Zonwering Helmond

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Een zonwering is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar meer schaduw of verkoeling in uw tuin of woning. Geplaatst op de juiste plek kan een zonwering Helmond ook voor extra verkoeling binnen huis zorgen. De zonweringen van Valk Veranda worden over uw overkapping geplaatst. U kunt dus onder uw overkapping van meer verkoeling en schaduw genieten. In de avond zit een veranda met zonwering ook heerlijk. Door gebruik te maken van hoogwaardig materiaal met uitstekende kwaliteit garanderen wij jarenlange tevredenheid bij onze klanten. De medewerkers zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en het leveren van de beste service. Wanneer u op zoek bent naar een zonwering in Helmond, Bergen op Zoom, Made of Oirschot, is Valk Veranda de beste keuze!

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonweringen

Onze projecten

zonwering helmond

Een zonwering in Helmond

De zon kan in de zomer erg heet worden, een beetje extra schaduw in uw tuin is op dat moment erg welkom. Door een zonwering over uw overkapping in Helmond te monteren, heeft u meer schaduw en creëert u wat verkoeling op de warme zomerdagen. De zon wordt hierbij al geweerd voordat het uw overkapping bereikt. Hiermee is een zonwering Helmondover uw overkapping een stuk koeler dan een zonwering onder uw overkapping. Daarnaast zorgt een zonwering over uw overkapping ervoor dat u ruimte verliest en minder ruimte heeft voor andere spullen. Een zonwering over uw veranda zorgt ervoor dat u de hele zomer kunt genieten aan uw tuintafel. De zonwering bestaat uit een aantal doeken die over uw verkapping worden heen getrokken. Dit gebeurd aan de hand van een motor die u bedient met een afstandsbediening. Het is voor u niet meer dan één druk op de knop voor een beetje extra schaduw.

Maatwerk zonwering Helmond

Valk Veranda werkt altijd met maatwerk producten, ongeacht het product. De specialisten weten namelijk dat geen tuin, terras of mens hetzelfde is. Iedereen heeft een andere smaak, daarom kan niet iedere overkapping of zonwering hetzelfde zijn. De specialisten kijken naar uw wensen en passen daar het product op aan. U heeft altijd zelf de touwtjes in handen, maar bent altijd in de gelegenheid de medewerkers om advies of hulp te vragen. Dit betekent dat u zelf de keuze hebt over hoe uw zonwering eruit komt te zien. De doeken worden geleverd in verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Doordat u zelf kunt kiezen, weten we zeker dat u jarenlang kunt blijven genieten van uw zonwering. Om u vast wat inspiratie te geven bent u altijd welkom in onze showroom. Zo zorgen we er samen voor dat u de perfecte zonwering in Helmond ontvangt.
zonwering helmond
zonwering helmond

Topkwaliteit zonweringen

De zonwering wordt geplaatst door specialisten op het gebied van veranda’s en zonweringen. Er wordt altijd eigen vakkundig personeel ingezet, zodat het plaatsen op de juiste manier gebeurd. Op deze manier zorgen we er, gedurende het hele proces, voor  dat u uitstekende service ontvangt. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en doen er alles aan om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden. Deze klanttevredenheid wordt ook verhoogd doordat Valk Veranda een garantie biedt van 10 jaar. De garantieperiode staat zo lang omdat er gebruik wordt gemaakt van materialen met topkwaliteit. Het maakt hierbij niet uit of u voor een veranda, carport of zonwering hebt gekozen. Alle producten die Valk Veranda aanbiedt zijn voorzien van materialen met een hoogwaardige kwaliteit. De doeken van de zonwering zijn waterafstotend, waardoor de levensduur verlengd wordt. Daarnaast wordt alles geplaatst met een beschermde afwerking.

Benieuwd naar onze diensten of wilt u graag informeren naar de kosten voor een potentieel project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem een kijkje in onze showroom. Heeft u een andere vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!