Serre Helmond

De sfeermakers in uw tuin!

Een serre in Helmond laat u meer genieten van uw huis en uw tuin. De serre zorgt namelijk voor meer licht in uw woning. Bovendien zorgt serrebouw in Helmond ervoor dat u droog kunt barbecueën in zomer of in de winter beschut kunt genieten van een lekker haardvuur. De mogelijkheden met een serre in Helmond zijn groot. Zo voegt een serre in Helmond meer ruimte toe aan uw huis. Dit is ideaal wanneer de kinderen groter worden en het huis soms te klein lijkt. U kunt zich dan heerlijk even terugtrekken in de serre. Dit kan natuurlijk ook omgedraaid worden. Een serre kan ook dienen als een plaats waar de kinderen kunnen spelen. Een serre in Helmond zorgt dus voor veel meer woongenot!

Serre Helmond

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serre Helmond

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Serre in Helmond plaatsen

Als specialist als gaat om het plaatsen van serres in Helmond, Veghel, Best en Antwerpen weten wij precies waar u als klant aan toe bent. U wilt het liefste een kwalitatief goed product, voor een goede prijs, met de beste service. Om te voldoen aan deze wensen van onze klanten zetten wij daarom bij het plaatsen van een serre in Helmond altijd in op gratis maatwerk. Elk huis is nu eenmaal anders en dat begrijpen wij. Naast dat wij altijd maatwerk leveren zetten wij ook in op topkwaliteit. Als Valk Veranda kiezen wij alleen voor kwalitatief goede producten. Om deze woorden kracht bij te zetten bieden wij dan ook 10 jaar garantie aan op al onze serres in Helmond. Zo weet u zeker dat het dus echt om een kwaliteitsproduct gaat. Naast dit alles wordt de serrebouw in Helmond altijd uitgevoerd door een professional. Ons personeel heeft jaren ervaring met het plaatsen van serres. Ons personeel is daarnaast vakkundig opgeleid en kennis van zaken. Zo weet u zeker dat serrebouw in Helmond door Valk Veranda goed zit!
Serre Helmond
serrebouw helmond

Verhoog de waarde van uw woning met serre in Helmond

Door te kiezen voor een serre in Helmond verhoogt u de waarde van uw huis. Bij de taxatie van huizen wordt gekeken naar woonvierkante meters. Een serre in Helmond kan woonvierkante meters toevoegen wanneer deze is voorzien van glazenwanden. Deze glazen schuifwanden zorgen ervoor dat de ruimte goed is afgesloten. Dit maakt het mogelijk om een verwarming te plaatsen. Met het plaatsen van de verwarming een waterdichte constructie is de serre een echte kamer geworden. In deze kamer kan dan een eetkamertafel geplaatst worden. Deze plaatsing zorgt ervoor dat er in de woonkamer meer plaats overblijft. Zo blijft er dus meer leefruimte over. Het plaatsen van de eettafel in de serre zorgt er bovendien voor dat de sfeer tijdens het eten verbeterd. De glazen wanden zorgen ervoor dat er genoeg te zien is. Men gaat dus ook meer waarde hechten aan de tuin, dat is natuurlijk een pluspunt. Met dit allemaal in het achterhoofd en dus met name het extra aantal woonvierkante meters is het te begrijpen dat de prijs van een woning zal toenemen.

De keuze voor een serre in Helmond of een aanbouw

Er zijn wel eens mensen die twijfelen tussen het plaatsen van een serre in Helmond of een aanbouw. Dit is goed te begrijpen. Beide zijn een optie. Het verschil is echter, dat een aanbouw vanaf een fundering plaatsvindt en vaak van steen wordt gemaakt. Bij een serre in Helmond gaat het juist om een toevoeging van een combinatie van hout, ijzer en/of glas. Het nadeel van een serre is dat de warmte makkelijker verloren gaat dan bij een aanbouw. Het grote voordeel van een serre is echter, dat de kosten lager zijn. De lagere prijs klinkt dan ook bij veel mensen als muziek in de oren. De meeste mensen kiezen dan ook voor een serre in Helmond in plaats van een aanbouw. Ook voor een serre nabij Antwerpen of Schijndel kunt u bij ons terecht.
serrebouw helmond
serrebouw helmond

De verduistering van een serre in Helmond

Zoals al eerder aangegeven hebben wij van Valk Veranda veel ervaring met het plaatsen van serres in Helmond. Uit deze ervaring blijkt dat mensen graag een serre in Helmond verduisteren. Dit kan heel eenvoudig door een zonwering te combineren met een serre in Helmond. Dit ideaal voor de momenten dat u wat minder behoefte hebt aan zonlicht en toch graag in de serre wilt zitten. Daarnaast kan een zonwering ook helpen om de temperatuur tijdens zomerse dagen te verlagen. Kies dus voor een combinatie van een zonwering en een serre in Helmond om maximaal te genieten!