Goedkoopste veranda

De sfeermakers in uw tuin!

Wilt u uw tuin een make-over geven en bent u op zoek naar de goedkoopste veranda? Dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres. Wij van Valk Veranda doen er alles aan om u zoveel mogelijk van uw tuin te laten genieten. Dit doen we onder andere met onze goedkoopste veranda. Met ons uitgebreide productassortiment zorgen wij ervoor dat u met volle teugen kunt genieten van uw tuin in zowel de winter als zomer. Naast dat u bij ons de goedkoopste veranda kunt krijgen, hebben wij ook carports, zonweringen, glazen wandschuiven en zijwanden. Wat u ook nodig heeft in uw tuin, wij kunnen u voorzien van de beste en meest exclusieve producten.

Serrebouw Brabant

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

serre brabant

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Welke veranda is goedkoop?

Bij Valk Veranda willen we zo veel mogelijk mensen kunnen helpen aan een veranda die goedkoop is. We bieden daarom ook twee soorten veranda’s aan. Welke veranda u bij ons ook kiest, u bent gegarandeerd van de beste voordelen in een voordelige prijsklasse. Dit komt mede door de strakke lijnen en de stevige constructies die onze veranda’s hebben. Een voorbeeld van een veranda die goedkoop is, is onze veranda met een glazen dak. Deze veranda is ideaal wanneer je gewoon wilt genieten van de lichtinval, wolken of sterrenhemel. Een andere veranda die goedkoop is, is onze veranda met een polycarbonaat dak. Deze veranda heeft een hoogwaardige dakafwerking en de mogelijkheid om zijwanden te realiseren. Wilt u meer weten over onze verschillende soorten veranda’s? Of bent u nieuwsgierig geworden naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website! Daarnaast bent u altijd van harte welkom in onze showroom.
Serrebouw Brabant
serre brabant

De goedkoopste veranda bij Valk Veranda

Bij Valk Veranda kunt u terecht voor de goedkoopste veranda’s van een uitstekende kwaliteit. Maar waarom nu kiezen voor een veranda bij Valk Veranda? Daar geven we graag een antwoord op! Wij van Valk Veranda zijn gespecialiseerd in verschillende tuinproducten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van het buitenleven in een prachtige tuin. Dit doen we onder andere door ons uitgebreide assortiment. Al onze producten komen rechtstreeks van de fabrikant, zo kunnen we snel leveren én monteren. Daarnaast kunnen we zo met trots zeggen dat we de goedkoopste veranda’s aanbieden. Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Neem eens een kijkje bij ons assortiment op onze website!

Onze showroom in Eindhoven

Wilt u liever niet via uw scherm inspiratie opdoen? Dan bent u ook van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen tussen alle veranda’s die goedkoop en van goede kwaliteit zijn. In onze showroom vindt u onder andere ook tuinproducten zoals zonweringen, carports en glazen schuifwanden die u kunt bekijken. Via onze website kunt u vrijblijvend een afspraak maken, een van onze collega’s voorziet u dan graag van een passend en persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij tenslotte goed inschatten naar wat u op zoek bent. Zo ontzorgen wij u van A tot Z.
Serrebouw Brabant
serre brabant

De voordelen van onze goedkoopste veranda

Naast het feit dat onze goedkoopste veranda er goed uitziet en zorgt voor een prachtig design in uw tuin, heeft het nog vele andere voordelen. Zo zorgt een veranda voor extra woonruimte gedurende het hele jaar. Daarnaast zorgt het voor veel licht, ruimte, rust en gezelligheid. Doordat onze veranda’s ook met zijwanden opgebouwd kunnen worden, haalt u een stukje natuur in huis. Zelfs wanneer u gaat verhuizen heeft een veranda een voordeel. Een veranda kan er namelijk voor zorgen dat de waarde van je huis zal stijgen. Een win-winsituatie dus! Bent u nog aan het twijfelen of u een veranda wilt nemen met of zonder zijwanden? Of wilt u meer weten over de andere producten die wij ook aanbieden? Wij vertellen er meer over op onze website!

Onze goedkoopste veranda kopen?

Bent u ervan overtuigd dat u onze goedkoopste veranda perfect in uw tuin past? Dan gaan wij graag zo snel mogelijk voor u aan de slag. Nadat u alle informatie heeft gekregen die u wilde hebben, spreken we graag een inmeetmoment met u af. Zo kunnen wij de veranda opmeten en een offerte opstellen. Wanneer u akkoord bent gegaan met deze offerte kunnen wij uw veranda bij u thuis gaan plaatsen. U kiest zelf of u een veranda met of zonder montage wilt. Zo bouwt ons vakkundig personeel ook voor u een prachtige tuinkamer. Dat is tenslotte waar u naar op zoek was.

 

Wij van Valk Veranda staan voor kwaliteit, een snelle levering en maatwerk. Net zoals dat u zeker bent van maar liefst 10 jaar garantie op uw producten. Een goede en betrouwbare service is iets waar wij veel waarde aan hechten. Wij hopen dat we u hebben kunnen overtuigen om een veranda aan te schaffen die goedkoop is. We gaan graag voor u aan de slag!