Aluminium zijwand overkapping

Wilt u uw overkapping helemaal kunnen afsluiten om zo het hele jaar door te kunnen genieten van de tuin? Dan zijn aluminium zijwanden de perfecte oplossing. Op deze manier creëert u een goede verbinding tussen uw woning, de overkapping en het buitenleven. U kunt door een zijwand van aluminium het hele jaar door genieten van de veranda terwijl u warm en droog zit. Wilt u meer informatie over een aluminium zijwand voor een veranda, dan kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met een van onze medewerkers.

Met een aluminium veranda en aluminium afdak weet u zeker dat u het meeste uit uw tuin haalt. Een veranda is een echte sfeermaker in uw tuin. Er zijn verschillende soorten veranda’s te krijgen en wij helpen u daar graag bij verder. Misschien gaat u liever voor een aluminium veranda aan huis, of gaat uw voorkeur toch uit naar een vrijstaande veranda. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan elke uitdaging aan. Zo hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Wilt u deze projecten eens rustig bekijken? Kijk dan eens in ons portfolio!

Waarom aluminium zijwand veranda?

Een zijwand van aluminium voor een overkapping biedt vele voordelen. De voornaamste reden dat veel mensen voor zijwanden kiezen, is omdat het uw veranda afsluit en hierdoor extra woonruimte gecreëerd wordt. Een veranda met een aluminium zijwand is voor iedere woning geschikt en geeft u meer privacy. U kunt dus het hele jaar door genieten van een droge, privé uitbreiding van uw woning.

Een ander voordeel van de zijwanden is de waardestijging die uw woning ondergaat na het installeren van een nieuwe aluminium veranda met zijwanden. Het is ten slotte extra leefruimte. Tot slot werkt een veranda met aan beide kanten een zijwand energiebesparend. Een veranda functioneert als extra isolatielaag. Zeker wanneer er een aluminium zijwand aan toegevoegd wordt.

Er zijn dus kortom genoeg voordelen waarom u voor een overkapping met aluminium zijwanden en een glazen schuifwand moet kiezen. Het is een wezenlijke investering, maar u zult hier jarenlang veel woon- en leefplezier van beleven!

terrasoverkapping schuur

Onze projecten

Verschillende zijwanden

Bij Valk Veranda heeft u de keuze uit twee verschillende soorten zijwanden voor uw veranda. Beide hebben voordelen. U kunt kiezen wat het beste bij uw woning en tuin aansluit om een mooi geheel ervan te maken. Bij Valk veranda heeft u de keuze uit een zijwand van aluminium of een zijwand van polycarbonaat.

Bent u gesteld op uw privacy? Dan raden we u aan om te kiezen voor aluminium zijwanden. Ze zijn makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in twee standaard kleuren. Aluminium laat weinig licht door maar u hoeft zich echter geen zorgen te maken over een tekort aan licht met zijwanden aan uw overkapping. Met een spiekozijn komt er toch nog voldoende licht naar binnen.

.Wilt u nog meer privacy en een betere isolatie? Dan zijn de sandwichpanelen in ons assortiment een goed alternatief. Deze panelen zijn namelijk dikker en hebben een vulling. Hierdoor blijft uw veranda koeler in de zomer en warmer in de winter. Hierdoor wordt het zeer aangenaam om ieder seizoen en in alle weersomstandigheden plaats te nemen onder uw overkapping of veranda.

Aluminium zijwand overkapping van Valk Veranda

Wij van Valk Veranda vinden het belangrijk dat iedereen de optie heeft om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven. Of dit nou in de winter met sneeuw en regen is of als dit in hartje zomer met 30 graden is. Om dit mogelijk te maken, bieden wij de goedkoopste aluminium veranda’s en overkappingen met zijwanden, zonweringen, glazen schuifwanden en schuifpuien & kozijnen. Hierdoor kunt u heerlijk binnen zitten terwijl u tegelijkertijd geniet van uw tuin en extra leefruimte.

Door onze kennis en de uitstekende kwaliteit van onze producten, bent u verzekerd van een lange levensduur van uw zijwand veranda van aluminium. Om u extra te garanderen van deze levensduur bieden wij gratis 10 jaar garantie aan. Zo kunnen wij onze klanten verzekeren van langdurig plezier. Geniet van de voordelen die een aluminium zijwand voor een overkapping te bieden heeft en u zult merken dat het extra waarde aan uw huis en tuin toevoegt. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie over de aluminium zijwand overkapping? Neem dan gerust contact met ons op!

Terrasoverkapping