een offerte aan!

Bekijk hier onze video!