Zonwering Roosendaal

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Bent u opzoek naar een zonwering in Roosendaal? Dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres! Onze missie is het vergroten van uw tuingenot en daar hoort een zonwering natuurlijk ook bij. Het personeel is vakkundig en zijn specialisten op het gebied van veranda’s en zonweringen. Ze zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk kunt genieten van al het moois dat uw tuin te bieden heeft. Valk Veranda is dé sfeermaker in uw tuin. Door te luisteren en te voldoen aan uw wensen kunnen de specialisten het perfecte product leveren. Behalve in Roosendaal leveren wij ook in Steenbergen, Tilburg en Zevenbergen. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin de uitstraling heeft die u wenst. Pas wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook!

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonwering Steenbergen

Onze projecten

zonwering roosendaal

Zonwering in Roosendaal

Wanneer u wel buiten, maar niet in de volle zon wilt zitten dan is een zonwering in Roosendaal de perfecte oplossing voor u! Hoewel het in het begin van de zomer hartstikke lekker is om de eerste zonnestralen op te vangen, wordt het gedurende het seizoen steeds warmer. Het is dan geen overbodige luxe om wat extra schaduw in uw tuin te hebben. Een zonwering geeft u deze verkoeling, zodat u ook midden in de zomer koel kunt genieten in uw tuin. De zonwering voorkomt dat uw tuin, overkapping en terras te heet wordt. Daarnaast geeft een zonwering een gezellige uitstraling aan uw overkapping. Er ontstaat een iets warmere uitstraling wanneer de zon wordt tegen gehouden. Wanneer uw overkapping aan uw huis vast zit, zorgt de zonwering er ook voor dat uw huis koeler is. De zonweringen van Valk Veranda gaan jarenlang mee en geven uw tuin de finishing touch.

Zonwering Roosendaal op maat

De specialisten van Valk Veranda passen de zonwering aan naar uw wensen. Uw zonwering wordt met maatwerk geleverd, zodat deze perfect op uw overkapping past. Doordat de specialisten weten dat iedere tuin anders is en iedereen een andere smaak heeft, kunt u zelf de kleur kiezen. Bij Valk Veranda heeft u de keuze uit twee kleuren, die beiden zorgen voor schaduw. Doordat u zelf de keuze hebt uit kleur, kunt u jarenlang genieten van uw zonwering. Vindt u het moeilijk te beslissen welke kleur u graag wilt onder uw overkapping? Dan kunt altijd langs komen in onze showroom. Hier staan de specialisten klaar om u te helpen en advies te geven voor de perfecte zonwering in Roosendaal. De showroom is gemaakt om u inspiratie te geven, zonweringen die hier getoond worden, kunnen altijd naar uw wens worden aangepast. U bent altijd in de gelegenheid om zelf uw zonwering samen te stellen. Bent u al zeker van uw zaak en klaar om uw zonwering te installeren? Dan kunt u meteen een offerte aanvragen.
zonwering roosendaal
zonwering roosendaal

Kwaliteit bij Valk Veranda

Bij Valk Veranda wordt alleen gebruik gemaakt materialen met de beste kwaliteit. De zonwering wordt boven de overkapping geplaatst, zodat u evenveel ruimte hebt onder de overkapping. Hierdoor verliest u geen gewenste hoogte voor bijvoorbeeld heaters. Om het jarenlange gebruik te garanderen wordt de zonwering voorzien van een beschermende afwerking. Het doek is daarnaast van zeer hoge kwaliteit en is waterafstotend. Zo kunt u met gemak altijd uw zonwering oprollen. De bediening gebeurd aan de hand van een motor door middel van een afstandsbediening. U kunt de doeken met één druk op de knop in- of uitschuiven. Lekker de hele zomer vanuit uw luie stoel genieten van uw heerlijke tuin. Doordat we werken met hoogwaardig materiaal en een beschermende afwerking zijn wij zeker van het jarenlange gebruik. Om deze reden bieden wij dan ook een garantie van 10 jaar. Daarnaast zijn uitstekende service en hoge klanttevredenheid een prioriteit van Valk Veranda.

Benieuwd naar onze diensten of wilt u graag informeren naar de kosten voor een potentieel project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem een kijkje in onze showroom. Heeft u een andere vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!