Terrasoverkapping Antwerpen

De sfeermakers in uw tuin!

Wanneer u op zoek bent naar een terrasoverkapping in Antwerpen, bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres. Valk Veranda staat garant voor de beste kwaliteit. Wij zijn van mening dat iedereen lang van zijn of haar tuin moet kunnen genieten en hier willen wij u dan ook in assisteren. Dit doen we door middel van het plaatsen van veranda’s, serres, zonweringen en terrasoverkappingen. Onze producten komen rechtstreeks van de fabrikant waardoor we dus een goede prijs kunnen garanderen, net als de beste service bij aluminium terrasoverkapping in Antwerpen! Bij Valk Veranda krijgt u standaard, maar ook exclusieve producten. Met onze gespecialiseerde vakmensen zorgen we voor de beste ervaring bij u thuis en creëren we uw ideale woonsituatie.

IMG_2704

Polycarbonaat dak

Polycarbonaatplaat is een zeer goed product om een hoogwaardig dakafwerking voor uw veranda te realiseren. Ook is het mogelijk om van deze polycarbonaat platen een spiestuk of een zijwand aan uw luifel te maken.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (Antraciet, zwart en crème)

Dakbedekking polycarbonaat helder, opaal of opaal warmtewereld

Staanders in halfrond of vierkant

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Dik gelaagd veiligheidsglas

10 jaar garantie op de profiel en kleurechtheid

Vanaf €1105,-

glazen carport

Glazen dak

Wilt u altijd een perfecte lichtinval? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (Antraciet en crème)

Dakbedekking 44.2 gelaagd veiligheidsglas

Lengtes mogelijk tot maximaal 400cm

Verlichting LED-spotset (niet-)dimbaar

Standaard een ronde of klassieke siergoot

U-profielen, voorzien van tochtstrips

Vanaf €1547,-

Waarom terrasoverkapping Antwerpen?

Een overkapping in Antwerpen heeft verschillende voordelen die we hier even haarfijn aan u zullen uitleggen. Ten eerste verlengt een terrasoverkapping uw huis. U voegt een extra stukje aan uw huis toe waaronder u kunt genieten in de zomer. Onder de terrasoverkapping kunt u in alle rust in de schaduw zitten, een hapje eten of zelfs in de herfst of lente beschut buiten zitten. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw tuinmeubels of andere dingen die buiten staan, want de terrasoverkapping zorgt ervoor dat alles droog blijft.

 

De overkapping in Antwerpen beschermt tevens tegen verkleuring van uw meubels of accessoires. De zon kan nog wel eens de vervelende bijwerking hebben dat het materialen verkleurt, maar dankzij de terrasoverkapping is dit verleden tijd. Zolang uw spullen onder de overkapping staan, zijn ze volledig beschermd tegen de zon. Een terrasoverkapping is daarbij goed voor uw gezondheid. Mensen in Antwerpen met terrasoverkapping spenderen doorgaans meer tijd in de buitenlucht. Dit is goed voor de gezondheid en draagt bij aan het binnenkrijgen van genoeg vitamines.

Bekijk assortiment
terrasoverkapping antwerpen
terrasoverkapping Antwerpen

Meer privacy

Een overkapping in Antwerpen draagt uiteraard bij aan uw privacy. Wanneer u in de tuin wilt zitten, of dit nou in de zomer of de lente is, kan niet zomaar iedereen meekijken in uw tuin. Een terrasoverkapping in Antwerpen biedt u dus veel meer privacy in uw tuin, waardoor u extra kunt genieten. Geen zorgen meer dat andere buren, of voorbijgangers u vanaf een afstandje kunnen zien genieten in de tuin. Daarbij is het natuurlijk ook fijn om af en toe in de schaduw te kunnen zitten, maar vergeet niet dat u onder uw terrasoverkapping ook uit de wind kunt zitten! Dit maakt het een stuk aangenamer om buiten te zijn en scheelt gigantisch tijdens de late uurtjes van de zomeravonden, of in de lente. U kunt hiermee langer genieten van uw tuin en zult dagelijks meer tijd buiten kunnen besteden.

Onze projecten

Zonwering voor terrasoverkapping

Ook gaat de waarde van uw huis flink omhoog wanneer u een terrasoverkapping in Antwerpen aanschaft. Door de uitbouw zullen eventuele toekomstige bewoners ook extra kunnen genieten van de tuin en dit drijft de waarde van het huis flink omhoog. Door het toevoegen van een terrasoverkapping, zal de plattegrond van het huis groter worden, dus meer oppervlakte. Hierdoor stijgt de waarde van uw huis bij aanschaf van een terrasoverkapping.

Veel mensen gaan graag met vrienden of familie op een terras zitten om rustig iets te drinken. In de stad betaalt u hier vaak de hoofdprijs voor, maar onder uw terrasoverkapping kunt u dit gewoon thuis doen. Dat scheelt veel geld en is dan ook een goede vervanger van het dure tripje naar de stad. Het scheelt u verder ook nog eens reistijd. Helemaal fijn is het feit dat er bijna nooit een vergunning nodig is voor het plaatsen van een overkapping in Antwerpen. Alleen in extreme gevallen is dit nodig en u heeft dus geen last van de lange wachtrijen bij de gemeente. Het aanvragen van een bouwvergunning is niet nodig en dus kunt u uw terrasoverkapping in Antwerpen zó door Valk Veranda laten plaatsen!

overkapping antwerpen
terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkapping Antwerpen

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor een terrasoverkapping, waaronder hout en aluminium. Dit zijn de twee meest gebruikte materialen voor een terrasoverkapping, waarvan aluminium de populairste is. Hier zitten een aantal redenen aan.

Aluminium is allereerst duurzaam. Het materiaal gaat lang mee en u zult dan ook lange tijd kunnen genieten van uw aluminium overkapping in Antwerpen. Het materiaal is verder ook erg licht maar tegelijkertijd wel ijzersterk. Deze eigenschappen maken aluminium zeer aantrekkelijk voor het bouwen van een terrasoverkapping. Het wordt om deze reden dan ook graag gebruikt. Het materiaal is erg onderhoudsvriendelijk en gaat vaak een leven lang mee. Het is namelijk vrij gemakkelijk schoon te maken en zal dus niet snel slijten, in tegenstelling tot hout dat wat lastiger schoon te houden is.

Benieuwd naar onze diensten of wilt u graag informeren naar de kosten voor een potentieel project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem een kijkje in onze showroom. Heeft u een andere vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!