Serre Eindhoven

De sfeermakers in uw tuin!

Een serre in Eindhoven zorgt ervoor dat u zowel in de zomer als in de winter lekker droog in uw tuin kunt zitten. U bent niet meer afhankelijk van het weer en kunt dus gewoon barbecueën of lekker buiten zitten. Daarnaast is het zo dat een serre en veranda het mogelijk maken om een grote eettafel aan te schaffen om zo met het hele gezin of de hele familie aan tafel te kunnen zitten. Serrebouw in Eindhoven zorgt er bovendien voor dat er een nieuwe kamer in het huis toegevoegd kan worden. Dit is ideaal wanneer bijvoorbeeld kinderen groter worden. De serre kan dan dienen als een speelruimte voor de kinderen. Kortom, een serre levert heel veel op!

Serre Eindhoven

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

Serre Eindhoven

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Serre in Eindhoven plaatsen

Een serre  wordt vakkundig door onze medewerkers met jarenlange ervaring geplaatst. De serres worden volledig afgestemd op uw wensen. Wij van Valk Veranda leveren dan ook altijd maatwerk af. Geen enkele serre is namelijk hetzelfde omdat elk huis anders is. Bij Valk Veranda plaatsen wij alleen kwalitatief goede serres. Vandaar dat wij 10 jaar garantie geven op onze serres. Wij leveren alleen maar topkwaliteit. Dit geldt ook voor serrebouw in Eindhoven. Ons personeel is vakkundig opgeleid. De serrebouw in Brabant moet goed worden uitgevoerd en dat kan alleen gedaan worden door professionals. Met een de aankoop van een van de overkappingen bij Valk Veranda zit u dus 100% goed!
Serre Eindhoven
serrebouw eindhoven

Meer zon met een overkapping

Een serre in Eindhoven zorgt ervoor dat uw huis meer zonlicht binnenlaat. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een serre met glazen schuifwanden en glazenschuifdeuren creëert u in uw huis een extra ruimte. Dit is ideaal wanneer u graag wilt ontbijten met een heerlijk ochtendzonnetje. Daarbij komt dan nog eens dat serrebouw ervoor zorgt dat u ook meer van uw tuin ziet. Een serre bevindt zich in de tuin en door de glazen wanden kijkt u constant uw tuin in. U zult al gauw merken dat u uw tuin meer zult gaan waarderen. Het maakt u vrolijker en bovendien ziet u ook dieren zoals vogeltjes en eekhoorns.

Meer leefruimte creëren

Een groot voordeel van serre is dat het huis groter wordt. Serrebouw in Eindhoven zorgt voor een hoger aantal woon vierkante meters. Dit komt ten goede aan uw woongenot en aan de prijs van het huis. Des te groter het woonoppervlak van uw huis, des te hoger de prijs van uw huis. Een investering in een veranda is een goed idee wanneer u merkt dat de kinderen groter worden. De ruimtes in huis worden dan misschien te klein. Deze extra ruimte zorgt er dan voor dat de kinderen een eigen plek krijgen om zich te amuseren. U heeft dan meer rust in een van de andere ruimtes. Daarnaast is het ook mogelijk om van serre een nieuwe eetkamer te maken. Vieze etensluchten blijven dan bijvoorbeeld minder in de woonkamer hangen. Daarnaast is de serre ook een ideale plek om te strijken en de was te laten drogen. De lichte omgeving zorgt ervoor dat u ziet wat u doet. Daarbij komt dat het zonlicht ervoor zorgt dat de was sneller droogt. Een serre in Eindhoven is dus absoluut een goed idee!
serrebouw eindhoven
serrebouw eindhoven

Kies voor een combinatie van een zonwering en een serre in Eindhoven

Uit onze ervaring blijkt dat mensen vaak een combinatie maken met een zonwering. Op de momenten dat de zon in de zomer schijnt is het soms wel eens fijn om de serre te verduisteren. Door te kiezen voor zonwering wordt dit mogelijk. Een ander voordeel van de combinatie van een zonwering en serre in Eindhoven is dat de temperatuur zeker in de zomer laag blijft. De serre werkt nu eenmaal als een soort broeikas in de zomer, maar met een zonwering ervaart u geen problemen. De zonweringen die wij plaatsen op uw serre zijn van zeer goede kwaliteit. Uiteraard is dit ook maatwerk en kiezen wij voor zeer hoogwaardige doeken. De motor van onze zonweringen is een Somfy LTS die te bedienen is met een afstandsbediening. Een laatste eigenschap van onze zonweringen is dat deze waterafstotend zijn. Een combinatie is dus echt een top idee!