Vraag een offerte aan

voor een (vrijstaande) veranda op maat!

  • 1Afmeting

  • 2Type

  • 3Kleur

  • 4Stijl

  • 5Dak

  • 6Links

  • 7Rechts

  • 8Voorkant

  • 9LED

  • 10Zonwering

  • 11Montage

  • 12Verzenden

  Veranda offerte

  Wilt u een veranda offerte aanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze pagina zal u vanzelf door alle stappen van uw offerte voor uw eigen veranda op maat helpen! Zo kunt u via 12 simpele stappen uw droom veranda bij elkaar laten stellen. Uw behoefte is een veranda offerte aanvragen, onze wens is u helpen. Wilt u weten welke stappen u te wachten staan? Hieronder benoemen we enkele zaken die belangrijk zijn voor het samenstellen van de offerte voor uw veranda; zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten. 

  Offerte veranda voorbeeld

  Er zijn twaalf stappen die u moet doorlopen om de offerte voor een veranda te kunnen indienen. Aan Bij het invullen van de offerte voor veranda is dit voorbeeld handig om een indicatie te krijgen van de mogelijkheden. Door dit in te vullen, weet u of uw droomveranda ook realiseerbaar is. Blijken specifieke wensen niet mogelijk? Geen probleem! Neem contact met ons op en we bekijken samen met u naar oplossingen om alsnog een project op maar voor u neer te zetten. 

  Stap 1: afmeting 

  Bij deze stap van de veranda offerte vragen we u om de breedte en de gewenste diepte van uw veranda in te vullen, dit vult u in centimeters in. 

  Stap 2: type 

  Hierbij kunt u kiezen uit twee verschillende soorten veranda’s: een vaststaande of vrijstaande veranda. Waarbij een vaststaande veranda vast zit aan uw huis, kan een vrijstaande veranda in de gehele tuin geplaatst worden. 

  Stap 3: kleur 

  U heeft de keuze uit de volgende twee kleuren: Antraciet RAL7016 en zwart RAL9005. RAL is een coderingssysteem om kleuren aan te wijzen en wordt door heel Europa gebruikt. De offerte voor uw veranda is hier geen uitzondering op. 

  Stap 4: stijl 

  Dit betreft de stijl van uw goot en staanders van uw veranda. Een recht model is platter en strakker qua design. Een rond model loopt vloeiender en natuurlijker. 

  Stap 5: dak 

  Wij kunnen vier soorten dakbedekkingen voor uw veranda verzorgen: polycarbonaat Opaal, polycarbonaat Helder, een glazen dak of een opaal glazen dak. 

  Stap 6 en 7: Zijwanden 

  Wij hebben een zeer uitgebreide keuze voor uw zijwanden bij uw veranda. U zou bijvoorbeeld voor onze populaire zijwanden van geheel polycarbonaat kunnen gaan om uw polycarbonaat dak te matchen. Zo wordt de offerte van uw veranda net zo gepersonaliseerd als uw veranda zelf! 

  Stap 8: voorkant 

  Bij het selecteren van de voorkant heeft u twee keuzes: een open voorkant of onze zeer gewilde glazen schuifwanden! 

  Stap 9: LED 

  U kunt er voor kiezen om LED verlichting te laten installeren in het dak van uw veranda, zo zit u geen enkele avond in het donker! Ook is verlichting ideaal om de juiste sfeer en stemming te creëeren op die fijne lang durende zomeravonden! 

  Stap 10: zonwering 

  Woont u op een plek waar u te maken heeft met veel en fel zonlicht? Dan is een zonwering een absolute must have. U kunt het risico nemen om ‘geen zonwering’ te selecteren voor de veranda offerte, maar wij raden u aan om goed na te denken over deze waardevolle toevoeging. 

  Stap 11: montage 

  Hier kiest u in uw veranda offerte of u wel of niet gebruik wilt maken van onze montageservice. Kiest u voor ‘zonder montage’? Dan kunt u vervolgens selecteren of u uw bestelling wilt afhalen of laten bezorgen. 

  Stap 12: verzenden 

  Om uw veranda offerte te kunnen aanvragen, moeten wij op het einde nog uw persoonsgegevens vragen. Pas na deze stap kunnen we de offerte namelijk maken.