Serre Antwerpen

De sfeermakers in uw tuin!

Bent u op zoek naar een serre in Antwerpen? Dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres! Met een serre kunt u uw huis aanzienlijk verbeteren en wij kunnen u daarbij helpen.

Valk Veranda is dé specialist op het gebied van veranda’s, terrasoverkappingen, zonweringen, zijwanden, serres in Antwerpen en meer. Wij van Valk Veranda zorgen voor een perfecte plaatsing van uw serre in Antwerpen. Met onze vakkundige medewerkers zullen we met u in gesprek gaan om uw wensen goed af te stemmen. We zorgen voor maatwerk en dus wordt over alles nagedacht. Bij Valk Veranda zorgen we voor de beste kwaliteit, om dit te garanderen bieden wij aan iedere klant ook nog eens 10 jaar garantie! Zo zorgen we voor de beste klantervaring mogelijk.

Serre Helmond

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serre Helmond

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Meer lichtinval met serre in Antwerpen

Een serre in Antwerpen zorgt voor meer zonlicht in uw huis. Door een glazen serre aan te schaffen maakt u in uw huis een extra ruimte, die meer licht binnenhaalt. Deze extra ruimte is perfect om plantjes neer te zetten of lekker in de zon te gaan zitten in de zomer, vanuit uw eigen huis. Ook kunt u hieruit genieten van uw tuin of een ander prachtig uitzicht. Het voordeel van een serre is daarbij ook nog eens dat u de serre kunt open zetten. Hierdoor kunt u nog steeds buiten zitten, maar wel beschut, waardoor u lekker koel in de schaduw kunt genieten van het prachtige weer.
serre antwerpen
serre antwerpen

Een groter huis in Antwerpen

Het creëren van deze extra ruimte zorgt voor meer ruimte in uw huis. Het bouwen van deze serre zorgt verder voor nog een aantal andere voordelen. Uw woongenot zal groeien door het hogere aantal vierkante meters en de waarde van uw huis zal tevens ook stijgen. Het is dus niet alleen nuttig en mooi, maar ook nog eens een goede investering. U kunt uw spullen beter verdelen over het huis, uw kinderen in de serre laten spelen zodat de u rustig op de bank kunt zitten, of uw serre gebruiken om prachtige plantjes neer te zetten. Mocht u nou moeite hebben om uw was te laten drogen, kan dit ook altijd in de serre. Het is immers een plek waar veel zon op komt te staan en hier kunt u dus ideaal uw was laten drogen.

Serre Antwerpen met zonwering

Een veel voorkomende combinatie is die van een serre met een zonwering. Een serre vat doorgaans veel zonlicht, maar soms is het fijn om de serre te verduisteren. Wellicht heeft u even last van het zonlicht en dan biedt de zonwering een goede oplossing. Ook kan het voorkomen dat het midden in de zomer wel erg warm is en u hier even een einde aan wilt maken. Hiervoor is de zonwering de perfecte oplossing. Bij Valk Veranda kunnen we beiden voor u plaatsen, waardoor u direct de allerbeste ervaring met uw serre creëert. Tevens helpt het ook om de meubels in de serre niet te laten verbleken. Het zonlicht kan hier soms invloed op hebben, maar door af en toe de zonwering te gebruiken zal dit proces flink tegen worden gegaan.
serre antwerpen
serrebouw helmond

Zonwering en screendoeken

Er zijn twee soorten zonwering die bij een serre gebruikt kunnen worden. Allereerst is er de buitenzonwering. Deze hangt, zoals de naam al zegt, aan de buitenkant en heeft als grootste voordeel dat het geen ruimte aan de binnenkant van de serre inneemt. Het zonlicht kan hiermee maximaal geblokkeerd worden en is een van de meest gekozen opties. De tweede optie is de zonwering aan de binnenkant van de serre plaatsen. Het voordeel hieraan is het feit dat dit makkelijker schoon te maken is en minder snel vuil zal worden omdat het aan de binnenkant bevestigd is in plaats van de buitenkant.

Vervolgens zijn er nog twee soorten doeken: een glasvezeldoek en een polyesterdoek. Het glasvezeldoek is erg geschikt voor verticale screens omdat het gewicht van het materiaal vrij hoog is. Een polyesterdoek daarentegen is in het algemeen iets lichter en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Een polyesterdoek is ook wat geschikter voor grote oppervlaktes.

Waarom Valk Veranda?

Wij van Valk Veranda zijn ervan overtuigd dat u meer moet kunnen genieten van uw huis en tuin. Lekker in het zonnetje zitten op uw overdekt terras, onder de zonwering of in de serre, Valk Veranda regelt het voor u. We zijn al jaren gespecialiseerd in tuin gerelateerde producten en leveren alles, tot en met de meest exclusieve producten! We hebben een breed assortiment en wij kopen alles direct in bij de fabrikant. Zo kunnen we een lage prijs en goede service garanderen.

Bent u enthousiast geworden over eens serre nabij Antwerpen? Wacht dan vooral niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het plaatsen van een serre, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning in elk seizoen.

serre antwerpen