Serrebouw Schijndel

De sfeermakers in uw tuin!

Wanneer u kiest voor een serre in Schijndel, dan kunt u zowel in de zomer als in de winter elke dag van uw tuin genieten. U bent dan niet meer afhankelijk van het weer, de regen, wind of kou. Alle serres bij Valk Veranda worden op maat gemaakt. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot de ruimte moet worden. Een serre is ideaal als u een grote eettafel, stoelen of bank kwijt wilt, zodat u met familie en vrienden alsnog buiten kunt zitten. Serrebouw in Schijndel of Veghel voegt een geheel nieuwe kamer aan uw huis toe, die u kunt indelen zoals u dat zelf wilt. U kunt de serre gebruiken als verlengstuk van de woonkamer, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een ruimte van maken met een bar en tv. Het is allemaal mogelijk met serrebouw in Schijndel.

Serrebouw Schijndel

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serre Schijndel

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

De perfecte serre in Schijndel

Een serre in Schijndel wordt, afhankelijk van uw wensen, altijd op maat gemaakt en geplaatst. Onze vakkundige medewerkers nemen de tijd om het bouwplan met u door te nemen, zodat u de beoogde serre krijgt die u verdient. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten u dan ook zeer goed advies te geven. We begrijpen dat het fijn kan zijn om eerst een voorbeeld te zien voordat u deze grote investering aangaat. We nodigen u daarom graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en in gesprek gaan met een van onze medewerkers. Zo zult u er bij binnenkomst al achter komen dat wij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Al onze serres worden dan ook op maat gemaakt, zodat u verzekerd bent van de perfecte serre in Schijndel.
Serrebouw Schijndel
Serre Schijndel

Topkwaliteit serre

De medewerkers van Valk Veranda beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw serre in Schijndel vakkundig te plaatsen. Toch zijn het niet alleen de medewerkers die voor een hoge klanttevredenheid zorgen. Ook de kwaliteit van de producten en de service die aangeboden wordt, helpen mee aan het behalen van het gezamenlijke doel; de beste serrebouw in Brabant bewerkstelligen. Wij plaatsen dan ook enkel kwalitatieve serres op maat. Dit realiseren wij door gebruik te maken van de beste producten die een lange tijd mee gaan. Omdat wij zo zeker zijn van de goede kwaliteit van onze producten, bieden wij een garantie van 10 jaar aan. Zo bent ook u verzekerd van een topkwaliteit serre in Schijndel.

Meer zon met een serrebouw Schijndel

Onze serres kunnen worden voorzien van glas aan alle kanten, dus ook de schuifwanden. Een glazen serre zorgt voor een zeer open uitstraling en laat uw huis nog groter lijken dan het in werkelijkheid is. Door te kiezen voor een serre met glazen schuifwanden, laat u meer zonlicht in uw huis. Klanten laten weten dat zij door een glazen serre hun tuin meer zijn gaan waarderen. U heeft namelijk het gevoel alsof u in de tuin zit. In de zomer kunt u genieten van de zon wanneer u de deuren open doet. Onze glazen serre is perfect in combinatie met een van onze zonweringen. Een zonwering houdt de zon tegen, waardoor het niet té warm wordt onder uw serrebouw in Schijndel. De zonwering wordt op het dak van de serre geplaatst, zodat zonnestralen niet direct op uw serre komen. Dit zorgt ervoor dat de warmte meteen buiten gehouden wordt en voorkomt dat uw serre in een broeikas veranderd. Doordat onze zonweringen zijn voorzien van een beschermende laag, kunnen zij alle soorten weersomstandigheden doorstaan. Net als onze serres kunnen ook onze zonweringen jarenlang mee.
Serrebouw Schijndel
Serre Schijndel

Meer ruimte door serrebouw in Schijndel

Een ander voordeel van een serre is dat uw huis groter wordt. U creëert namelijk een extra kamer, die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Door deze kamer kunt u uw huis opnieuw indelen, waardoor uw huis over het algemeen een stuk rustiger oogt. Denk bijvoorbeeld aan een eetkamer die ervoor zorgt dat de eettafel uit de woonkamer verdwijnt. Ook wanneer u uw huis wilt gaan verkopen, heeft een serrebouw in Schijndel veel voordelen. Een serre komt namelijk ten goede aan de waarde van uw huis. Een extra kamer zorgt namelijk voor meer woonoppervlakte, wat weer voor een hogere waarde van uw huis zorgt. Kortom, er zitten alleen maar voordelen aan het bouwen van een serre in Schijndel.