Vraag een carport offerte aan

voor een (vrijstaande) carport op maat!

  • 1Afmeting

  • 2Type

  • 3Kleur

  • 4Stijl

  • 5Dak

  • 6LED

  • 7Voorkant

  • 8Links

  • 9Rechts

  • 10Achterkant

  • 11Zonwering

  • 12Montage

  • 13Verzenden

  Carport offerte

  U zet momenteel de laatste stappen voordat u officieel een carport bij uw huis heeft staan, gefeliciteerd! Het laatste wat u nog moet doen, is de offerte van uw carport laten maken. Gelukkig gaat dit zeer eenvoudig via deze pagina. Alle dertien stappen staan namelijk al klaar voor u, u hoeft enkel deze stappen in te vullen met de benodigde informatie. Wij staan niet graag voor verrassingen en zijn daarom zelf ook zo duidelijk mogelijk. Daarom noteren wij hieronder een overzicht van wat u kunt verwachten in uw carport offerte! 

  Stappenplan carport offerte

  Hieronder plaatsen wij een korte samenvatting van alle stappen die u moet doorlopen voordat uw carport offerte compleet is. Het kan zijn dat uw specifieke wens niet in ons keuzemenu staat. Is dit het geval? Wees dan niet getreurd! Neem vooral even contact met ons op en we kijken of er een oplossing is zodat we alsnog uw droom carport kunnen monteren! 

  Stap 1: afmeting 

  U heeft bij stap 1 de keuze om uw gewenste afmetingen te noteren. Hierbij gaat het om de gewenste breedte en diepte van uw carport. Noteer uw gewenste afmeting alstublieft in centimeters. 

  Stap 2: type 

  De keuze bij stap 2 is tussen een vrijstaande carport en een vaststaande carport. Een vaststaande carport wordt doorgaans aan de gevel van uw huis gemonteerd. Een vrijstaande carport is bedoeld om te plaatsen op een plek die niet direct aan het huis verbonden is, denk hierbij aan een achtertuin. 

  Stap 3: kleur 

  U heeft hier de keuze tussen zwart (RAL9005) en antraciet (RAL7016). Zodoende kunt u uw carport offerte nog verder personaliseren! 

  Stap 4: stijl 

  Hierbij heeft u twee mogelijkheden: een rond en recht model. Een rond model zal natuurlijker overkomen terwijl een recht model een strak design biedt. 

  Stap 5: dak 

  De keuze voor uw carport dak valt op één van vier mogelijkheden, namelijk: Polycarbonaat Opaal, Polycarbonaat Helder, Glazen dak of Opaal glazen dak.  Alle mogelijkheden sluiten perfect aan op het design dat u samenstelt op uw carport offerte. Een verkeerde keuze kunt u dus eigenlijk niet maken.  

  Stap 6: LED 

  U kunt besluiten om géén LED verlichting te nemen want het is uiteraard niet verplicht. Wilt u wel LED verlichting om meer sfeer te creëeren in de avond? Dan kunt u kiezen uit een koud wit LED, een warm wit LED of een warm wit LED dat u kunt dimmen met een afstandsbediening. De laatste optie is compleet af te stemmen op uw wensen van die avond. 

  Stap 7: voorkant 

  Voor de voorkant heeft u ook meerdere opties. Wij hebben twee varianten van een glazen voorkant en daarnaast hebben we ook een aluminium variant! 

  Stap 8 en 9: links en rechts 

  Voor de zijkanten is de keuze gigantisch op uw carport offerte! U heeft tot wel 12 verschillende personalisatie mogelijkheden, gegarandeerd dat er iets is wat volledig aan uw wensen voldoet. Vindt u toch niet wat u zoekt en wilt u toch nog andere mogelijkheden bekijken? Neem dan contact met ons op om te kijken of wij iets op maat voor u kunnen realiseren. 

  Stap 10: achterkant 

  De achterkant is helemaal te maken naar uw wens. Zo kunt u kiezen uit een open achterkant, aluminium rabat en sandwichpanelen.  

  Stap 11: zonwering 

  Bij het samenstellen van uw carport kunt u tot slot nog kiezen voor een zonwering. Mocht u twijfelen over deze fijne toevoeging: wij gespecialiseerd in zonweringen! Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan zonweringen in Helmond en omstreken met tal van toepassingen! 

  Stap 12: montage 

  Onze vakspecialisten zijn bereid met alle kennis en kunde uw carport voor u te monteren. Doet u dit liever zelf? Dat kan ook! In dat laatste geval kunt u de onderdelen voor uw carport zelf ophalen, maar wij kunnen deze ook bij u afleveren. Wat u ook wilt, wij doen het! 

  Stap 13: verzenden 

  Vul hier alle relevante informatie in zodat alles van uw carport offerte op de juiste plek terecht komt!