Veranda Tilburg

De sfeermakers in uw tuin!

Wil jij ook graag extra ruimte aan je huis? Denk dan eens aan het laten bouwen van een veranda. Met een veranda Tilburg zorg je er namelijk voor dat je je huis kunt verlengen met een warme en droge ruimte. Hoe deze veranda er uit gaat zien is volledig aan je zelf. Valk Veranda maakt de veranda in Tilburg namelijk gratis op maat en levert ook in de rest van Brabant. Kom bijvoorbeeld eens kijken naar onze showroom in Eindhoven om een goed idee te krijgen van de mogelijkheden.

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Een moderne veranda Tilburg

Wij bij Valk Veranda maken graag de veranda van je dromen. Om jouw veranda in Tilburg te realiseren heb je zelf erg veel inspraak bij ons. We weten namelijk als geen ander dat ieder huis andere afmetingen heeft, maar ook een andere uitstraling. Door te kiezen voor een veranda Tilburg met aluminium zorg je voor een moderne aanbouw van je huis. Aluminium zorgt namelijk voor een strakke uitstraling dat ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk is. Als je ook graag wilt blijven genieten van je tuin kun je kiezen voor glazen zijwanden. Met glazen zijwanden kijk je namelijk gemakkelijk de hele tuin in terwijl je wel droog en warm in je veranda zit. Bij Valk Veranda maken we de veranda Tilburg gratis op maat, hierdoor weet je zeker dat de veranda goed bij jouw huis en tuin.
veranda tilburg

Onze projecten

veranda tilburg

Meer ruimte in met een veranda Tilburg

Hoe langer je in een huis woont, hoe meer spullen je meestal hebt. Door te kiezen voor een veranda Tilburg heb je opeens een stuk meer extra ruimte aan je huis. Je kunt de veranda als extra opslag gebruiken, maar je kunt ook gehele meubels of ruimtes verplaatsen naar deze nieuwe veranda. Zo zorg je voor meer ruimte in je huis waardoor je nog meer kunt genieten. Een veranda is dus een relatief makkelijke manier om extra ruimte te creëren aan huis. Vooral als je gezin steeds verder uitbreidt zal je snel plek te kort komen. Met een veranda Tilburg kun je dan bijvoorbeeld bepaalde meubelstukken naar de veranda verplaatsen zodat je meer ruimte hebt in het huis zelf. Daarnaast kun je de veranda op een leuke manier inrichten zodat je de veranda echt als leefruimte van je huis kunt gebruiken.

Veranda Tilburg, maar ook carports en zonweringen

Bij Valk Veranda kun je naast veranda’s ook terecht voor andere soorten overkappingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een carport. Met een carport zorg je namelijk voor een droge overkapping aan je huis of op een ander plek rondom het huis. Een carport zorgt er voor dat je je auto of andere spullen droog kun opbergen. Naast carports en veranda’s hebben we bij Valk Veranda ook een breed aanbod aan zonweringen. De zonweringen worden gratis op maat gemaakt en zijn beschikbaar in een hoop diverse kleuren. Ben je dus naast die veranda in Tilburg ook op zoek naar andere soorten overkappingen, ook dan kun je terecht bij Valk Veranda.
veranda tilburg
veranda tilburg

De kennis en kwaliteit van Valk Veranda

Als je in de omgeving van Tilburg, Eindhoven of Helmond graag een veranda wilt laten bouwen, dan zit je bij Valk Veranda goed. Om ideeën op te doen kun je namelijk langskomen in onze grote showroom in Eindhoven. In de showroom zie je namelijk een divers aantal veranda’s waardoor je een goed idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is. De veranda’s worden gratis op maat gemaakt door ons vakkundig personeel. Qua materiaal en afmetingen heb je dus een heleboel opties. Door de grote hoeveelheid aan opties kun je de veranda Tilburg helemaal ontwerpen zoals jij dit wilt.

Verzekerd van de beste kwaliteit bij Valk Veranda

Mocht je op zoek naar een veranda in Brabant, dan is Valk Veranda zeker het bedrijf waar je moet zijn. Bij Valk Veranda ben je namelijk verzekerd van de beste kwaliteit op verschillende manieren. Allereerst werken we alleen maar met materialen van goede kwaliteit. Daarnaast worden al onze veranda’s gemaakt en geplaatst door ons vakkundig personeel. Door de jarenlange ervaring van ons personeel weet je zeker dat de veranda Brabant op een juiste en stevige manier wordt geplaatst. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en vakkundig personeel ben je verzekerd van jarenlang plezier van je veranda Brabant. Om dit jarenlange plezier nog extra te garanderen krijg je bij Valk Veranda ook altijd 10 jaar garantie op de veranda. Zo hoef jij je nergens meer zorgen om te maken en kun je het maken en plaatsen van de veranda volledig aan ons overlaten.
veranda tilburg