Zonwering Made

Voorzie uw terras van verkoelende schaduw

Het plaatsen van een glazen veranda heeft een hoop voordelen. U kunt het hele jaar door genieten van het buitenleven. Wanneer het weer slecht is, kunt u alsnog lekker buiten zitten. Het enige minpunt is dat het in de zomer onder een glazen dak behoorlijk warm kan worden. Doordat de zon op het glas schijnt komt er een hoop warmte binnen. Deze warmte wordt ook vast gehouden door het glas. Het plaatsen van een zonwering Made is hiervoor dé oplossing.

Veranda zonweringen

Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Valk Veranda levert zonweringen waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij garanderen een uitstekende service en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

De zonneschermen zijn bovendaks te leveren. Boven het glas aangebracht, is het doek uitgerust met een beschermende afwerking.

Het doek van het zonnescherm is zowel in antraciet als crème te verkrijgen.

Topkwaliteit
Zeer hoogwaardig doek
Gratis maatwerk
Motor: Somfy LTS met afstandsbediening
Alleen leverbaar voor montage boven de overkapping
Waterafstotend

Zonweringen

Onze projecten

zonwering made

Zonwering in Made plaatsen

Door een zonwering in Made te plaatsen, voorkomt u dat het te warm wordt onder het glazen dak van uw veranda. De zonwering houdt de zon en dus ook de hitte buiten. Met een zonwering houdt u bovendien de koelte binnen, dit komt doordat de zonwering isolerend werkt. De extreme hitte wordt in de zomer door een hoop mensen als vervelend ervaren. Door een zonwering Made te laten plaatsen heeft u in de zomer een plek waar u kunt genieten van de schaduw.

Een zonwering zorgt niet alleen voor schaduw. Het plaatsen van een zonwering heeft nog een hoop andere voordelen. Zo zorgt een zonwering ervoor dat uw tuin meer privacy krijgt. Wanneer u in de zomer lekker buiten wilt zitten, dan zit u niet te wachten op pottenkijkers. De zonneschermen van zonwering Made worden boven het glas aangebracht. Zo houdt het de zon tegen en wordt het niet te warm. In dit geval houdt de zonwering ook nog de ongewenste kijkers buiten.

Meer sfeer in uw tuin met zonweringen in Made

Het plaatsen van een zonwering geeft een sfeer verhogend effect aan uw tuin. Een veranda met een glazen dak kan een kale uitstraling geven. Door een zonwering te plaatsen boven het glazen dak krijgt uw tuin net wat meer karakter. De zonneschermen van zonwering Made zijn verkrijgbaar in de kleuren crème en antraciet. Vooral de kleur antraciet is tegenwoordig bij een hoop mensen erg gewild. In de meeste tuinen is deze kleur wel terug te vinden.

Bovendien kunt u met een glazen veranda het hele jaar door buiten zitten. Helemaal wanneer u een zonwering plaats kunt u ook in de zomer optimaal genieten van uw tuin. Met een glazen veranda zorgt u voor een extra zitruimte waar u lekker kunt zitten. U trekt als het ware de woonkamer door naar buiten. Wanneer u in de veranda zit heeft u toch meer sfeer dan dat u binnen zit. De buitenomgeving zorgt ervoor dat u even helemaal tot rust komt. Ook is een veranda ideaal wanneer u vrienden of familie wilt uitnodigen. U heeft voldoende ruimte om uw gasten te ontvangen en even lekker bij te praten onder genot van uw heerlijke tuin.

zonwering made
zonwering made

Zonwering laten plaatsen door Valk Veranda

Wanneer u in de omgeving van Made, Bergen op zoom, Steenbergen of Oss een zonwering wilt plaatsen boven uw glazen veranda, dan kunt u terecht bij Valk Veranda. Valk Veranda plaatst zonweringen van topkwaliteit. Deze zonwering is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Wanneer de zon begint te schijnen kunt u de zonnewering uitschuiven. De doeken van de zonwering zijn waterafstotend, hierdoor gaan deze voor een lange tijd mee. Ze zullen dus niet verslechteren door de wisselvallige weersomstandigheden in Nederland.

Het plaatsen van een zonwering heeft zoals eerder gezegd een hoop voordelen. Deze voordelen zorgen ervoor dat uw huis in waarde toe zal nemen. De privacy die de zonwering geeft wordt door een hoop mensen fijn gevonden. Ook heeft uw tuin een goede uitstraling door de zonwering. Uw veranda zal er niet meer kaal en saai uitzien. Bovendien gaat de zonwering jarenlang mee, waardoor het een goede investering is. U kunt zo optimaal genieten van het buitenleven met uw zonwering!