Serre Best

De sfeermakers in uw tuin!

Een serre in Best zorgt ervoor dat u meer van uw huis kunt genieten. Zo levert deze u meer woonruimte op. Dit is ideaal wanneer u een groot gezin heeft of wanneer de familie wel eens op bezoek komt. U kunt zich dan even lekker terugtrekken in de serre terwijl de kinderen samen in de woonkamer spelen. Een serre in Best is bovendien ook ideaal voor feesten en partijtjes. Daarnaast kijkt u vaker naar buiten waardoor uw tuin meer waarde voor u krijgt. Een ander groot voordeel aan serrebouw is dat er meer natuurlijk licht het huis binnenkomt. Met een creatie van Valk Veranda zit u in de winter lekker beschut tegen de kou en in de zomer kunt u buiten eten zonder dat u afhankelijk bent van een regenbui. Een serre in Best is dus ideaal!

Serre Best

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serre Best

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Serre in Best laten bouwen

Een serre kopen is een dure aangelegenheid. Het is goed te begrijpen dat men verwacht dat er gewerkt wordt met kwalitatief goede producten en dat de service uitstekend is. Bij Valk Veranda begrijpen wij dit uiteraard. Zo zijn onze producten van topkwaliteit, daar zijn wij zelf heilig van overtuigd. Vandaar dat wij 10 jaar garantie op onze producten geven. Ieder huis is natuurlijk anders. Dat is dan ook de reden dat wij voor serrebouw in Best gratis maatwerk aanbieden. Zo sluit de serre perfect aan bij uw huis. Ons team bestaat bovendien uit echte vakmensen. De medewerkers van Valk Veranda hebben een goede kennis van zaken en weten wat ze doen. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en hebben daarnaast jarenlange ervaring. Valk Veranda is de specialist op het gebied van het plaatsen van serres in Antwerpen, Best, Schijndel etc.

Serre Best
Serre Best

Kies voor een serre in Best in plaats van een uitbouw

In het verleden hebben wij al eens vragen gekregen over een serre in best of een uitbouw. Mensen gaven aan dat zij twijfelden. Die twijfel begrijpen wij. Vanuit onze ervaring is gebleken dat de meest mensen uiteindelijk toch kiezen voor een serre. Deze keuze wordt vaak onderbouwd met twee argumenten. Als eerste geven mensen terecht aan dat de kosten van een uitbouw duurder zijn. Dit is inderdaad het geval. Daarnaast is het zo dat een serre in Best vaak vergunningsvrij geplaatst kan worden. Bij een uitbouw moet in de meeste gevallen wel een vergunning worden aangevraagd. Dit brengt extra kosten met zich mee en neemt extra tijd in beslag. De keuze voor een serre of veranda is uiteindelijk de beste die u kunt maken.

Uw huis wordt meer waard met een serre in Best

De keuze voor een serre in Best kan naast het extra woongenot ook gemaakt worden omdat de waarde van het huis hierdoor toeneemt. Een serre die wordt voorzien van glazen schuifwanden of andere wanden en bijvoorbeeld een verwarming kan worden gezien als een volwaardige ruimte. Dit levert extra woonvierkante meters op. Deze extra woonvierkante meters kunnen worden vermenigvuldig met de grondprijs en zo komt u op een hogere waarde van uw woning uit. Dit komt dan nog eens bovenop de extra ruimte die u heeft voor bijvoorbeeld een eetkamertafel. Met een nieuwe eetkamertafel wordt de oude eetkamer de nieuwe woonkamer en de serre de nieuwe eetkamer. Serrebouw in Best maakt het dan mogelijk om met het hele gezin of de hele familie samen gezellig te eten. Daarnaast is een serre in Best een ideale plek voor het drogen van de was. Het zonlicht zorgt er namelijk voor dat de was sneller droogt dan wanneer de was in een andere kamer van huis zou drogen. Kies voor een Serre in Best en verhoog de waarde het huis en uw woongenot.
Serre Best
Serre Best

Een combinatie van een zonnescherm en serre in Best

Vanuit onze ervaring met het plaatsen van serres in Best is gebleken dat de serre vaak wordt gecombineerd met een zonnescherm. Het zonlicht is niet altijd wenselijk en dus is het fijn om de zon af en toe af te schermen door middel van een zonnescherm. Een zonnescherm heeft daarnaast als voordeel dat het ervoor zorgt dat de temperatuur in serre laag blijft. Zo slaat u dus twee vliegen in één klap. Onze zonneschermen kunt u op onze website vinden onder de naam “zonwering”. Elk zonnescherm is gemaakt van zeer hoogwaardig doek. De motor van het zonnescherm is en Somfy LTS. Deze is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Zoals u ziet kiezen wij bij Valk Veranda alleen maar voor kwaliteit zowel voor onze serres in Helmond als onze zonneschermen!