Serre Breda

De sfeermakers in uw tuin!

Een serre zorgt voor flink wat extra leefruimte. Met een serre heeft u het gevoel dat u zich in de tuin bevindt, terwijl u toch lekker warm kunt zitten. Serrebouw in Breda zorgt ervoor dat u gedurende het hele jaar beschut zit tegen alle weersomstandigheden. Dit komt omdat een serre aan alle kanten dicht is of dicht gemaakt kan worden. Zo kunt u ook tijdens koude dagen of als het regent genieten van uw tuin. U zit altijd lekker droog, warm en zeer comfortabel in uw extra stukje ruimte. Daarnaast zorgt de extra ruimte ervoor dat u meer vrienden en familie op bezoek kunt laten komen. Kortom, alles dat u nodig heeft voor het vergroten van uw woonruimte. Bij Valk Veranda helpen wij u graag met het creëren van meer ruimte op een manier die u schikt. Wij helpen u graag!

Serre Breda

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serrebouw Breda

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Waarom een serre in Breda?

Wanneer u wel uw woning wilt uitbreiden, maar geen hele verbouwing wilt doormaken, dan is een serre de perfecte oplossing. De serre wordt namelijk aan huis geplaatst, waardoor u geen overbodige kosten maakt of lange tijd bezig bent met een verbouwing. Een uitbouw is een stuk duurder dan een serre en vergt een vergunning. Wanneer u ervoor kiest om een serre te laten bouwen, bent u minder geld kwijt en hoeft u geen vergunning aan te vragen. Als het gaat om serrebouw in Breda, dan is Valk Veranda de beste keuze in de omgeving. Ook in omstreken zoals Eindhoven, Best en Helmond zijn wij de beste keuze. Onze medewerkers zijn echte vakmannen en hebben jarenlange ervaring binnen het bouwen van serres. Hierdoor zijn wij in staat om hoge kwaliteit maatwerk aan te bieden.
Serre Breda
Serrebouw Breda

Goede kwaliteit serre

Hoewel het bouwen van een serre een stuk minder duur is dan een aanbouw, is het nog steeds een flinke investering. Het is daarom niet meer dan normaal dat u de beste kwaliteit en service ontvangt. Daar zijn wij het bij Valk Veranda 100% mee eens! Wij maken enkel gebruik van producten met topkwaliteit waar we zelf al jarenlang ervaring mee hebben. Daarnaast bieden wij 10 jaar garantie op al onze producten. Deze garantie komt voort uit de kwaliteit van onze producten, die ervoor zorgen dat de serre in Breda meer dan een decennium lang mee gaat. Ook staan onze medewerkers altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U bent dan ook altijd welkom in onze showroom. Doordat wij de beste service en kwaliteit op al onze producten aanbieden, hebben wij zeer tevreden klanten die ons uitstekend beoordelen.

Vergroot uw woongenot

Een serre wordt bij Valk Veranda voorzien van glazen wanden die ervoor zorgen dat de serre goed verwarmd kan worden. De glazen wanden zorgen voor een isolatie die de kou tegenhoudt en ervoor zorgt dat de warmte binnen blijft. Vanwege het feit dat de serre goed geïsoleerd en verwarmd kan worden, wordt de serre in Breda gezien als volwaardige woonruimte. Dit zorgt ervoor dat uw woning meer woonoppervlak heeft en dus meer waard wordt. Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om uw serre te gebruiken. Zo kan de serre bouw ifungeren als eetkamer, waar u in de zomer kunt genieten van een barbecue. Ook wanneer u extra ruimte wilt creëren om te zitten, is een serre de ideale oplossing. Doordat we bij Valk Veranda gebruik maken van glazen schuifwanden, kunnen de deuren worden opgezet. Zo kunt u in de zomer de serre omtoveren tot een veranda of overkapping, waarbij de schuifwanden open staan.
Serre Breda
Serrebouw Breda

Combineer uw serrebouw in Breda met een zonnescherm

Omdat onze serres van glas worden gemaakt, kan het vooral in de zomer erg warm worden. Dit is dan ook een belangrijke reden dat veel klanten hun serre in Breda combineren met een zonnewering. Een zonnewering houdt de zonnestralen vanaf de buitenkant tegen. Dit zorgt ervoor dat ze de serre niet direct kunnen bereiken. Hierdoor kunt u ook in de zomer genieten van een verkoelde omgeving. Ook onze zonweringen worden gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit en we bieden hiervoor dezelfde 10 jaar lange garantie als de andere producten binnen ons assortiment.