Serrebouw Veghel

De sfeermakers in uw tuin!

Een serre in Veghel vergroot uw woongenot en zorgt ervoor dat u gedurende langere tijd kunt genieten van uw tuin. Een serre laat het namelijk lijken alsof u toch in de tuin een kopje koffie zit te drinken. Ook komt er meer zonlicht binnen, dat bevorderlijk is voor uw gezondheid en concentratie. Daarnaast zorgt serrebouw ervoor dat u droog kunt zitten wanneer het regent of hard waait. Er wordt zo goed mogelijk gebruik gemaakt van de ruimte die uw huis en tuin samen bieden. Zo voegt deze meer ruimte toe aan uw huis. Dit is de ideale oplossing als u niet wilt verbouwen, maar toch iets meer plek wilt creëren. Kortom, een serre zorgt voor meer woongenot en leefplezier.

Serrebouw Veghel

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serre Veghel

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Waarom een serre in Veghel?

Wanneer u meer ruimte aan uw huis wilt creëren, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo is het niet alleen maar mogelijk om een veranda of serre aan te bouwen, maar kunt u ook kiezen voor een aanbouw. Wij ontvangen veel vragen over de juiste keuze en begrijpen dat dit een zeer lastige kwestie kan zijn. Het voordeel van het bouwen van een serre in Veghel is het feit dat er geen vergunning nodig is. Zo bespaart u veel tijd en geld. Een aanbouw is namelijk een stuk duurder dan een serre of veranda. Ook heeft u voor een aanbouw vaak een vergunning nodig. Het aanvragen van een vergunning kan echter veel tijd kosten. Wanneer u goedkoper uit wilt zijn, tijd wilt besparen en toch een uitstekende exemplaar wilt hebben, dan kiest u voor een serre van Valk Veranda.
Serrebouw Veghel
Serre Veghel

Een mooie toevoeging

Dé specialist op het gebied van plaatsen van serres in Veghel, Schijndel en Breda is Valk Veranda. Onze medewerkers beschikken over de nodige ervaring en kennis die nodig is om de perfecte serre te plaatsen. Wij houden hierin ten alle tijden rekening met uw wensen en behoeften. Het draait namelijk om u en uw huis. Elk huis is anders en dat begrijpen wij als geen ander. Dit is dan ook de reden dat wij gratis maatwerk leveren. Naast het leveren van gratis maatwerk zetten wij ook in op topkwaliteit producten. Bij Valk Veranda werken wij enkel met producten van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn zo zeker van onze kwaliteiten en de kwaliteit van onze producten dat wij een garantie periode van 10 jaar aanbieden. Zo weet u dat u de best mogelijke serrebouw in Veghel krijgt.

Uw huis wordt meer waard door serrebouw in Veghel

Een serre wordt tegen het huis aan geplaatst, waardoor de serre in Veghel gezien wordt als extra kamer in uw huis. Deze extra kamer zorgt voor meer vierkante meters, wat weer zorgt voor een hogere waarde van uw huis. Een serre met glazen schuifwanden zorgt er daarnaast voor dat de ruimte een stuk groter oogt. U creëert een ruimtelijk en open gevoel door een relatief kleine kamer toe te voegen. Ook zorgen glazen wanden ervoor dat de serre goed geïsoleerd is. Dit maakt het mogelijk om de serre goed te verwarmen. Warmte blijft binnen, terwijl de kou buiten gehouden wordt. Doordat de serrebouw warm gehouden wordt, zijn er veel verschillende mogelijkheden om de ruimte te gebruiken. Zo kan er een extra woonkamer van gemaakt worden. Ook is deze ruimte handig wanneer u een feest wilt geven of een grote familie heeft die regelmatig langskomt.
Serrebouw Veghel
Serre Veghel

Het hele jaar door genieten

Zoals eerder genoemd zorgt een serre ervoor dat u zowel tijdens kou, regen en wind lekker kunt genieten van uw tuin. Maar hoe zit dat met de warmte en de felle zonnestralen in de lente en zomer? Ook daar heeft Valk Veranda de perfecte oplossing voor die bij uw wensen past. Het is namelijk mogelijk een zonnewering op het dak van de serre in Veghel te laten plaatsen. Doordat de zonnewering op het dak wordt geplaatst, worden zonnestralen tegengehouden voordat ze het dak bereiken. Hiermee wordt een broeikaseffect voorkomen en kunt u lekker verkoelt in de serre zitten. De zonnewering wordt voorzien van een beschermde en waterafstotende laag. Deze laag voorkomt dat het scherm beschadigd raakt door de weersomstandigheden en zorgt ervoor dat ook de zonnewering 10 jaar meekan, net als de serre in Veghel. Met een zonnewering bent u klaar om alle seizoenen van het jaar te trotseren in uw serre.