Terrasoverkapping Eindhoven

De sfeermakers in uw tuin!

Wil jij ook zo lang en veel mogelijk genieten van je eigen tuin? Denk dan eens aan de aanschaf van een terrasoverkapping Eindhoven. Voor een overkapping in Eindhoven, Tilburg of een terrasoverkapping in de provincie Zeeland ben je bij Valk Veranda zeker aan het juiste adres. Valk Veranda heeft namelijk al ruime ervaring in het bouwen van diverse overkappingen en staat daarnaast bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens kijken in onze showroom in Eindhoven of kijk verder op de website. Wij maken terrasoverkappingen in Eindhoven volledig op maat en naar jouw wens!

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serre Eindhoven

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Langer genieten van je tuin met een overkapping Eindhoven

Door het onvoorspelbare weer in Nederland zal iedereen het wel herkennen: je zit gezellig in de tuin, maar plots begint het met regenen. Zonder een terrasoverkapping ben je op zo’n moment genoodzaakt snel naar binnen te verhuizen. Het plotseling starten met regenen kan vaak voor onnodige stress zorgen op feestjes of op een BBQ. Bij Valk Veranda nemen we deze stress graag van je weg. Bij ons heb je namelijk een uitgebreid aanbod aan terrasoverkappingen in Eindhoven. Zo kun je met slecht altijd nog droog zitten onder de overkapping.

Een overkapping Eindhoven zorgt er niet alleen voor dat je altijd een droge plek hebt in je tuin, maar ook dat je beschermd bent tegen de zon. Het ander uiterste van regen is dan ook het lekkere zomerse weer. Het kan in de zomer soms erg heet worden, zowel binnen als buitenshuis. Om toch nog lekker te kunnen genieten van de buitenlucht en je tuin kun je kiezen voor een terrasoverkapping Eindhoven. De overkapping zorgt er namelijk voor dat de zon wordt tegengehouden waardoor jij lekker in de schaduw kunt zitten. Zo kun je dus zowel met extreem slecht weer als met extreem warm weer nog steeds optimaal genieten van jouw tuin en de buitenlucht.

Vraag een offerte aan
terrasoverkapping

Onze projecten

terrasoverkapping eindhoven

Tuinmeubilair het hele jaar buiten met een terrasoverkapping Eindhoven

Een ander groot voordeel van het hebben van een overkapping Eindhoven is dat er altijd een droge plek in je tuin is. Jouw terrasoverkapping inrichting kan dan ook het hele jaar droog staan onder deze mooie terrasoverkapping. Ook kan de terrasoverkapping in de winter een droge plek zijn om je fiets of andere spullen neer te zetten. Zo zorgt een terrasoverkapping Eindhoven er dus niet alleen voor dat je zelf droog kunt zitten, maar ook jouw tuinmeubilair en andere spullen kunnen het hele jaar droog staan. Mocht je ook graag een ruimte willen creëren waar je auto en ander vervoersmiddelen droog kunnen staan, kijk dan eens naar ons aanbod aan carports. Met een carport zorg je er namelijk voor dat jouw auto of voertuig altijd onder een mooi afdak kan staan.

Valk Veranda voor de terrasoverkapping van je dromen

Een overkapping in Eindhoven kan een hele mooie toevoeging zijn aan zowel je huis als je tuin. Door het diverse aanbod van materialen en maten kan de terrasoverkapping Eindhoven volledig worden ontworpen zoals jij dat wilt. Zo kan een terrasoverkapping heel modern worden gemaakt door gebruik te maken van aluminium. Bij Valk Veranda bieden wij gratis maatwerk aan zodat je nooit hoeft te werken met onhandige standaardmaten. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van een lange levensduur. Wij garanderen een lange levensduur van jouw terrasoverkapping, of veranda nabij Eindhoven door gratis 10 jaar garantie te leveren. Daarnaast wordt de terrasoverkapping altijd geplaatst door ons vakkundig personeel. Wil jij dus graag die mooie terrasoverkapping in Eindhoven gaan realiseren, kom dan snel langs of bezoek onze website voor meer informatie.
Onze veranda’s
terrasoverkapping eindhoven