Veranda Eindhoven

De sfeermakers in uw tuin!

Droomt u van een plek in huis waar u zowel in de winter kunt genieten van uw tuin? Dan is een veranda in Eindhoven de uitkomst voor u. Daarnaast creëert u extra woonruimte waardoor u nog meer leefgenot ervaart. Twijfel niet langer en geniet voortaan met een kopje koffie in één van de serres of veranda’s gemaakt door Valk Veranda!

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Waarom zou u in Eindhoven een veranda nemen?

Gun u zelf meer leefruimte met een veranda in Eindhoven en creëer een plek waar u veel onvergetelijke momenten kunt beleven met vrienden en familie. De serres en veranda’s die wij leveren, kunnen eenvoudig aan uw huis worden geplaatst. Als u het vergelijkt met uitbouwen, scheelt het u veel tijd, geld en moeite wanneer u zou kiezen voor een veranda in Eindhoven. Onze veranda’s geven het geborgen gevoel van een knusse woonkamer en tegelijkertijd kunt u er ook in de winter warmpjes en beschut bij zitten. Door de talloze mogelijkheden kunt u in Eindhoven de veranda geheel naar eigen smaak samenstellen. Waar u zoal uit kunt kiezen? Daar vertellen we u graag meer over.
veranda tilburg

Onze projecten

veranda eindhoven

De beste veranda van glas in Eindhoven

Valk Veranda maakt gebruik van verschillende materialen en kleuren om uw droomveranda te ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welk soort dak u op uw veranda wilt. Bij ons heeft u de keuze tussen een polycarbonaat dak of een glazen dak. Met ons glazen dak heeft u altijd een perfecte lichtinval en kunt u zowel van de regendruppels als van de zonnestralen genieten. Denkt u dat een glazen dak op den duur zorgt voor te veel warmte in uw veranda? Dan kunt u ook nog een zonwering op de veranda laten monteren. Wilt u liever een polycarbonaat dak op uw veranda in Eindhoven? Dan kiest u voor hoge kwaliteit met een moderne uitstraling! Tevens zijn er drie tinten polycarbonaat beschikbaar, namelijk een helder dak, opaal dak of een opaal warmtewerend dak. Daarnaast is de veranda in Eindhoven verkrijgbaar in 3 kleuren: antraciet, zwart en crème.

 

Heeft u in grote lijnen voor ogen hoe uw veranda er uit zou moeten zien? Dan zijn er nog enkele details die uw serre of veranda nog aangenamer kunnen maken. Wilt u bijvoorbeeld ook ’s avonds in de tuin zitten, raden we u aan om enkele LED-spots te laten monteren. Ook kunt u ervoor kiezen om zijwanden toe te voegen zodat u volledig beschut bent tijdens slechte weersomstandigheden.

Maak uw veranda compleet met schuifwanden

Wilt u het maximale uit uw veranda in Eindhoven halen? Dan adviseren wij ook om te kiezen voor glazen schuifwanden. Deze kunt u direct openschuiven wanneer de eerste zonnestralen op uw terras vallen. De glazen panelen in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van hard glas. Bij slecht weer schuift u de glazen wanden dicht en kunt u alsnog genieten van het groen in uw tuin. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan eerdere projecten om inspiratie op te doen of neem gewoon even contact met ons op! Wij helpen u graag verder.
veranda eindhoven
veranda tilburg

Breng een bezoek aan Valk Veranda

Uw houten veranda in Eindhoven kunt u eenvoudig en snel samenstellen en aanvragen op onze website. Vraag de offerte aan en doorloop het stappenplan om tot uw droomveranda te komen. Zo weet u zeker dat u geen stappen overslaat en dat uw veranda straks staat als een huis. Bij het invullen van het offerteformulier kunt u onder ander doorgeven welk type veranda u wilt (bijvoorbeeld losstaand of vast), de kleur, de stijl en het soort dak. Ook kunt u aangeven hoe uw zijwanden er uit moeten zien.

Montage door Valk Veranda

Ten slotte kunt u ervoor kiezen om de veranda zelf te monteren of om de montage door ons te laten uitvoeren. Gaat u zelf aan de slag? Dan sturen wij een kant-en-klaar pakket naar u toe met alle onderdelen. Wilt u echter verzekerd zijn van een goede en snelle montage? Dan komen we graag bij u langs. Binnen een paar uur is de klus al geklaard en kunt u genieten van uw veranda in Eindhoven. Wilt u echter nog wat meer informatie of wilt u alle mogelijkheden op uw gemak bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom en wij kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden. Woont u niet in Eindhoven? Dat is geen probleem. Wij leveren ook veranda’s en serres in Breda, Helmond en andere plekken in Brabant.
veranda eindhoven