Zonwering Tilburg

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Vaker last van de zon wanneer u bijvoorbeeld binnen tv kijkt? Dan kan een zonwering de perfecte oplossing zijn. Wij plaatsen zonweringen in Tilburg en omgeving. Wist u dat deze ook een isolerende functie hebben? Een zonwering in Tilburg is daardoor niet alleen voor warme maanden bestemd. Het houdt in de zomer namelijk de zon en vaak ook de hitte buiten. Hierdoor blijft de koelte binnen in uw huis. Niet alleen warmte, maar ook de lichtinval kan irritant zijn,  dit kan namelijk vervelend zijn wanneer u tv kijkt, en het licht op uw scherm invalt.

Daarnaast kan een wering ook gebruikt worden om een schaduwrijkplekje te creëren in uw tuin waar u in de hete zomermaanden onder kunt verkoelen. Maar wist u dat u ook buiten de zomer nog volop kunt genieten van uw wering en er veel profijt aan heeft? Zonwering Tilburg doet namelijk zo veel meer dan alleen de zon weren.

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonweringen

Onze projecten

zonwering tilburg

Privacy met een zonwering

Niet alle huizen zijn voorzien van een goede beschutting. Wij begrijpen het dan maar al te goed dat u naar meer privacy verlangt. Niemand zit namelijk op gluurders te wachten. Met een zonwering in Tilburg kunt u een ongestoord moment voor uzelf creëren. U heeft geen last van de zon of nieuwsgierige ogen. Wist u ook dat zonneschermen de kans op een inbraak aanzienlijk verlagen? Zodra men niet doorheeft wat binnen zichtbaar is, zullen inbrekers uw huis eerder voorbijlopen.

Mooie sfeer met een zonwering in Tilburg

Vrijwel alle aspecten in en rondom uw huis dragen bij aan de complete uitstraling. Door middel van een zonwering kunt u uw huis een geheel eigen karakter geven. Uw ramen hoeven daardoor niet meer kaal te ogen. Een zonwering is zowel functioneel als een waardevol decoratief element. De mogelijkheden van zonweringen zijn enorm groot en ieder huis is uniek. Wij willen ervoor zorgen dat u de juiste zonwering voor de juiste situatie vindt. Door ons uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring zal er altijd een passende optie voor uw situatie bijzitten.

Ook een zonwering in Steenbergen en Zevenbergen is mogelijk bij Valk Veranda!

zonwering tilburg
zonwering tilburg

Zonwering Tilburg verhoogt de woningwaarde

Wist u dat deze voordelen er ook voor zullen zorgen dat uw woningwaarde verhoogd? De mooie uitstraling, meer privacy krijgen, een inbraak werende aspect, profiteren van de extra isolatie en simpelweg het comfort zal ervoor zorgen dat uw woning beter in woningmarkt komt te staan. Wist u dat een zonwering ook meehelpt om het binnenklimaat te reguleren? Hiermee kunt u besparen op uw energiekosten. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Wij hebben alle voordelen van onze zonwering op en rijtje gezet:

  • Een aangenamere temperatuur in huis
  • Een sfeervolle toevoeging op de uitstraling van uw woning
  • Energiebesparend
  • Meer privacy in uw woning
  • Inbraakpreventie

Zonwering in Tilburg bij Valk Veranda

Bij Valk Veranda werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit. Onze zonweringen zijn gecreëerd van de fijnste materialen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw scherm van top kwaliteit is. Onze zonweringen zijn beschikbaar in de kleuren antraciet en crème. De zonweringen worden bovendaks geleverd, worden boven het glas aangebracht en zijn uitgerust met een beschermende afwerking. Dit maakt onze zonweringen waterafstotend. Bij een kleine bui hoeft u dus niet uw zonwering omhoog te halen.

Naast onze zonweringen kunt u bij ons ook terecht voor veranda’s, carports, tuinkamers, aluminium zijwanden en glazen schuifwanden. Met ons assortiment kunt u volop genieten van het buitenleven. Heeft u nog vragen, wilt meer weten of wilt u ons uitgebreide assortiment met eigen ogen bezichtigen? Wij hebben een eigen showroom waarin wij onze producten tentoonstellen. Ideaal voor wanneer u nog twijfelt over een bepaald product, of als u uw eigen situatie wilt inmeten. Onze producten worden direct vanuit onze fabrikant geleverd. Daardoor zijn wij de goedkoopste, en kunnen wij een snel proces van levering tot aan montage garanderen. Wilt u meer kunnen genieten van uw woning? Neem dan nu contact op! En wie weet staat Valk Veranda binnenkort bij u op de stoep.

Benieuwd naar onze diensten of wilt u graag informeren naar de kosten voor een potentieel project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem een kijkje in onze showroom. Heeft u een andere vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!