Carport montage

De carport van Valk Veranda is van de hoogste kwaliteit met als doel om uw voertuigen de optimale bescherming te bieden. Daarnaast kunnen wij met trots zeggen dat de montage van onze carport zowel goedkoop is als met expertise wordt uitgevoerd. Doordat wij bij Valk Veranda onze producten direct bij de fabrikanten inkopen kunnen wij u een goedkope prijs garanderen. Daarnaast zijn de producten sneller leverbaar dan normaal, wat er voor zorgt dat uw carport montage nóg eerder plaats vindt.

Een carport bij Valk Veranda

De montage van uw carport is een goed idee door het hele jaar heen. In de zomer wilt u er voor zorgen dat uw auto in de schaduw staat en niet te heet wordt, in de herfst wilt u bescherming tegen alles wat uit of van de bomen valt, in de winter wilt u bescherming tegen hagel of sneeuw en in de lente wilt u bescherming tegen Sahara zand. Zo voorziet uw carport in bescherming tegen alle seizoenen! Een carport montage kan u ook geld besparen. Wanneer uw auto schade oploopt door weersomstandigheden, en u enkel WA-verzekerd bent, dan krijgt u de schade die uw voertuig oploopt niet vergoed door de verzekering.

 

Onze specialisten hebben de juiste kennis en gereedschap om u te voorzien van een carport montage. Het is altijd mogelijk om ook zelf uw carport montage uit te voeren, maar dit garandeert niet de kwaliteit die onze specialisten wel kunnen garanderen. Onze specialisten zijn goed opgeleid en zorgen er voor dat alles naar uw wens gemonteerd wordt!
Wilt u alsnog zelf de montage van uw carport doen? Geen probleem! U kunt er voor kiezen om de materialen voor uw carport te laten bezorgen op locatie of af te halen. Hoe werkt afhalen bij Valk Veranda? Producten kunt u afhalen bij onze productiehal. Het is vereist dat u van tevoren een afspraak maakt, wat zowel telefonisch als online kan. Wilt u graag een afspraak maken? Bekijk dan onze pagina over het afhalen van producten!

Wat is een carport?

Een carport biedt simpelweg een overdekking aan uw voertuigen. Zoals hierboven al benoemd beschermt een carport tegen een groot aantal weersomstandigheden, hierdoor blijven uw voertuigen langer in een goed verzorgde staat. Vaak noemt men een carport een open garage. De reden hier voor is dat een garage compleet afgesloten is en een carport een opening heeft. Door de montage van een carport, of door ons carport bouwpakket met montage handleiding, wordt het parkeren van de auto een stuk makkelijker en efficiënter. U hoeft hierdoor geen tijd te verliezen om de deur van de garage te openen, om uw auto kwijt te kunnen.
montage van carport
carport monteren

Onze soorten carporten voor montage

Onze carpoorten kunnen wij leveren in verschillende soorten materialen. Natuurlijk hebben deze materialen hun voor- en nadelen. Hieronder hebben we dit voor u op een rij gezet, zodat een keuze maken makkelijker wordt!

Polycarbonaat carport montage

Onze carports kunnen in meerdere varianten voor u gemonteerd worden. Zo is de montage van een carport mogelijk in polycarbonaat en glas. Polycarbonaat is een vorm van aluminium. Dit aluminium is duurzaam doordat polycarbonaat een zeer lange tijd mee gaat. Door een combinatie van hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze fabrikanten én het gebruik van dik glas kan uw carport gemakkelijk jarenlang mee. Deze makkelijk te onderhouden carport monteren wij met alle liefde bij u thuis. De carport montage wordt uitgevoerd aan de hand van al uw wensen.

Glazen carport montage

Zoals wij al benoemde hebben wij ook een glazen carport in het assortiment. Ook de montage van deze carport is compleet af te stellen aan uw wensen. De op maat gemaakte glazen carport wordt speciaal voor u gemaakt tot een maximale lengte van vier meter. De glazen carport wordt voorzien van tochtstrips waardoor warmte of kou onder de carport geen probleem meer is. Beide carports kunnen voorzien worden van LED-spotjes en tevens zijn onze carports verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als u voor een van onze twee carports een offerte wilt aanvragen dan kan dat op deze pagina.

Onze projecten