Stel jouw veranda samen

De sfeermakers in uw tuin!

Wilt u meer leefruimte creëren en het hele jaar door kunnen genieten van het buitenleven? Dan is een veranda van Valk Veranda de ideale oplossing. U kunt uw veranda helemaal op maat laten maken zodat die goed bij uw tuin en huis aansluit. Kiest u liever voor een vrijstaande veranda of een veranda aan huis? Geen probleem, wij helpen u graag. Wacht daarom niet langer en neem een kijkje op onze website of bezoek onze showroom in Eindhoven. Hier assisteren wij u graag verder met het uitzoeken van de beste veranda overkapping voor u!
Serre Eindhoven

Voordelen van een veranda in uw tuin

Een veranda is een echte toevoeging aan uw huis en tuin! Het geeft u meer leefruimte en u kunt het hele jaar door genieten van het buitenleven. U kunt de leefruimte van het huis op een makkelijke manier verlengen door een veranda aan huis te laten plaatsen. Een moderne en luxe veranda van Valk Veranda verhoogt de waarde van uw woning. Een ander voordeel hierbij is dat u ook in de wintermaanden heerlijk onder de veranda overkapping kan zitten ondanks de kou, regen en wind. Door een veranda wordt uw woning ook voorzien van extra isolatie. Er zijn kortom tal van redenen waarom een veranda een uitstekende keuze is!

Ons aanbod veranda's

Onze veranda’s zijn door hun stevige constructie en de strakke lijnen een lust voor het oog en een pronkstuk in iedere tuin. Wij van Valk Veranda bieden 2 soorten veranda’s aan. Namelijk van Polycarbonaat en van Glas. Iedere veranda heeft zijn eigen voordelen en prijsklasse.
veranda's

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw (schuifpui) veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

veranda's

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Soorten veranda overkappingen

Bij Valk Veranda heeft u keuze uit twee soorten veranda’s. Namelijk een veranda met een polycarbonaat dak of een veranda met een glazen dak. Ieder heeft zo zijn eigen voordelen;

 

Polycarbonaat

Polycarbonaat is een zeer goed product met hoogwaardige kwaliteit. Het is ongeveer even dik als glas, maar wel veel sterker. Dit maakt het product ook nog eens duurzaam. Als u kiest voor een veranda van polycarbonaat, of aluminium, heeft u de keuze uit drie verschillende kleuren; antraciet, zwart en crème. Daarnaast zijn er drie nog drie tinten waar u een keuze uit kan maken, namelijk; een helder dak, een opaal dak of een opaal warmtewerend dak. Op deze manier kunt u de perfecte veranda zelf samenstellen.

 

Glazen

Ook bieden wij een tuin veranda met een glazen dak. Als u wilt genieten van de perfecte lichtinval dan is een glazen dak de beste keuze voor u. Het geeft uw veranda ook een open uitstraling en hierdoor kunt u ook ’s avonds genieten van de mooie sterrenhemel. Een glazen dak is in tegenstelling tot een polycarbonaten dak iets prijziger. Ook bij een glazen dak heeft u de keuze uit de drie verschillende kleuren antraciet, zwart en crème.

Wilt u weten wat het mooiste past in uw tuin of hoe het eruit zal zien? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze showroom biedt inspiratie en voorbeelden. Bovendien kunnen onze werknemers u in de showroom gemakkelijk persoonlijk helpen en adviseren. Op deze manier bent u verzekerd van de beste veranda voor uw tuin!

Maak uw veranda compleet

Als u voor een veranda overkapping van Valk veranda kiest, kunt u naast de veranda ook nog kiezen voor glazen schuifwanden, zijwanden, zonweringen en schuifpuien & kozijnen. Op deze manier haalt u het maximale uit uw veranda in de tuin. Wij adviseren u om te kijken naar glazen schuifwanden. Met glazen schuifwanden kunt u droog en warm in uw veranda zitten, zelfs in de wintermaanden. U kunt uw veranda makkelijk sluiten, maar u behoud wel nog het open gevoel en het licht van buiten. Daarnaast bieden wij van Valk Veranda ook nog extra zijwanden voor uw veranda aan. Met zijwanden kunt u een veranda helemaal afsluiten. Deze zijwanden zorgen ervoor dat de ruimte gesloten wordt en dat u hier het hele jaar op een prettige manier kunt vertoeven. Bent u opzoek naar zonweringen voor op het dak van de veranda? Dan kunnen wij u ook helpen. Met een zonwering creëert u schaduw onder uw veranda. Hierdoor blijft het tijdens de zomermaanden een stuk koeler en aangenamer.
Serre
Serre

Veranda kopen bij Valk Veranda

Wij zijn van mening dat u langer van uw tuin moet kunnen genieten. Daarom bieden wij producten die dit mogelijk maken. Met het productassortiment van Valk Veranda kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin en het buitenleven. Wij leveren tuin gerelateerde producten die rechtstreeks van onze leverancier af komen. Hierdoor zijn ze niet alleen goedkoper, maar kunnen wij ook snel leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u zonder problemen helpen met het samenstellen, leveren en monteren voor de perfecte goedkoopste veranda voor uw tuin. Wij garanderen onze klanten de beste kwaliteit en daarbij krijgt u tien jaar garantie. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur en de beste kwaliteit voor uw veranda.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wie weet kunt u binnenkort genieten van een Valk veranda overkapping in uw tuin!

Onze projecten