Zonwering Bergen op Zoom

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

De zon is hartstikke lekker, maar soms zijn de zonnestralen net wat te sterk en wordt het een beetje te warm. Dit kan u belemmeren om onder uw verkapping te genieten van uw tuin. Een zonwering Bergen op Zoom houdt deze zonnestralen en een gedeelte van deze warmte tegen, zodat u wat meer verkoeling krijgt. Doordat er gebruik gemaakt wordt van doeken, creëert u een beetje extra schaduw. Deze schaduw voorkomt dat uw terras, huis of tuin te warm wordt. Valk Veranda wilt uw tuingenot vergroten, door het ook op de warmste zomerdagen aangenaam te maken. De specialisten passen de zonwering in Bergen op Zoom aan op uw wensen, zodat u het perfecte product ontvangt. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin de uitstraling heeft die u wenst!

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonwering Steenbergen

Onze projecten

zonwering bergen op zoom

Een zonwering in Bergen op Zoom

Wanneer u een veranda heeft met een glazen of polycarbonaat dak, is het slim om te kiezen voor extra zonwering. Deze daken produceren namelijk veel warmte en geven een broei-effect waardoor de temperatuur onder uw veranda snel oploopt. Op de koudere dagen kan dit handig zijn, echter op warme dagen zoekt u meer verkoeling en schaduw. Wanneer u op zoek bent naar een zonwering in Bergen op Zoom, dan bent u bij Valk Veranda aan het juiste adres. Wij leveren zonweringen Bergen op Zoom die met motorisch werken. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen wanneer u gebruik wilt maken van de zonwering. De motor is eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening. Met één druk op de knop kunt u onder uw overkapping al genieten van de gewenste schaduw. Zowel de zon als de warmte worden tegengehouden met een zonwering. Daarnaast geeft het een gezellige en warmere uitstraling. Ben u nog geen eigenaar van een veranda? Dan bent u uiteraard ook welkom bij Valk Veranda.

Maatwerk Bergen op Zoom zonwering

In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden van overkappingen met zonweringen vinden die wellicht aansluiten bij uw wensen. Echter, dit zijn voorbeeld die aangepast kunnen worden naar uw smaak. De specialisten van Valk Veranda weten namelijk als geen ander dat iedereen een andere voorkeur heeft als het gaat om een zonwering. U kunt zelf uw zonwering in Bergen op Zoom samen stellen. Uiteraard geven de specialisten u advies over eventueel kleurgebruik, maar de beslissing ligt altijd bij u. Bij Valk Veranda heeft u de keuze uit verschillende kleuren doeken, die ieder evenveel zon en warmte tegenhouden. Ook de kwaliteit is bij iedere keuze die u maakt van de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in prioriteit, we willen u dan ook zo goed mogelijk helpen zodat ook u een tevreden klant wordt bij Valk Veranda.
zonwering bergen op zoom
zonwering bergen op zoom

Kwalitatieve zonwering Bergen op Zoom

De zonweringen bij Valk Veranda worden op de veranda geplaatst, dit zorgt ervoor dat u geen ruimte verliest. De gewenste hoogte blijft hetzelfde zodat u bijvoorbeeld dezelfde heaters kunt gebruiken. Een ander voordeel aan het plaatsen van de zonwering op de veranda is dat de warmte wordt tegengehouden voordat deze de overkapping bereikt. Dit zorgt ervoor dat het koeler wordt dan wanneer de zonwering onder de veranda geplaatst wordt. Een zonwering die op het dak van de overkapping geplaatst worden heeft wel meer te verduren, zoals regen en wind. Bij Valk Veranda maken we gebruik van producten met hoogwaardige kwaliteit, waardoor we een garantie van 10 jaar kunnen realiseren. De materialen zoals de doeken, hebben hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van een beschermende afwerking. Dit verhoogt de levensduur van de zonwering. Daarnaast zijn de doeken water afstotend, waardoor de doeken regen kunnen doorstaan.

Naast zonweringen voor uw veranda in Bergen op Zoom, leveren wij ook zonweringen in Made, Oirschot, Oisterwijk en meer plaatsen!