Over ons

Bij Valk Veranda geloven we in het verlengen van uw tuinplezier, zodat u langer kunt genieten van het buitenleven. Stelt u zich eens voor: heerlijk buiten ontspannen op uw eigen overdekte terras, ongeacht het seizoen. Het beste van alles? Het hoeft niet duur te zijn, vooral niet als u uw veranda overkapping bij Valk Veranda aanschaft.

Waarvoor staat Valk Veranda?

Bij Valk Veranda zijn we gespecialiseerd in diverse tuin gerelateerde producten die uw buitenruimte transformeren. Denk hierbij aan veranda’s, terrasoverkappingen, carports, serres, tuinkamers, (glazen) schuifdeuren en zonneschermen. Onze productlijn omvat exclusieve producten, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt voor uw wensen.

Niets is standaard bij Valk Veranda, wij maken alles op maat zonder meerkosten!

Wat ons onderscheidt, is onze directe samenwerking met fabrikanten, wat ons in staat stelt om niet alleen betaalbaar te zijn, maar ook snel te leveren en te monteren. Wij hebben namelijk onze eigen producten ontwikkeld. Dit betekent dat u profiteert van drievoudig voordeel: een hoogwaardig product, betaalbaarheid en snelle service.

Onze verandasystemen bieden u de mogelijkheid om van het vroege voorjaar tot diep in het najaar van lange avonden te genieten onder uw veranda. Bovendien kunt u met onze veranda’s stap voor stap een complete tuinkamer realiseren, aangepast aan uw behoeften en smaak.

Bekijk de mogelijkheden

Wat zijn de kernwaarden van ons bedrijf?

Bij Valk Veranda draait alles om sfeer en kwaliteit in uw tuin. Onze geschiedenis begon in 2012 en sindsdien hebben we onze kernwaarden blijvend hoog in het vaandel staan. Klanttevredenheid staat voorop en we hechten veel waarde aan heldere communicatie en het nakomen van afspraken. We denken graag met u mee en streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen.

Daarnaast zetten we in op medewerkerstevredenheid en streven we altijd naar het bieden van de beste kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Al onze producten worden op maat gemaakt zonder extra kosten, omdat we begrijpen dat uw wensen uniek zijn. We bieden ook de flexibiliteit om met, of zonder montage te leveren, waarbij ons eigen deskundige montage team altijd klaar staat om het werk professioneel en vriendelijk uit te voeren.

Bij Valk Veranda is uw tuinplezier onze passie en toewijding. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze lange geschiedenis van tevreden klanten en om uw buitenruimte te transformeren in een oase van comfort en stijl. Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats en we zien uit naar de mogelijkheid om samen met u uw droomtuin te creëren.