Overkapping bouwpakket

Haal buiten naar binnen

De zomermaanden staan om de hoek en u wilt, net zoals de meeste mensen in Nederland, optimaal van de warme zomer dagen kunnen genieten. Het liefst wilt u dat in uw eigen tuin kunnen doen. Want wat is nu fijner dan kunnen genieten van de warme dagen in uw eigen achtertuin. Een overkapping gaat u het ultieme zomergevoel geven voor in uw achtertuin. Naast dat een overkapping een mooi voordeel is in de zomer, kunt u er ook van profiteren in de winter. Door een overkapping aan te leggen kunt u spullen droog laten staan, ook in de wintermaanden. Het laten plaatsen van een overkapping kan een prijzige aankoop zijn, daarom krijgt u bij Valk Veranda ook de mogelijkheid om een overkapping bouwpakket aan te schaffen. Hierdoor hoeft u dus logischerwijze de monteerkosten niet te betalen. Benieuwd of een overkapping bouwpakket misschien wel iets voor u is? Lees dan verder.

Overkapping zelf bouwen

Wanneer u zelf best wel handig bent met gereedschap en u op deze manier kosten wil besparen is dit een ontzettend goede manier om een overkapping zelf te bouwen. Natuurlijk wordt er bij het bouwpakket een handleiding verschaft, waardoor u de overkapping eenvoudig in elkaar kunt zetten. Valk Veranda staat natuurlijk wel gewoon nog voor u klaar wanneer er vragen zijn. Wanneer u een bouwpakket bij ons besteld, dan kunt u er voor kiezen om het bouwpakket bij ons op te halen, of door on te laten bezorgen. Afhalen kan echter wel alleen op afspraak. Dit kan zowel via mail of telefonisch. Ons personeel helpt u bij het inladen van de producten. Op deze manier kunnen wij u er van verzekeren dat de producten schadeloos bij uw thuis zullen aankomen.
Een handleiding zit inbegrepen bij het overkapping bouwpakket. Hierin staat alle instructies uitgebreid omschreven. Verder staat er ook een handleiding voor de overkapping zelf bouwen op onze website. Mocht u er niet helemaal uitkomen dan kunt u ook nog instructievideo’s vinden. Als u er na de instructievideo ook niet uitkomt, dan kunt u ons altijd contacteren. Een specialist helpt u graag verder.
Serrebouw Brabant

Goedkoopste overkapping

Wij van Valk Veranda vinden het erg belangrijk dat u zolang mogelijk in uw tuin moet kunnen genieten. Of het nu een veranda, overkapping of carport is, u moet zo ultiem mogelijk kunnen profiteren van uw tuin. Bij Valk Veranda vindt u niet alleen vakkundigheid, maar ook nog een de goedkoopste overkapping. Wij streven ernaar om de klant te voorzien van de beste prijskwaliteit verhouding. Ondanks dat wij een van de goedkoopste overkapping aanbieden, gaat onze kwaliteit daardoor niet verloren. Benieuwd naar de totale kosten van een bouwpakket? Vraag dan gratis op onze website een offerte aan.

Onze projecten

Overkapping bij Valk Veranda

Of u nu een overkapping bouwpakket wil, of u laat een overkapping toch liever monteren, dan zit u in beide gevallen goed bij Valk Veranda. Wanneer u gebruikt maakt van onze diensten bieden wij gratis maatwerk aan. Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend kan zijn wanneer u met materialen bezig bent die op het einde van de rit niet de juiste afmeting hebben. Vandaar dat wij deze dienst gratis aanbieden

Verder bieden wij een garantie van 10 jaar. Bij ons staat kwaliteit bovenaan. Wij doen ook hard ons best om u zo lang mogelijk te kunnen voorzien van uw overkapping. Door onze klanten 10 jaar garantie te bieden, laten wij zien hoe zeker we zijn van onze zaak.

Wij zijn ondertussen specialist geworden in de markt van overkappingen en veranda’s. Valk Veranda maakt gebruik van vakkundig personeel. Wanneer u iets geplaatst wil hebben in uw tuin, verwacht u natuurlijk dat dit op een professionele manier gedaan wordt. U zoekt niet alleen naar vakmanschap, maar ook naar perfectie. Dit is iets wat wij nastreven. Het plaatsen van een overkapping doen wij dan ook altijd zelf. Zodat we zeker weten, dat dit op de beste manier gedaan wordt.