Schuifpuien & Kozijnen

Creëer luxe in uw huis en tuin!

Ons aanbod schuifpuien & kozijnen

Valk Veranda heeft vijf verschillende soorten schuifpuien en kozijnen. Hieronder vindt u informatie over de verschillende soorten, maar u kunt ook makkelijk een afspraak bij ons maken voor meer informatie. Schuifpuien en kozijnen brengt verschillende voordelen met zich mee.

Kozijnen

Valk Veranda heeft twee soorten kozijnen, een vast kozijn of een draai kiep kozijn. Bij al onze kozijnen maken we gebruik van gelaagd glas. Dit voorkomt dat het raam uit elkaar valt bij een breuk. Ook is het een verstandige keuze tegen inbraak en zorgt ook voor isolatie.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en Crème)

Vast kozijn

Draai kiep

Deuren

Valk Veranda heeft twee soorten deuren verkrijgbaar: de harmonicadeur en de dubbele deur. De harmonicadeur is uitermate geschikt om in de zomer helemaal open te zetten zodat u optimaal kunt genieten van het warme weer. Ook kan er zo veel licht in uw huis binnen vallen.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en Crème)

Harmonicadeur

Dubbele deur

Aluminium Schuifpui

Zorg voor veel licht en ruimte in uw huis door gebruik te maken van een aluminium schuifpui. U creëert hierdoor veel ruimte en licht in uw woning. Ook is het erg aangenaam op in de zomer de schuifpui open te zetten. Kom langs bij onze showroom voor voorbeelden.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en Crème)

Aluminium Schuifpui

Aluminium zijwand