Zonwering Steenbergen

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Wanneer u een glazen veranda heeft, dan wilt u hier natuurlijk het hele jaar door vertoeven. Door de glazen wanden, kunt u de ruimte volledig afsluiten. Zo voorkomt u dat u last zult hebben van wind of neerslag. Echter kan het in de zomer toch wel eens onaangenaam zijn onder een glazen veranda. Doordat de zon op het glazen dak schijnt, kan de temperatuur onder de veranda nog wel eens sterk toenemen. Door een zonwering te plaatsen boven uw overkapping voorkomt u dat het te warm wordt onder uw veranda. De zonwering zorgt bovendien voor een plekje waar u even kunt afkoelen in de schaduw. Zo kunt u ook in de zomer heerlijk buiten zitten. Daarnaast zorgt de zonwering er voor dat er minder zonlicht bij uw woning naar binnenvalt. Hierdoor blijft het in huis ook lekker koel in de zomer.

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonweringen

Onze projecten

Zonwering Steenbergen

Een zonwering in Steenbergen

Wanneer u een veranda heeft met een dak van glas of polycarbonaat, dan is het slim om een zonwering te laten plaatsen. Een dak van glas of polycarbonaat zorgt ervoor dat het snel warm wordt onder de veranda, dit komt doordat glas of polycarbonaat zorgt voor een broeikast effect. Bovendien blijft de warmte vervolgens heel lang onder uw veranda hangen, dit is niet heel fijn op warme dagen. Voor een zonwering in de omgeving van Steenbergen kunt u terecht bij Valk Veranda. Wij leveren zonweringen met een doek van hoogwaardige kwaliteit. Dit doek zorgt ervoor dat er geen zon onder uw veranda terecht komt. Het doek werkt isolerend, waardoor er dus geen warmte onder uw veranda komt.

Zonwering op maat

Wanneer u op zoek bent naar een zonwering, dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in onze showroom. In de showroom zijn verschillende voorbeelden van zonweringen te vinden. Zo krijgt u een indruk welke zonwering er nu bij u past. Echter, deze zonweringen zijn niet doorslaggevend. De zonweringen kunnen volledig worden aangepast naar uw wensen. Zo kiest u allereerst een zonwering, die u mooi vindt. Vervolgens kunt u een kleur uitkiezen voor uw zonwering. De hoogwaardige doeken zijn verkrijgbaar in het antraciet en crème. Wanneer u alles heeft uitgekozen, kunt u de maten doorgeven die gewenst zijn voor uw veranda. Zo maken wij uw zonwering vervolgens gratis op maat. Door te voldoen aan uw wensen, hopen wij dat u tevreden zult zijn met uw zonwering. Een tevreden klant is natuurlijk het belangrijkst voor ons!
Zonwering Steenbergen
Zonwering Steenbergen

Hoogwaardige kwaliteit

De zonwering wordt boven de veranda geplaatst, hierdoor krijgt de zonwering het een en ander te verduren. Het weer in Nederland is vaak erg wisselvallig, waardoor de zonwering wel ergens tegen moet kunnen. De zonwering wordt geplaatst met een doek van hoogwaardige kwaliteit, hierdoor gaat uw zonwering voor lange tijd mee. Het doek werkt isolerend, waardoor er geen warmte onder uw veranda komt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. U zult merken dat u met de zonwering nog vaker buiten zult zitten. Door de schaduw heeft u in de zomer een heerlijke plek waar u kunt ontspannen. Bovendien is de zonwering te bedienen met een afstandsbediening. Hierdoor hoeft u niet op te staan en kunt u lekker blijven zitten.