Veranda montage

De sfeermakers in uw tuin!

Wij van Valk Veranda vinden het belangrijk dat u optimaal van uw tuin geniet. Met een veranda van Valk Veranda kunt u daarom heerlijk buiten genieten van uw overdekte terras. Een veranda is ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar te kunnen genieten van uw tuin. Wij leveren zowel standaard veranda’s, als de meest exclusieve veranda’s. U kunt deze veranda zelf monteren of laten monteren door een van onze specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring met veranda montage en kunnen daarom een montage van uw veranda vlekkeloos uitvoeren.

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Verschillende soorten veranda overkappingen

Bij Valk Veranda heeft u de keuze uit twee verschillende soorten veranda’s. U heeft de keuze uit een veranda met een dak van polycarbonaat of een veranda met een glazen dak. De veranda met een dak van polycarbonaat is een uitstekende keuze. Het materiaal is namelijk 250 keer sterker dan glas. U hoeft zich dus geen zorgen te maken tijdens het monteren van uw veranda. Daarnaast gaat uw veranda jarenlang mee zonder enige zorgen. Een veranda van polycarbonaat is dus erg duurzaam en een product van uitstekende kwaliteit. De veranda is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk antraciet, zwart en crème. Daarnaast heeft u ook voor de dakbedekking van polycarbonaat verschillende opties. U heeft namelijk de keuze uit een overkapping met een heldere, opaal of opaalwereld uitstraling.

veranda tilburg

Onze projecten

veranda tilburg

Voor welke veranda wilt u gaan?

Heeft u toch liever een veranda van glas? Dat is geen enkel probleem bij Valk Veranda. U heeft de keuze uit twee verschillende kleuren voor een veranda met een glazen dak, namelijk crème of antraciet. Het dak van de veranda wordt gemaakt van 44.2 gelaagd veiligheidsglas. De glazen panelen zijn prachtig helder, waardoor het een andere look heeft dan het dak van polycarbonaat. Met een glazen dak heeft u altijd perfect lichtinval. Het lichtinval wordt door het glas immers doorgelaten.  Ook de glazen veranda kunt u laten monteren door een van onze specialisten. Zo wordt de veranda zonder zorgen voor u geplaatst.

Waarom een veranda in uw tuin?

Een veranda is ideaal wanneer u graag het hele jaar van uw tuin wilt genieten. Voor de echte natuurliefhebbers is een veranda dus dé oplossing. U heeft de keuze uit een veranda met of zonder zijwanden. De zijwanden zorgen ervoor dat het een stuk aangenamer onder uw veranda blijft wanneer de weersomstandigheden iets minder perfect worden. U zult geen last hebben van de wind of eventuele neerslag die naar binnen waait. Zo kunt u ook in het najaar nog heerlijk genieten van uw tuin.

 

Door Led-spotjes te plaatsen in de veranda overkapping, kunt u tot ’s avonds laat buiten zitten. Ideaal wanneer u vrienden of familie wilt uitnodigen voor een gezellig avondje. Ook kunt u zich in het afgesloten gedeelte heerlijk in uw eentje terug trekken onder de veranda overkapping. Zorg dat u een heerlijk zittend bankstel onder de veranda overkapping heeft en u kunt helemaal tot rust komen.

veranda tilburg
veranda tilburg

De voordelen van een veranda

Daarnaast zorgt een veranda voor extra woonruimte. De veranda overkapping is als het ware een verlengde van uw woonkamer. U heeft er dus met een veranda met of zonder montage een extra plek bij om even te kunnen vertoeven op de bank. Doordat uw veranda droog blijft door het afdak kunt u de veranda inrichten als een woonkamer. U kunt dus gerust een bankstel, tafel, stoelen, kastjes of ander meubilair onder de overkapping plaatsen. De veranda montage aan uw huis zorgt ervoor dat de waarde van uw huis stijgt. Daarnaast zorgt de veranda er ook voor dat de wind wordt gebroken. Hierdoor wordt uw woning ook nog extra geïsoleerd.

 

U bent van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. Hier kunt u een kijkje nemen en krijgt u een beeld van de mogelijke opties voor een veranda. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen voor extra informatie over de veranda’s. Wanneer u eruit bent, kunt u in een gesprek al uw wensen kenbaar maken. Onze veranda’s worden volledig naar uw wensen aangepast. Zo heeft u de keuze uit een veranda met een glazen of polycarbonaat dak, kunt u kiezen uit verschillende kleuren en maken wij de veranda passend naar uw afmetingen.

Veranda met montage door Valk Veranda

Valk Veranda kent de markt als geen ander. Bent u op zoek naar een veranda met montage? Dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen wij u zonder problemen helpen bij het monteren van uw veranda. Ook kunt u een carport of zonwering laten plaatsen door een van onze specialisten. Bent u zelf heel handig? Dan kun u ook ervoor kiezen om de veranda zelf te monteren met een veranda bouwpakket.

Om erachter te komen welke maten uw veranda moet hebben, plannen wij een inmeetgesprek in. Vervolgens kunnen we met de verzamelde informatie een offerte opstellen voor de veranda. Wij zullen zo snel mogelijk aan de slag gaan om uw wensen te verwezenlijken. Tot slot kunt u de montage van de veranda door ons laten regelen. Wij monteren de veranda op een verantwoorde manier. Zo weet u zeker dat uw veranda goed staat en nog vele jaren mee kan gaan.

 

Naast veranda’s bent u bij Valk Veranda ook aan het juiste adres voor zonwering. Wij hielpen onder andere al klanten in Eindhoven, Roosendaal, Helmond en Raamsdonksveer aan een zonwering op maat!

veranda tilburg