Glazen veranda

De sfeermakers in uw tuin!

Als u net dat beetje langer wilt genieten van uw tuin, is een glazen veranda de ideale oplossing. Een veranda met glas is de ideale sfeermaker in uw tuin. U kan kiezen voor een vrijstaande veranda met glas of voor een veranda die vast zit aan uw huis. Voor ons is niks te gek en wij helpen u graag met het vinden van de ideale glazen veranda die bij uw huis past. Veel tevreden klanten zijn u voor gegaan. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze voorgaande projecten? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio.

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Veranda glas

Een glazen veranda is bij ons te krijgen in de kleuren antraciet en crème. Door het 44.2 gelaagd veiligheidsglas, weet u zeker dat u een veranda heeft aangeschaft van hoge kwaliteit. U kunt zo langer genieten van een prachtige sterrenhemel of van de eerste of laatste zonnestralen van de dag. Onze veranda met glas geeft altijd de perfecte lichtinval en zorgt voor een open en ruimtelijke uitstraling. Daarnaast kan u kiezen om de zijwanden ook van glas te maken. Zo heeft u te allen tijde een verbinding met de tuin, met de mogelijkheid om toch droog te zitten. Zo kan u van uw veranda een extra leefruimte maken.
Glazen veranda

Onze projecten

Glazen veranda

Glazen veranda aan huis

Een veranda is niet alleen de ideale oplossing als u langer van uw tuin wilt genieten. U kan de veranda namelijk ook afschermen met zijwanden en er een extra ruimte van maken. Een extra ruimte zorgt ervoor dat uw huis in waarde stijgt en u heeft zonder verbouwing toch meer ruimte. Als u in de avond nog gezellig onder de veranda wilt blijven zitten, kunt u er voor kiezen om Led-spotjes in te bouwen in de glazen veranda. Een veranda is daarnaast ook nog een extra isolatie voor uw huis. De glazen veranda breekt namelijk de wind waardoor u woning minder snel gaat tochten of afkoelt.

Glas veranda kopen bij Valk Veranda

Wij van Valk veranda kennen de markt als geen ander. Bij ons kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met het plaatsen en opleveren van de perfecte glazen veranda. Naast glazen veranda’s kunnen wij ook een carport of zonwering voor u installeren. Om een beeld te krijgen van onze producten kan u in ons portfolio kijken, maar u kan ook een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. De afspraak is vrijblijvend en wij geven u uiteraard het beste advies voor uw situatie. Wij denken graag met u mee en komen ook graag lang voor een inmeet moment voor de veranda. Op basis van het inmeet moment stellen wij een offerte op. Als alles akkoord is dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Bij Valk Veranda staan snelle levering, kwaliteit en maatwerk centraal. Wij zijn trots op onze producten en dat laten we graag zien door u 10 jaar garantie te geven op onze glazen veranda’s. Dus wacht niet langer en maak snel een afspraak, en wie weet staat er binnenkort wel een Valk Veranda bij u in de tuin!

Glazen veranda