Aluminium afdak

De sfeermakers in uw tuin!

Bent u op zoek naar een aluminium afdak of een aluminium veranda? Dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres. Met een aluminium afdak haalt u alles uit uw tuin en heeft u een echte sfeermaker te pakken. Wij hebben verschillende soorten afdaken, dus er zit voor iedereen altijd wel iets tussen. Met onze op maat service kunt u ook een aluminium afdak op maat laten maken. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar onze voorgaande projecten? Neem dan eens een kijkje op onze website of in ons portfolio.

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Afdak aluminium

Ons afdak aluminium is in verschillende varianten te krijgen. Zo kan u voor een afwerking met polycarbonaat kiezen. Polycarbonaat is een sterk en goed afgewerkt materiaal. Omdat polycarbonaat wel 250 keer sterker is dan glas van dezelfde dikte, is het een duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal. Wilt u dus een stevig aluminium afdak, dan is een polycarbonaat overkapping zeker geen verkeerde keuze. Ons afdak aluminium met polycarbonaat afwerking is te krijgen in de kleuren zwart, crème en antraciet. Het polycarbonaat is te krijgen in een helderen, opaal of opaal warmtewereld afwerking. Mocht u toch liever een andere afwerking willen voor uw afdak aluminium, dan kan u kiezen voor een glazen dak.

Ons glazen dak wordt gemaakt van 44.2 gelaagd veiligheidsglas. Dat maakt ons glas niet alleen mooi helder, maar ook nog eens heel veilig. Een aluminium afdak met glazen dak is te krijgen in lengtes tot maximaal 400 cm. U kan kiezen uit de kleuren crème en antraciet voor dit afdak. Glas heeft het voordeel dat het veel licht door laat. Zo kan u overdag genieten van een prachtige lichtinval en in de avond kijken naar een prachtige sterrenhemel. Dit allemaal terwijl u lekker warm onder uw afdak zit.

Aluminium afdak

Onze projecten

Aluminium afdak

Afdak tuin aluminium

Of u nu een afdak wilt voor uw tuin of u wilt een aluminium afdak terras, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij begrijpen dat u graag zo lang mogelijk wilt genieten van uw tuin of terras. Daarom kan u bij ons uw aluminium afdak uitbreiden met schuifpuien of schuifwanden. Een schuifpui of schuifwand is ideaal om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door van uw aluminium afdak kan genieten. U kan uw afdak namelijk afsluiten waardoor u, zelfs als het buiten kouder is, lekker warm kan zitten. Om het afdak helemaal af te sluiten kunt u ook aluminium zijwanden laten plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het afdak verandert in een extra ruimte. Mocht u ‘s avonds nog graag buiten zitten, dan kan u er voor kiezen om Led-spotjes onder het afdak te laten plaatsen. Zo kan u nog langer genieten van uw afdak.

Afdak aluminium kopen bij Valk Veranda

Voor het perfecte afdak bent u bij Valk Veranda zeker op de juiste plek. Ons vakkundig personeel helpt u graag met al uw vragen en wij onderscheiden ons door onze top kwaliteit. Omdat wij zo trots zijn op onze producten bieden wij u gratis 10 jaar garantie aan op onze producten. Zo bent u verzekerd van een goede en duurzame kwaliteit. Omdat elke tuin anders is zullen wij te allen tijde met u mee denken naar een oplossing op maat. U kan bij ons in de showroom terecht om inspiratie op te doen. Weet u al wat u wilt? Dan kan u vrijblijvend een offerte opvragen. Wij komen daarna graag lang voor een meting zodat wij precies weten wat de perfecte maten zijn voor uw tuin. Welk afdak u ook wilt, Valk Veranda staat altijd voor u klaar!
Aluminium afdak