Schuifpui veranda

De sfeermakers in uw tuin!

Wanneer u het hele jaar door gebruik wilt maken van uw veranda, kan een schuifpui een goede toevoeging zijn. Een veranda met schuifpui zorgt ervoor dat u zowel in de zomer als in de winter gebruik kunt maken van uw veranda of polycarbonaat overkapping. U voegt extra ruimte toe aan uw huis terwijl u de open kijk op de tuin behoudt. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen met het realiseren van hun droom veranda. Bent u nieuwsgierig naar onze voorgaande projecten? Neem dan eens een kijkje tussen onze projectenof neem contact met ons op! 

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Veranda met schuifpui

Een veranda met schuifpui biedt de mogelijkheid om in de zomer de deuren open te zetten en alles lekker door te laten waaien. In de winter kunt u door een veranda met schuifpui gebruik blijven maken van een lekker beschut plekje in uw tuin. Onze schuifpuien zijn duurzaam, sterk, energiebesparend en onderhoudsarm. Wij kunnen ze leveren in alle denkbare RAL-kleuren. Daarnaast maken wij gebruik van aluminium kozijnen. Dit zorgt ervoor dat u een goede akoestiek heeft en een hoge inbraakveiligheid. Een combinatie van de aluminium kozijnen en het veiligheidsglas zorgt voor deze inbraakveiligheid. Ook zorgen deze aluminium zijwandenervoor dat u van uw veranda een prachtige tuinkamer kunt maken. 
Schuifpui veranda

Onze projecten

Schuifpui veranda

Veranda met schuifpui of glazen schuifwand

Naast de schuifpui hebben wij nog een andere optie om uw veranda af te sluiten. U kan namelijk ook kiezen voor een glazen schuifwand. Een glazen schuifwand is gemaakt van gehard glas en loopt op gelagerde wieltjes. Deze panelen schuiven over een smal onderprofiel en zijn voorzien van meenemers. Het verschil tussen een schuifpui en een glazen schuifwand is de manier van sluiten. Een schuifpui heeft een vaste plek waar deze gesloten moet worden. Bij een glazen schuifwand kunt u kiezen om deze links, rechts of in het midden te sluiten. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het glas van onze glazen schuifwanden niet veilig zal zijn. We werken namelijk uitsluitend met veiligheidsglas dat een dikte heeft van 10 millimeter. U heeft bij dit glas de keuze tussen de kleur crème-wit en antraciet. 

Veranda schuifpui kopen bij Valk Veranda

Wij bij Valk Veranda hebben al jaren ervaring met het monteren en opleveren van veranda’s. Wij zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen onze markt. Naast veranda’s leveren wij ook al jaren kwalitatief hoogstaande zonnewering, carports en nog veel meer. Wij zullen altijd met u mee denken om de perfecte oplossing voor uw tuin te bedenken. Wij vinden kwaliteit, maatwerk en snelle levering ontzettend belangrijk. Wij willen dat u zo goed en zo snel mogelijk kunt genieten. Wij zijn zo trots op onze producten dat u zelfs 10 jaar garantie krijgt op onze veranda’s. Mocht u nog niet helemaal weten wat u wilt, dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op en wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier kan u zien of een veranda met schuifpui iets voor u is.

Natuurlijk gaan wij onder het genot van een kopje koffie graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Ook maken wij altijd tijd voor een meetmoment. Zo weten wij zeker dat we de juiste maten hebben en kunnen wij een scherpe offerte opstellen. Bent u tevreden? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw veranda met schuifpui te plaatsen, zo kan u snel van uw tuin gaan genieten!

Schuifpui veranda

Hoe dik is het glas van een glazen schuifwand?

Wij maken uitsluitend gebruik van gehard veiligheidsglas. Dit gehard glas heeft een dikte van 10 millimeter. 

Zijn onze glazen schuifwanden veilig?

Wij staan 100 procent achter onze producten. We durven dan ook wel te stellen dat onze glazen schuifwanden veilig zijn. Dit is dan ook de reden dat we 10 jaar garantie bieden op onze producten.