Serrebouw Brabant

De sfeermakers in uw tuin!

Wanneer u toe bent aan wat meer ruimte aan huis, dan is het slim om een serre in Brabant te laten maken. Een serre geeft meer openheid naar de tuin toe en zorgt ervoor dat u lekker warm kunt zitten. Zo heeft u het gevoel alsof u in de tuin zit. De serres van Valk Veranda kunnen worden voorzien van glazen schuifwanden die u kunt openzetten, maar ook dicht kunt laten. Doordat het mogelijk is de serre volledig te sluiten, bent u altijd beschut tegen wind, regen en kou. Zo kunt u ook in de winter genieten van al het moois dat uw tuin te bieden heeft. U zit altijd droog en kan de serre indelen naar uw eigen smaak, zodat u de perfecte ruimte creëert. Deze kamer geeft u weer wat meer ruimte, waardoor er meer dan genoeg plek is om familie of vrienden uit te nodigen voor een feest. Bij Valk Veranda helpen wij u graag met het bouwen van de perfecte serre in Brabant.

Serrebouw Brabant

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

serre brabant

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Onze projecten

Waarom een serre in Brabant?

Een serre is voor verschillende doeleinden te gebruiken en is simpelweg afhankelijk van uw wensen. Het is de perfecte oplossing als u wel uw woning wilt uitbreiden, maar geen verbouwing wilt gaan beginnen. In tegenstelling tot een serre, kost een aanbouw ontzettend veel geld en is er vaak een vergunning nodig om dit te mogen bouwen. Een serre wordt aan huis geplaatst en vergt minder tijd en geld. Twijfelt u tussen een veranda of serrebouw in Brabant? Dan raden wij aan contact met ons op te nemen. Wij beschikken namelijk over echte vakmensen die jarenlange ervaring hebben met het bouwen van serres in Brabant. Zo hebben wij verschillende serres in Eindhoven, Breda, Schijndel en Veghel gebouwd.
Serrebouw Brabant
serre brabant

Serrebouw in Brabant die jarenlang meegaat

Het laten maken van een serre in Brabant is een hele investering en dat weten wij bij Valk Veranda maar al te goed! Wij willen er daarom voor zorgen dat u 100% tevreden bent over de serre, kwaliteit en service. Om deze reden bieden wij dan ook gratis maatwerk aan voor al onze serres. Elk huis is anders en dat is bij een serre niet anders. Bovendien vinden wij dat een serre in Brabant minimaal 10 jaar mee moet kunnen gaan. Om dit doel te behalen maken wij enkel gebruik van de beste kwaliteit producten. Deze producten worden door onze medewerkers uitgezocht, die dankzij jarenlange ervaring precies weten waar ze op moeten letten. Wij zijn zeer zeker van onze zaak en bieden u dan ook altijd 10 jaar garantie op uw serre.  Wilt u meer informatie over de materialen of kleuren? Of heeft u vragen over serrebouw in Brabant? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag met het kiezen van de perfecte serre.

Meer woongenot met een serre in Brabant

Het is mogelijk om de serre van glazen schuifwanden te voorzien. Deze wanden zorgen ervoor dat de serre goed verwarmd kan worden. Ook fungeren ze als isolatie die ervoor zorgt dat de kou tegen gehouden wordt en de warmte binnenblijft. Wanneer een serrebouw in Brabant wordt voorzien van de juiste isolatie, dan wordt deze gezien als een volwaardige woonruimte. Dit betekent dat u over meer woonoppervlakte beschikt en dus zal uw woning meer waard worden. Niet alleen de waardestijging van uw huis is een voordeel aan een serre in Brabant, ook de verschillende mogelijkheden die een serre biedt is een pluspunt. U kunt uw serre namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Wilt u een extra kamer waar u uw eettafel in kunt zetten en zo meer ruimte creëren in de woonkamer? Dan is een serre de perfecte oplossing! Ook kunt u de deuren van de serre open zetten om zo een doorloop te maken naar de tuin. Hierdoor oogt uw huis een stuk groter.
Serrebouw Brabant
serre brabant

Serre en zonnewering voor de perfecte combinatie

Bent u bang dat de serrebouw in Brabant voor een broeikaseffect gaat zorgen in de zomer? Schaf dan meteen een zonwering voor bovenop uw serre aan. Deze zonwering zorgt ervoor dat zonnestralen minder snel de serre bereiken, waardoor het koeler aanvoelt. Het scherm is voorzien van een beschermende laag, zodat ook deze weerstand biedt tegen weersomstandigheden en net als de serre in Brabant 10 jaar mee kan. De zonweringen zijn ook op maat te leveren en u heeft de keuze uit verschillende kleuren. Zo vindt u altijd de zonwering die perfect bij uw serrebouw in Brabant past.