Veranda Helmond

De sfeermakers in uw tuin!

Om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van zowel uw tuin als uw huis kan u kiezen voor een veranda. Bij Valk Veranda hebben wij veranda’s voor iedereen op iedere plek. Als u op zoek bent naar een veranda Helmond of Tilburg, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom ligt namelijk in Eindhoven. Zo kunt u makkelijk komen kijken naar ons aanbod om vervolgens een mooie veranda in Helmond te laten plaatsen. U hoeft overigens zeker niet naar onze showroom te komen om een veranda uit te zoeken. U kunt bij ons namelijk gemakkelijk online een offerte aanvragen voor de veranda van uw dromen.

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardige dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Het gemak van een veranda in Helmond

Een veranda is een ideaal verlengstuk van uw huis. Met een veranda bouwpakket heeft u namelijk een extra ruimte aan uw huis waar u droog en warm gebruik van kunt maken. Zo kut u bijvoorbeeld uw eetkamer verplaatsen naar de veranda waardoor u binnenshuis een stuk meer ruimte overhoudt. Ook kan u de veranda gebruiken als extra opslag om ruimte te besparen. Het kan daarnaast ook een leuk idee zijn om uw woonkamer te verplaatsen naar uw veranda. Zo kunt u terwijl u tv kijkt genieten van de rust en omgeving van uw eigen tuin. Ook spaart u aanzienlijk veel ruimte uit door uw woonkamer te verplaatsen. Vooral als u een gezin hebt met meerdere kinderen of huisdieren kan een huis snel te klein aanvoelen. Door het bouwen van een veranda in Helmond wint u op een gemakkelijke manier weer veel ruimte terug om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van uw huis.

Naast de vrijheid in materiaal heeft u bij ons ook volledige vrijheid in de afmetingen van uw veranda Eindhoven. Wij van Valk Veranda weten namelijk als geen ander dat standaardafmetingen vaak lastig te plaatsen zijn. Ieder huis en tuin is namelijk volledig anders en heeft dan ook volledig andere afmetingen. Met onze gratis op maat service bent u dus altijd verzekerd van een veranda in Eindhoven die perfect past.

Door onze kwaliteit en vakkennis bent u verzekerd van een lange levensduur en veel plezier van uw veranda Eindhoven. Om deze kwaliteit en levensduur extra te kunnen garanderen bieden wij gratis 10 jaar garantie aan. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en heeft u nog heel lang plezier van uw veranda in Eindhoven.

Veranda Helmond

Onze projecten

Veranda Helmond

Veranda Helmond kopen

Met een veranda in Helmond is de kans groot dat u een veranda ook wilt gebruiken om extra te genieten van uw tuin. Het prachtige landschap van Helmond mag namelijk zeker gezien worden. Een veranda kan dan ook heel goed gebruikt worden als verlengstuk van uw tuin. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een afwerking van uw veranda in Helmond met glas, zorgt u ervoor dat u de hele tuin kunt zien. Een voordeel is dan ook dat u zelfs in de winter lekker warm in uw veranda kunt zitten en kunt genieten van uw tuin. Het grote voordeel van een veranda is dus dat het zowel een verlengstuk van u huis is, als ook een verlengstuk van uw tuin. U creëert als het ware een extra ruimte die u altijd warm en droog kunt gebruiken. Door te kiezen voor bepaalde afwerkingen van uw veranda in Helmond zorgt u voor een buiten- of binnen gevoel.

Een veranda is overigens niet alleen een toevoeging aan het huis maar ook aan de tuin. Met een veranda in Eindhoven heeft u namelijk ook veel meer plezier aan uw tuin. Zo kunt u in de winter namelijk nog steeds genieten van uw tuin terwijl u wel warm en droog in de veranda zit. Door bijvoorbeeld te kiezen voor glazen zijwanden heeft u extra veel zicht op de prachtige tuin. Aarzel daarom niet langer en kom uw droomveranda uitzoeken bij Valk Veranda!

Veranda in Helmond op maat bij Valk Veranda

Als u graag een veranda in Helmond wilt gaan realiseren dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons namelijk door onze topkwaliteit en vakkundig personeel. Omdat wij kwaliteit graag willen garanderen voor uw veranda in Helmond bieden wij gratis 10 jaar garantie aan. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een lange levensduur en een goede kwaliteit.

Daarnaast weten wij als geen ander dat ieder tuin en huis anders is. Standaard maten veranda’s werken dan ook lang niet overal. Om altijd een passende veranda te garanderen leveren wij gratis maatwerk. Met het maatwerk van Valk Veranda kunt u een veranda in Helmond dus volledig laten ontwerpen naar uw eigen wensen. Bij Valk Veranda is vrijwel alles mogelijk.

Veranda Helmond
Veranda Helmond
Zo kunt u zelf kiezen welke materiaalsoort u het fijnste en mooiste vindt. Kies bijvoorbeeld voor een aluminium veranda. Aluminium is makkelijk in onderhoud, heeft een lange levensduur en ziet er modern uit. Wilt u graag dat buitengevoel creëren voor uw veranda in Helmond, denk dan eens aan een glazen veranda. Voor ieder maat huis of tuin valt er wel een oplossing te bedenken. U kunt ideeën komen opdoen in onze showroom, maar u kunt ook gemakkelijk online een offerte aanvragen. Welk type veranda u ook wilt, Valk Veranda staat graag voor u klaar!

Een veranda is overigens niet alleen een toevoeging aan het huis maar ook aan de tuin. Met een veranda Eindhoven heeft u namelijk ook veel meer plezier aan uw tuin. Zo kunt u in de winter namelijk nog steeds genieten van uw tuin terwijl u wel warm en droog in de veranda zit. Door bijvoorbeeld te kiezen voor glazen zijwanden heeft u extra veel zicht op uw prachtige tuin. Aarzel daarom niet langer en kom uw droomveranda uitzoeken bij Valk Veranda!