Polycarbonaat overkapping

De sfeermakers in uw tuin!

Als u op zoek bent naar een polycarbonaat overkapping, bent u aan het juiste adres! Valk Veranda heeft precies wat u nodig heeft. U heeft keuze uit verschillende soorten afwerkingen en ontwerpen. Zo zit er altijd wel een polycarbonaat overkapping bij die bij u past. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale polycarbonaat veranda of overkapping. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem dan snel een kijkje op onze website en in ons portfolio!

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Voordelen veranda polycarbonaat

Onze veranda polycarbonaat is een duurzame en kwalitatief hoogstaande keuze. Polycarbonaat kan voor verschillende onderdelen van uw veranda of overkapping gebruikt worden. Zo kan u kiezen voor een polycarbonaat afwerking of u kan er voor kiezen om een polycarbonaat plaat een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken. Een polycarbonaat veranda is maar liefst 250 keer sterker dan een glazen optie van diezelfde dikte. Dit maakt het een veilig en duurzaam materiaal om te gebruiken. Daarnaast kan polycarbonaat, in tegenstelling tot andere kunststoffen, hoge temperaturen aan. Dit maakt het een geschikt materiaal voor uw veranda of overkapping in de zomer. Onze veranda polycarbonaat is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, antraciet en crème. Ook de afwerking van de polycarbonaatplaten kan verschillen. Zo kunt u kiezen voor een heldere, opaal of opaal warmtewereld uitstraling.
Polycarbonaat overkapping

Onze projecten

Polycarbonaat overkapping

Polycarbonaat veranda in uw tuin

Niks is lekkerder dan lang van uw tuin kunnen genieten. Met een polycarbonaat veranda bent u er van verzekerd dat u tot het laatste moment kunt genieten van uw tuin. Mocht u er voor kiezen om de veranda dicht te maken, dan kan u zelfs het hele jaar door genieten. Zo kan u kiezen uit een schuifpui of glazen schuifwanden om uw polycarbonaat veranda een ruimtelijke uitstraling te geven terwijl deze toch is afgesloten. Om de overkapping helemaal af te maken kan u er voor kiezen om spotjes in de veranda te laten plaatsten. Zo kan u ook in de avonduren lekker lang buiten blijven zitten.

Polycarbonaat overkapping kopen bij Valk Veranda

Bij Valk Veranda weten wij als geen ander dat elke tuin anders is. Daarom helpen wij u graag met het samenstellen van uw veranda op maat. Wij zijn trots op onze ervaring en wij kennen de markt als geen ander. Kwaliteit, maatwerk en snelle levering staan voor ons centraal. Wij zijn zo trots op onze producten dat wij u gratis 10 jaar garantie aanbieden. Naast veranda’s en overkappingen kan u bij ons ook terecht voor een carport of zonweringen. Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Daar kunnen wij u de materialen laten zien die wij aanbieden. Ook kunnen wij met u meedenken over wat de beste optie is voor uw tuin. Mocht u daarna graag een offerte ontvangen, dan komen wij graag een keertje lang voor een meting. Zo weten wij zeker dat we de juiste maten hebben en kunnen wij een scherpe offerte voor u opstellen. Dus twijfel niet langer en neem snel contact met ons op. Wie weet staat er binnenkort dan wel een Valk Veranda bij u in de tuin!
Polycarbonaat overkapping