Zonwering Zevenbergen

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Het is heerlijk om de zomer in de zon te kunnen zitten. Toch kan het zijn dat de zon u af en toe te warm wordt. Dan heeft u even behoefte aan wat schaduw. Door een zonwering te plaatsen, kunt u zelfs wanneer de volle zon schijnt heerlijk onder uw overkapping vertoeven. De zonwering ervoor  zorgt dat u een heerlijk plekje heeft om in de schaduw af te koelen. Met een zonwering van Valk Veranda kunt u het hele jaar door optimaal genieten van uw tuin, zelfs bij warme zomerdagen. Bovendien zorgt de zonwering ervoor dat er geen zonnestralen naar binnen vallen bij uw woning. Zo blijft het in huis ook lekker koel in de zomer.

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonwering Zevenbergen

Onze projecten

Zonwering Zevenbergen

Een zonwering in Zevenbergen

Wanneer u een glazen veranda heeft, dan is het verstandig om te kiezen voor een zonwering. Doordat het zonlicht in de zomer op het glazen dak komt, wordt het onder de veranda erg warm. Het glas zorgt namelijk voor een broeikaseffect, daarom wordt het in de zomer al snel onaangenaam om onder uw veranda te gaan zitten. Wanneer u een zonwering zoekt in de omgeving van Zevenbergen, dan zit u bij Valk Veranda aan het juiste adres. De zonweringen van Valk Veranda worden gratis op maat gemaakt. Vervolgens monteren wij de zonwering boven uw overkapping. Het doek van de zonwering heeft een isolerend effect, waardoor u de warmte buiten de veranda houdt. De zonwering is te bedienen met afstandsbediening, met een druk op de knop zorgt voor schaduw onder uw veranda.

Zonwering op maat

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte zonwering voor uw veranda, dan bent u altijd welkom in de showroom van Valk Veranda. Hier zijn een aantal voorbeelden te vinden van veranda’s die voorzien zijn van een zonwering. Dit zijn slechts voorbeelden. De zonwering die wij bij u komen plaatsen worden volledig op uw wensen afgestemd. U stelt uw eigen zonwering in Zevenbergen samen. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij een van onze specialisten. Echter wordt de zonwering uiteindelijk door u zelf samengesteld! U kiest allereerst een model uit dat u het mooist vindt. Vervolgens kunt u kiezen voor een kleur die u bij uw tuin vindt passen. Het doek is zowel in antraciet als in crème te verkrijgen. Vooral de kleur antraciet is erg gewild bij de meeste mensen, in de meeste tuinen is de kleur antraciet wel terug te vinden. Als laatst moet u het gewenste formaat doorgeven, waarna wij de zonwering voor u op maat maken.
Zonwering Zevenbergen
Zonwering Zevenbergen

Hoogwaardige kwaliteit

De zonwering van Valk Veranda wordt geplaatst met een doek van hoogwaardige kwaliteit. Zo zal de zonwering geen last hebben van het wisselvallige weer in Nederland. Bovendien heeft het doek een isolerend effect, waardoor er geen warmte onder de veranda komt. Doordat de zonwering van hoge kwaliteit is, gaat deze voor lange tijd mee. Daarom bieden wij een garantie van 10 jaar op onze producten. Door een zonwering van Valk Veranda geniet u voor lange tijd onder uw veranda. Zo kunt u het hele jaar door heerlijk buiten zitten.