Zonwering Oirschot

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Veel mensen met een glazen overkapping hebben in de zomer vaak last van de warme zon. Doordat de volle zon de hele dag op het glazen dak van de veranda gericht staat, zorgt dit onder de overkapping voor een broeikas effect. Het glas zorgt ervoor dat er een hoop warmte binnenkomt en houdt deze ook vast. Maar wat kunt u nu doen om ervoor te zorgen dat het in de zomer niet te warm wordt onder het glazen dak van uw veranda? Een zonwering Oirschot, Oisterwijk of Oss laten plaatsen! Lees hier alles over de voordelen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonweringen

Onze projecten

zonwering tilburg

Zonwering in Oirschot plaatsen

Om te voorkomen dat het te warm wordt onder het glazen dak van uw veranda, kunt u een zonwering Oirschot laten plaatsen door. De zonwering houdt in de zomer de zon en hierdoor ook de hitte buiten. Daarnaast hebben onze zonweringen een isolerend effect, waardoor u niet alleen de hitte buiten houdt, maar ook in de koelheid in huis laat. Naast dit verkoelende effect, brengt een zonwering in Oirschot nog meer voordelen met zich mee.

Allereerst zorgt u met een zonwering voor extra privacy. Niet ieder huis heeft evenveel privacy. Wanneer u in de zomer buiten zit, zit u niet te wachten op pottenkijkers. Met een zonwering zorgt u voor extra privacy. Dus ook voor dit probleem is de zonwering een oplossing. De zonneschermen van zonwering Oirschot worden boven het glas aangebracht. Deze zonnewering is uitgerust met een doek dat de zon tegenhoudt. En in dit geval dus ook het zicht van andere personen.

Sfeer met zonweringen in Oirschot

Zonweringen kunnen zorgen voor een sfeerverhogend effect. Een veranda met een glazen dak kan vaak een beetje een kale uitstraling hebben. Met een zonwering krijgt uw tuin toch net weer wat meer karakter. De zonwering heeft dus ook een decoratief effect in uw tuin. De zonneschermen van zonwering Oirschot zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet en crème. Vooral antraciet is tegenwoordig bij de meeste mensen erg populair. In de meeste tuinen zie je deze kleur dus wel ergens in terugkomen.

Deze bovengenoemde voordelen zorgen er tevens voor dat de waarde van de woning verhoogd. Men houdt nu eenmaal van een woning met voldoende privacy en een goede uitstraling. De zonwering zorgt ervoor dat het niet te warm wordt onder het glazen dak van uw veranda. Ook dit is voor een aantal mensen belangrijk dat zij lekker kunnen genieten van hun tuin.

zonwering tilburg
zonwering tilburg

Het hele jaar door genieten van uw tuin!

Met de glazen veranda kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Door hier een zonwering aan toe te voegen kunt u optimaal genieten van het buitenleven. In de zomer zult u het niet meer te warm hebben door de zon die de hele dag op het glazen dak schijnt. De veranda zorgt als het ware voor een extra kamer in uw achtertuin. U kunt deze volledig naar wens inrichten, zodat u hier heerlijk het hele jaar door kunt vertoeven.